Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By bgdguysf
Zivim u Americi i dolazim u Beograd na nekoliko nedelja. Bio sam nekoliko puta u X-u pre nekoliko godina. Da li postoje neka druga gay mesta? Vidim ovde pominju Temple Bar? Gde se nalazi? Kako da ga nadjem? Hvala puno
Korisnikov avatar
By elena24
Imas jos Floyd, Smiley kafic i gay zurke naravno! Verovatno ce ti se jos neko javiti i objasniti. :)
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by dragan34yu
gde je floyd
:lol:
By ns_online
Da li se ta mesta zvanicno definisu kao Gay. Ako da, zato onda na ovom portalu nema nesto vise informacija o njima, a ne da prevrcem forum kako bi saznao da li treba ili ne treba otici. Po pisanju na forumu Beograd je prepun gay mesta a sa druge strane svi nesto pljuju. Moracu da se uverim sam.
Korisnikov avatar
By Escobar
Stanes na autoput, skines majicu, i gde skontas najvise tetkica koje se okrecu za tobom (provided da imaju za cim da se okrenu), skrenes desno, pa kad cujes muziku od koje se dize kosa na glavi, znaj da si tu--welcome to Floyd!:peva:
Korisnikov avatar
By bgg
kada ides auto putem iz ns za bg i kada predjes savu(gazela),na mostraskoj petlji sidji i bukvalno ispod auto puta je floyd.:peca:
Korisnikov avatar
By bgg
ako dolazis kolima i ako silazis na prvo skretanje desno,kada se prestrojis imas opet levo i desno, idi ne desno prema sajmu nego levo prema zel.stanici.pokusaj da parkiras sto blize mostarkoj petlji.a ako skreces na 2 skretistu desno sa auto puta,opet imas desno i levo,tada idi desno,pa ides uzbrdo.pre semafora desno imas neki parking,i odatle ti nije daleko da prosetas nizbrdo do floyda.
Korisnikov avatar
By colorado
KST. Nije gej, ali je jako gej frendli. Meni se ekipa prilicno svidela, a i svake subote je vece 80ih. :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
KST gay friendly????????
Ja sam ziveo u zabludi svih ovih godina onda... :placko:
Korisnikov avatar
By colorado
P mozda i nije. Nisam cuo nikakve price. Ja bejah jednom, proslog vikenda, i prema nama je bilo skroz frendli.
Korisnikov avatar
By Escobar
Kst friendly? :sarana:

Ja tamo nisam smela da udjem ni kao musko....
Korisnikov avatar
By bgg
friendly? otprilike:ostao sam ziv i bez masnica!
By Lucy
Originally posted by colorado
KST. Nije gej, ali je jako gej frendli. Meni se ekipa prilicno svidela, a i svake subote je vece 80ih. :)
Nije veruj mi. Ja i moja devojka izlazimo tamo vec puno godina. Pre jedno 2 godine smo se malo oslobodile i pocele se ponasati iole otvoreno. Jeste, niko nas nije prebio, al niko nece da prica sa nama vise. I tacno vidis koja im mrznja izbija iz pogleda...
Kst je tuzno mesto.

Moze li mi neko molim vas objasniti zasto nema nigde pravih informacija o kim klubovima?! Jel ne odgovara vlasnicima, plasite se, sta je u pitanju? Pokusavam da nadjem neku adresu 2 dana, samo sam nasla adresu Temple-a i otisle smo tamo sinoc i poljubile vrata... A u Smiley-u je bila prevelika guzva i Ceca je trestala.

Ako vec ne sme javno da se izlazu podaci, MOLIM VAS neka mi neko makar posalje porukicu sa ovim podacima. I ako nije problem, i kakva je muzika na kom mestu...

Unapred zahvalna.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da, zaista, zbog čega se opet kriju adrese klubova?
By жњ
Originally posted by colorado
P mozda i nije. Nisam cuo nikakve price. Ja bejah jednom, proslog vikenda, i prema nama je bilo skroz frendli.

budi srecan sto si izvukao zivu glavu. ne znam sta ste radili, pa im niste privukli paznju. inace, mesto vrvi od skinhedsa odvajkad, tako da ne znam kako moze biti gay friendly. takodje, zna da sevne pesnica, da prozuji neka flasa pored glave kao i pikavac u oko, tako da ne znam kome to mesto uopste moze biti frendli. izlazila sam tamo kao klinka REDOVNO, tamo sam dozivela i svoje prvo pijanstvo, svaki put bi se divlje i razuzdano provela, ali bi uvek izlazila sa velikim olaksanjem :marinac: secam se da je ranije bio stecishte chudaka i hevi pajdomana :lood:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!