Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Sutra (petak 3.11.) od 10 do 15 na hodniku Instituta za Zoologiju (drugi sprat, levo stepenište Filološkog) održaće se tiny "sajam" prezentacija stručnih bioloških (a možda i medicinskih ako postoji preklapanje?) knjiga (uglavnom stranih udžbenika koji koštaju tri i više hiljada dinara). Znam da ovde ima nekoliko ljudi koje to interesuje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ako budem došao bankrotiraću. Pozdravljam ideju! Ono što mi treba uglavnom imam.
Postoji sajt: www.knjizara.com preko koga se mogu naručiti strane knjige. Jednu sam tako kupio!

:cita:
Korisnikov avatar
By jukie
Koliko su skupe u odnosu na IPS ili Plato?
(ukoliko knjiga postoji i tamo?)
Korisnikov avatar
By KiWi
Javiću prijatelju koji traži enciklopediju Invertebrate već par nedelja ... bezuspešno ... hvala za info.
Korisnikov avatar
By Sunce
@ jukie: U Platou i IPS-u se prodaju više komercijalne bio-knjige. Smešno je npr. da sve što ima veze sa biljkama stave u odeljak GARDENING. U IPS sam nalazio dobre knjige o drveću - britanske knjige, po pristupačnim cenama.
Preko sajta www.knjizara.com možeš da pronađeš ono što ti treba. Prvo klikneš na STRANE KNJIGE, a zatim na amazon.co.uk. Onda u polju ukucaš ključne reči, npr. Pinus nigra i klikneš GO. Izbaci ti sve knjige koje možeš da kupiš, i njihove cene.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
To sluzi da se razbolis od muke sto zaista postoje odlicne strucne knjige, a ti nemas love za to, nego i dalje koristis neka izdanja iz sedamdesetih godina proslog veka.
Bilo i kod nas na departmanu prosle godine u ovo doba, ili nesto kasnije, ali su cak i najtananije knjizice bile vise hiljada dinara.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!