Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Jbt, neki lik je postavio temu o tome da li je normalno svrsiti kad gurnes "nesto, mislim vibrator" u dupe, sto onda Fazza ne bi lepo rekao sto se onesvestio...
By fazza
Originally posted by A.F.K.A.OB
Jbt, neki lik je postavio temu o tome da li je normalno svrsiti kad gurnes "nesto, mislim vibrator" u dupe, sto onda Fazza ne bi lepo rekao sto se onesvestio...
Kakvo poredjenje!

Nishta nisam sakrio, sve shto sam imao da napishem - napisao sam, a na kraju
krajeva zar je toliko bitno zbog chega sam se onesvestio? Onesveshcuju se
ljudi svakog dana iz hiljadu i jednog razloga, a samo je jedan koga zanima da
li je normalno svrshiti kad gurnesh sebi vibrator u dupe.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne znam ni zasto se digla tolika frka, samo sam te bezveze pitao.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Originally posted by Paki
Zaboravio sam da napišem malopre - opipao sam fazzi puls na levoj ruci još dok je bio dole, kad se srušio, dok ga nisu izneli - bio je oko 120 -

Puls 120 u nesvesti? :misli: A da vama nisu stavljali neshto u picje? :wow:
Šta je ovo, hejt? :trep: Na finjaka, moUUUUUžda? :trep:No.2

Srušio se na pod, potpuno je bio mlitav, nije reagovao na naše pokušaje da ga povratimo (da otvori oči), tren pre nego su došli moroni i krenuli da ga iznose sam mu izmerio puls i opet kažem bio je OKO 120 ...
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Originally posted by fazza
Pa nisi sve dobro skapirala. :) Shamaralo me je obezbedjenje, a ne drugari,
chisto da ne bude zabune.
A nisu Paki i Zvezdash zajedno sa obezbedjenjem? :nerd:

Eto kako nastaju tracevi... :sigh:
Ne nastaju tračevi, nego se postovi ne čitaju dobro, pažljivo... Ali to smo već apsolvirali pre oko pola sata na jednoj drugoj temi. :jbg:

Paki ga nije šamarao, već je pokušao (bezuspešno) da odvrati jednog od morona iz obezbeđenja da nastavi tu toturu. Treća strana teme, negde na početku, pa čitaj...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egmont

Ovo je vec druga zurka zaredom na kojoj neko kolabrira. Moracu ubuduce da ogranicavam broj ljudi koji smeju da udju u klub.
Bolje nadji prostor sa dobrom ventilacijom
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Paki
Originally posted by Val
Originally posted by fazza
Pa nisi sve dobro skapirala. :) Shamaralo me je obezbedjenje, a ne drugari,
chisto da ne bude zabune.
A nisu Paki i Zvezdash zajedno sa obezbedjenjem? :nerd:

Eto kako nastaju tracevi... :sigh:
Ne nastaju tračevi, nego se postovi ne čitaju dobro, pažljivo... Ali to smo već apsolvirali pre oko pola sata na jednoj drugoj temi. :jbg:

Paki ga nije šamarao, već je pokušao (bezuspešno) da odvrati jednog od morona iz obezbeđenja da nastavi tu toturu. Treća strana teme, negde na početku, pa čitaj...

Kasnish sa ubacivanjem. To smo reshili i otishli dalje! ;)
Korisnikov avatar
By Paki
Jebi ga, bio sam na poslu.
Korisnikov avatar
By Val
Pa da si pazljivo citao, video bi. ;)
Korisnikov avatar
By djo
ajd nek malo u ovu temu udje moderator... postaje malo neukusno
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Val
Pa da si pazljivo citao, video bi. ;)
Jesam, do kraja. Morao sam, bez obzira na to, da reagujem na tvoje postove sa treće i četvrte strane, jer su pisani u trenutku kad sam već objasnio detaljno šta se dogodilo, a ti to nisi uvidela... Čisto da te podsetim da budeš pažljivija sledeći put. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by bojandjo
ajd nek malo u ovu temu udje moderator... postaje malo neukusno
malo?
Korisnikov avatar
By *deni*
Kada se pre nekoliko godina slicna stvar desila jednom mom prijatelju, odmah sam mu ispraznio dzepove i na sigurno mu sklonio novcanik i mobilni telefon, pre nego sto bi u guzvi koja je potom nastala oko njega neko uspeo da ga opljacka. Doduse, on se obeznanio od prekomernog alkohola, pa su ga samo nosili na ispiranje zeluca, dok je ovaj Fazzin slucaj bio znatno ozbiljniji i dramaticniji i moram da priznam da sam veoma prijatno iznenadjen Zvezdasevim ponasanjem i drzanjem u opisanom nemilom dogadjaju. Tako se, za moj pojam, u nevolji postavlja pravi prijatelj.
Jos samo da se pronadje lopov i da se Fazzi vrati ukradena suma. Ja bih, da su okolnosti drugacije, savetovao i tuzbu za naknadu nematerijalne stete u vidu fizickih i dusevnih bolova, ali posto bi to najverovatnije povuklo sa sobom i nezeljeno outovanje na sudu, bolje je zadrzati se samo na zahtevu restitutio in integrum ( povratak u predjasnje stanje ).
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Naravno da je neukusna svaka tema u kojoj zacin doda Adenim i njemu slicni mediokriteti:die:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ^RAY^
Naravno da je neukusna svaka tema u kojoj zacin doda Adenim i njemu slicni mediokriteti:die:
Ajde, ajde....nemoj bar na ovoj/ovakvim temama.

