Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr Dee
hajde da formilisemo srodno pitanje. ko je od vas pokusao nakon 'kraha' da uspostavi prijateljski odnos sa ex significant other i uspeo?
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je uspevalo dok bar jedna strana i dalje gaji neke emocije... ili obe... kad prestane to, prestane i prijateljstvo (ili "prijateljstvo")...
Korisnikov avatar
By d` Winter
Uspeo sam i ponosim se tim prijateljstvom sada...
Bilo nam je potrebno neko vreme da uopste ne komuniciramo kako bi se strasti stisale.Sada smo odlicni prijatelji,posecujemo se i imamo zajednicke prijatelje tako da funkcionisemo fenomenalno.Sada mi to prijateljstvo mnogo znaci i nikada ga ne bih vracao na prethodno iako je i sa njegove i sa moje strane bila velika ljubav,koja eto nije mogla da opstane .

:hiphip:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u mom slucaju je to nemoguce......ne mogu da budem prijatelj sa nekim s kim sam bila u vezi.......
....daleko od toga da im se ne javljam, ali to je otprilike to...imaju kod mene neki status poznanika sa privilegijama
Korisnikov avatar
By anchez
zavisi od osobe do osobe, sa nekima je moguce biti prijatelj sa nekim ne.:friends:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Hm,vrlo diskutabilna tema..Zavisi kakav je taj neko sa kim si bio.
Recimo,ja sa svojim bivsim deckom nikada necu moci da budem u prijateljskom odnosu iz razloga sto su osecanja koja gajimo posle nase veze dakako razlicita.
Verujem da ako je postojala ljubav,nakon raskida ostaje postovanje i lepo secanje na zajednicko provedeno vreme.Stoga bi trebalo da ostane i neki prijateljski kontakt.
Medjutim u praksi je dakako drugacije.Nakon raskida osoba koje su se volele,prijateljstvo je nemoguce jer menja se pogled na ceo odnos,i prosto je isuvise ironicno da se osnuje prijateljstvo.Tako da je ipak bolje da se izjasni cinjenica da nema prijateljstva posle emotivne veze.Ko zna mozda je tako i bolje... :no:
Mada bih volela da ponekad popijem kafu sa njim...
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Moze da postoji prijateljstvo ali zavisi kako se 2 osobe dogovore odnosno kako se sama situacija nametne. Mislim da to prijateljstvo nikad nije samo prijateljstvo jer ima primese pomesanih osecanja pa cak i kada se i jedno i drugo ponasaju striktno drugarski. Ali opet, moze da se izgradi kvalitetan odnos iz svega toga. ;)
By ThioBann
Samo dvojicu momaka smatram svojim prijateljima, sa jednim sam bio, a sa drugim nisam ni pomislio od prvog dana da bi moglo neshto da bude...

Eto druzimo se vec par godina, finkcionishe, ali sa ostalim exovima nisam uspeo da ostvarim neko jache prijateljsto, jer se i dalje ljubimo kad se nadjemo... A gde ima dima... Nema prijateljstva...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Zavisi od osobe do osobe.Sujeta i ponos u mnogima prorade kada ih ostavite i ne zele da vas vide i znaju za vas.Ima nas raznih.
By Ljudmila
Ako je ljubavi bilo, ljubav je i dalje, samo u nesto izmenjenijem obliku...Da, prijateljstva ima, ne nakon ljubavi u smislu nema je vise, vec nakon jedne vrste nljubavi cije mesto zauzima sasvim druga vrsta no, obe su veoma jake.
By Melibea
NEMA tu osobu u koju sam bila zaljubljena MRZIM iz dna duse...
:burner: :burner: :burner: :burner: :burner:
:burner: :burner:
:burner: :burner: :burner: :burner: :burner:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Iz licnog iskustva znam da su prijateljske veze posle ljubavi slabo moguce ili gotovo nemoguce,moj bivsi mi je pricao kako cemo toboz ostati prijatelji ali ispalo je sasvim suprotno...sto mozda u neku ruku i nije tako lose,bar sam manje misliio na njega i time ga lakse preboleo :)
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa ako je raskid bio normalan onda da.....nastojim da ostanem u dobrim odnosima sa svima koje poznajem...:grin:
Korisnikov avatar
By boja71
Moguce je.
U svakom pravom prijateljstvu ima malo ljubavi
Korisnikov avatar
By DeVision
Definitivno, moze da ga ima !!!:grouphug:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ovih dana sam postao svedok toga koliko ljubav moze zaista da se pretvori u mrznju i da ljudi koji su se do samo juce voleli, mogu toliko da se mrze da njihovo ponasanje ide iz krajnosti u krajnost :(
Korisnikov avatar
By Winter
Mene zanima ima li ljubavi posle pirjateljstva, tačnije kako to neki ljudi posle dugotrajnih poznanstava, druženja i slično, se zaljube u tog nekog..mislim, wtf zar im treba tako puno da se prepoznaju
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ja od sada nisam uspeo da odrzim neko prijateljstvo sa osobama sa kojim sam bio u vezi. sa nekima se cujem svake prestupne, ali to je daleko od prijateljstva, a sa nekima sam samo na zdravo kad se vidimo na ulici. Cestitam svima koji su uspeli da odrze prijateljske odnose sa bivsima...
Korisnikov avatar
By leobg
Ne. Ako ex decko nije mogao da bude u vezi samnom i ako nije igrao otvorenih karata u vezi, zasto bi mi bio prijatelj? Sto, razumeo bi me vise? Bio bi mi tu kad se svi razbeze? Da li bi mogao da mi poveri i otvori dusu kako ima problema u svojoj sadasnjoj vezi? A ne ne.
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da to zavisi od mnogo faktora. Kao prvo kako možeš biti prijatelj sa nekime posle veze, ako ti ista osoba nije bila prijatelj dok ste bili u vezi? Takve stvari su nemoguće. Da bi postojalo makar drugarstvo, obe strane moraju biti fer pri razilaženju. Nažalost, to se jako retko dešava.
Korisnikov avatar
By Paki
Teško... jebeno teško...
Korisnikov avatar
By zboO
Ima li prijateljstva posle ljubavi???

