Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by krepa?
Originally posted by bombica
ovde sam svasta nacula
vas dve mene bezobrazne
Šta se šuška, a? ;)
Da ti volis Lepu Brenu :yes:
:smilegrin:
By Gost
Originally posted by Angelina777
a druga koja se s njom tukla drzala je hladnu oblogu na oku i imala je pirsinge po licu i bila je ljuta.
:lol:
Svaka ?ast za infantilni stil, nice touch, samo je ovaj oblog malo bug-ast... Missssim, kad je pre stigla da nabavi oblogu, i to hladnu, no less? I pirsing bi mogao da izostane, ne moraš baš sve opsesije u jednu scenu utrpati. Možda bi neko duže prozno delo bolje pasovalo od ove skice?
Slede?i put malo više pažnje obratiti na detalje, ukoliko ti je stalo do verodostojnosti. Ako je u pitanju samo terapeutski efekat, onda ništa... :wink:
Originally posted by radoznala

Šta se šuška, a? ;)
Da ti volis Lepu Brenu :yes:
:smilegrin:
:smeh:
:up:

Pa ja to nikad nisam krila. Ali ranu fazu, moli?u! Uboli su me, š'a da ti kažem...
:dance:

:pinknaocari:
By Gost
Svaka ?ast za infantilni stil............

Nothing is more infantile that what I had to see and it's even more infantile for you to be upset and attack me over something that has nothing to do with you .....

I pirsing bi mogao da izostane.......

The piercing could have been on mars ... for all I care but you wanted attention to detail ... so there you have it

:potapsava:

it's all part of the story ... :D

ako je u pitanju samo terapeutski efekat, onda ništa

The truth is clear as day... It's just a matter of if you want to see it or not .... but I think therapy would be good for you, but even without it ....it would all still be the same ... don't you think :D
By Gost
Nothing is more infantile that what I had to see and it's even more infantile for you to be upset and attack me over something that has nothing to do with you .....
Da li bi bilo zrelije s moje strane da te kontinuirano napadam zato što mi se ne sviða kako izgledaš, koje ta?ke na koži bušiš, dužina tvoje kose, na?in na koji sediš...?
Besides, everything has everything to do with everyone as long as they think so.

The truth is clear as day... It's just a matter of if you want to see it or not .... but I think therapy would be good for you, but even without it ....it would all still be the same ... don't you think :D

Pa šta znam, ima raznih terapija, neke bi mi sigurno prijale kad bih mogla da ih priuštim. :sigh: Nego, završnica ovog niza pop - aforizama me baca u dilemu. Sve bi bilo isto... gde... Brasilian rainforest... world economy... my head... your head... someone else's pierced head...?
By Bombina
Originally posted by bombica
ovde sam svasta nacula
vas dve mene bezobrazne
Šta se šuška, a? ;)
aaaa krrepac imam da te navijam :sw:
suskati ce u dupetu
By Bombina
svaku mu cast ..nemozemo da sresce gocu tzancica
Korisnikov avatar
By someone
o x-u ne vrdi prichati to je jedna rupetina prepuna dima u kojoj se jedni po nekim coshkovima vacare,drugi se guraju oko shipke za igranje,neki padaju po patosu od pijanstva a kad krenu narodjnjaci tada svi skachi na noge-mesto samo shto ne explodira.Dan e pricham da sam sve vreme pokushavala da dodjem do vazduha i dok su me drugi gazili,gurali i ispolivali me kiselom vodom i guaranom (sreca pa nije bilo pivo ili neshto trece).Ma divan provod,nema shta a moja devojka ne moze da preskochi ni jednu noc u x-u prodala bi me za veche u tom smrdljivom klubu :prst: :rafal:
By Sixto
Od kad se otvorio taj novi klub ide li iko uopste u taj X!?
By Lucy
A kakva je tamo obicno muzika?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!