Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By LandLord
.....Eto,i prvi sneg je pao..... :snesko:
Nova godina samo sto nije,a ja nemam pojma gde cu!!!
By RACABG
UUUUUUUUUUUU A da nijesi okasnio sa pripremama malo
Korisnikov avatar
By Dina
:lol: Ja mislim ko do sada ne zna gde ce za Novu godinu ostaje kod kuce zasigurno! Prekasno je... :gatara:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ja planiram da idem u Budimpeshtu sa mojim dragim :love:

:chestram:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Morpheus

primate li drustvo? :)
Korisnikov avatar
By Val
E konacno da mi se zelja ispuni i da NG provedem u Brazilu. :love:
By Ulix
Decko i ja smo razmisljali da odemo do Praga, Budimpeste ili negde u Italiju, ukoliko nadjemo jeftinu ponudu.

Ali ima vremena. Smislicemo vec. :neznam:
By Bombina
Originally posted by Dina
:lol: Ja mislim ko do sada ne zna gde ce za Novu godinu ostaje kod kuce zasigurno! Prekasno je... :gatara:
hahah niko se ne zna gde ce :namig2:
Korisnikov avatar
By bigirl
Kako ja mrzim te dočeke i sranja...
Korisnikov avatar
By Zoe
Mani se mene i Nove godine....
By Lemur
Ja bih voleo da idem na Supernovu u SC. Vec dve godine to planiram i nikad nisam nasao drustvo! :molise:
By Lemur
Originally posted by Ulix
Decko i ja smo razmisljali da odemo do Praga, Budimpeste ili negde u Italiju, ukoliko nadjemo jeftinu ponudu.

Sta je sa cerom? Jel ce te i nju da vodite? :trep:
By Ulix
Originally posted by Lemur

Sta je sa cerom? Jel ce te i nju da vodite? :trep:
Ako budes bila dobra. :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ništa ne planiram(o) još uvek...
Korisnikov avatar
By one of the people
Originally posted by guitare_M
.....Eto,i prvi sneg je pao..... :snesko:
Nova godina samo sto nije,a ja nemam pojma gde cu!!!
jel to turska nova godina iduce srede?
Korisnikov avatar
By Morpheus
Originally posted by Unique

primate li drustvo? :)
Naravno da moze... :smokin:
Korisnikov avatar
By Deksi
Jos uvek ne znam...zavisi da li cu biti u Bg-u ili odem negde s drustvom...ako ostanem u Bg-u onda imam niz opcija i alternativa sto se tice proslave NG...:smirk:
Korisnikov avatar
By Escobar

Da budem iskren, jedan od najlepsih doceka nove je bio sa tobom, dok smo u zanosu Streberitis Nostrasa ucili, u pet do dvanaest, ja izvodjenje jednacine za brzine reakcija stotog reda sa sto pet nepoznatih, a ti si verovatno dozivljavao mini orgazme iz kinetiku enzima (Michaelis-Mentonova ili kako se vec zvase, ne secam se)...

Ova ce biti skroz drugacija, obucena u ruho kicha turista koji svoje krvavo zaradjene novce daju za tri dana provedena u gradu svetlosti, koji ce trcati kao sumanuti da se tacno u ponoc poljube na mostu Maria, kao da ce im samo to doneti sve ono sto im ova prokleta stvarnost ostalih 364 dana ispred nosa oduzima....

Nadam se da cu je provesti sa jednom od retkih osoba do kojih mi je stalo, a ako ne...prespavacu....ipak su Marsova polja lepsa preko leta....

Hej, ma pevajmo do zore.....:shrug:
Korisnikov avatar
By bgg
ja ako nadjem drustvo do nove godine bicu srecan,a onda rado bi i negde da idem,recimo u bec ili prag
By fazza
hebla vas ona! svaka je sve gora i gora! :tuc:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Val
:sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Val
Super! Da idem u Brazil i ja bih volela Novu godinu... Posle da nam pises kako je to sve izgledalo :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Ja ću skoknut malo do Berlina :hyper:
By жњ
ja bih da odmorim kod kuce za razliku od proslogodisnjih divljanja :meda: ionako je ta cela stvar oko doceka predimenzionirana :nokti:
Korisnikov avatar
By spliff

mozzda u prag? :D
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Escobar

Da budem iskren, jedan od najlepsih doceka nove je bio sa tobom, dok smo u zanosu Streberitis Nostrasa ucili, u pet do dvanaest, ja izvodjenje jednacine za brzine reakcija stotog reda sa sto pet nepoznatih, a ti si verovatno dozivljavao mini orgazme iz kinetiku enzima (Michaelis-Mentonova ili kako se vec zvase, ne secam se)...

Ova ce biti skroz drugacija, obucena u ruho kicha turista koji svoje krvavo zaradjene novce daju za tri dana provedena u gradu svetlosti, koji ce trcati kao sumanuti da se tacno u ponoc poljube na mostu Maria, kao da ce im samo to doneti sve ono sto im ova prokleta stvarnost ostalih 364 dana ispred nosa oduzima....

Nadam se da cu je provesti sa jednom od retkih osoba do kojih mi je stalo, a ako ne...prespavacu....ipak su Marsova polja lepsa preko leta....

Hej, ma pevajmo do zore..... :shrug:

da budem iskren, boli me q..c sto ces me za ovo pljunuti, ali zaista predivan post. Na momentu sam se i ja nasao negdje u blizini, i kao empata osjecao sav zar tih jadnika u grcevitom zanosu... Nevjerovatno.

Jes' da sam naduvan, ali i dalje mislim da je izvanredno:D
By Tea
Originally posted by spliff

mozzda u prag? :D
:sweet:

Prag, Prag, Prag, Prag....:right:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Dina
Originally posted by Val
Super! Da idem u Brazil i ja bih volela Novu godinu... Posle da nam pises kako je to sve izgledalo :)
Ma samo josh zeni da sredim vizu... izgledace to kao u snu... ;) SAmo da zbrishemo od ove zimulje. :bljak:
By Swanheart
Mrzim novu godinu... :indijanac: toliko guzve oko "gluposti"...pa onda ide klasika:"ja zalim ovo,ja zelim ono"...svi samo govore o tome sta bi radili,sta zele,a nikako da se potrude da realizuju sve to...samo da se izvucem iz te guzve i ima da skacem od srece
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!