NEMA!!!

ako je pre ljubavi postojalo prijateljstvo onda ljubav obichno bude VELIKA pa potraje (ovo sam ja optimista) tako da svako dalje prijateljstvo posle ljubavi pada u vodu...posto ima manju vrednost od ljubavi koja je postojala. Ako je posle prijateljstva doshao samo sex onda def puca i prijateljstvo!! Ako nije bilo prijateljstva pre ljubavi onda ne vidim zasto bi ga bilo i posle ljubavi :D :trep: Ako je u pitanju opet samo sex, onda naravno opet nema prijateljstva posle sexa..a i zasto bi ga bilo....to bi onda samo sputavalo dalje sexualne odnose sa tom osobom :D :D :D
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ja ne verujem u to.

Sa skoro svim svojim ex vezama sam ostala u prijateljskim odnosima, ali ne da se sad kao druzimo i tako to, nego ono - kad se vidimo na ulici, pozdravimo se i popricamo, i tu se zavrsavaju stvari.

Bilo je pokusaja druzenja.

They all failed.

Mahom zbog pokusavanja druge strane da vrati stanje predjasnje u stanje sadasnje, sto je meni izuzetno islo na q...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Winter
Mene zanima ima li ljubavi posle pirjateljstva, tačnije kako to neki ljudi posle dugotrajnih poznanstava, druženja i slično, se zaljube u tog nekog..mislim, wtf zar im treba tako puno da se prepoznaju
Ne, lakse je prepoznati nekog pokupljenog na zurci, popiti kafu-dve i uleteti u 'vezu'

(valjda, upoznaju)
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by zbunjena
ako je pre ljubavi postojalo prijateljstvo onda ljubav obichno bude VELIKA pa potraje (ovo sam ja optimista) tako da svako dalje prijateljstvo posle ljubavi pada u vodu...posto ima manju vrednost od ljubavi koja je postojala.
:right:
Korisnikov avatar
By dungoll
kratko , jasno, odjebite , NEMA Prijateljstva posle ljubavi. :down:
Korisnikov avatar
By LittleRed
ja se sve nekako nadam da je moguce...
sa jednim bivsim se recimo i dalje "druzim" vec desetinu godina nakon raskida, mada to iskreno i nije bila bas neka veza (prva godina srednje, par meseci) a i sada nije neko druzenje (pijemo kafu i pivo, mozda dva puta mesecno). ovo "prijateljstvo" je imalo kriticne faze, odmah po raskidu, pa onda ponovo periodicno, u dva naleta, kada je mislio da postoji sansa da se pomirimo...ali smo nekako prevazisli...
a za poslednji raskid...nemam pojma...mi smo prevashodno bili zapravo jako dobri prijatelji i jako zalosno bi bilo da se ne nastavi prijateljstvo... videsmo se par puta i deluje kao da ima nade...mada mislim da bi jedan od preduslova kvalitetnog odnosa bilo i moje "autovanje" njemu, koje bi moglo da ima niz negativnih posledica...zasto je sve tako komplikovano? :)
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by EYA
imaaaaaaa, bwee !

samo posle pravih ljubavi ostaju i snazna i prava prijateljstva.
prijateljstvo je oblik ljubavi. samo treba znati kako spreciti sujetu da u procesu transformacije ne optereti ljubav, jer veoma lako sve moze da potone i zatim, pohranjeno u najmracnijim delovima nase podsvesti preraste u opsesiju ili mrznju.
Svaka cast! :hail2:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!