@*deni* - Zvrle (aoj, kako on ovo ne voli:)) mene nije ni prijatno ni iznenadio. Ponasao se uobicajeno, kao i uvek. Sad sto je takvo ponasanje cesto prijatno iznenadjenje - to je vec druga stvar.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Uzasnuta sam nemilim dogadjajem, ciji sam tok i reperkusije pratila kroz ovu temu.
No, vidi se da fazza ima odane prijatelje, koji ce mu pomoci da prebrodi situaciju.
A lopova bih ja javno zigosala i prste mu odsekla, za primer ostalima.
:sekirica:
Korisnikov avatar
By Delete
Aj da ja kazem samo koju lepu rec za obezbedjenje...da njih nije bilo na zurci, ja sada ne bih ovo pisala, u jednom trenutku su se krajnje profesionalno poneli...a tog lopova svakako treba kazniti na najgori moguci nacin!
Korisnikov avatar
By kinder suprise
a smem ja da pitam jel se to desilo u kan kanu ili floydu
niko ne pominje mesto dogadjaja?

neko je pomenu da ima tetoviran ostrog na ruci
mislim da znam o kome je rec!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by kinder suprise
a smem ja da pitam jel se to desilo u kan kanu ili floydu
niko ne pominje mesto dogadjaja?

neko je pomenu da ima tetoviran ostrog na ruci
mislim da znam o kome je rec!!
Can Can.
Našli su ga.
:nokti:
Korisnikov avatar
By kinder suprise
dobra vest... pa sta se desava.... sad se mozda mesam...
ali hoce li ti debili da nadoknade stetu...

ili da ih mi malo:boxer:

ako nekako mogu da pomognem tu sam..
Korisnikov avatar
By Paki
Trebalo bi da pitaš fazzu ili Zvezdaša za to, ja zaista ne znam ništa više, mada bi možda i trebalo, i meni je nestao duks te večeri u Can Canu...
By жњ
postajemo konfliktna skupina :alexis:
Korisnikov avatar
By Delete
Znala sam da lezbe imaju poprilicno preku narav, ali sad kad su pederi poceli da se ovako obracunavaju mislim da je konacno doslo vreme da i mi lezbe sebi malo damo oduska i dozvolimo sebi malo zenstvenosti :)
Sorry za off.
By fazza
Lik, sem shto je lopov, izgleda je i priglup, jer je pare podigao preko bankomata,
tako da su ga snimile kamere.

Ne bih da otkrivam shta dalje planiram(o), neka to bude iznenadjenje. Siguran
sam da mu se nece dopasti, ali "posao" kojim se bavi ima i svoje rizike, tako da
nece biti miran jer je pokrao pogreshnu osobu. :D
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Al zivo me zanima kako je provalio PIN. Nesto nisam bas siguran da je toliko glup pa da hakerise bankomat u subotu ujutru na sred ulice?! :lol: Ako je vec to i radio, trebao je mucenik da zna da je svaki bankomat bilo koje banke pod video nadzorom.
By fazza
Originally posted by ZvezdasBG
Al zivo me zanima kako je provalio PIN. Nesto nisam bas siguran da je toliko glup pa da hakerise bankomat u subotu ujutru na sred ulice?! :lol: Ako je vec to i radio, trebao je mucenik da zna da je svaki bankomat bilo koje banke pod video nadzorom.
Da me ubijesh nemam pojma shta sam uradio sa PIN-om! Skoro sam siguran
da sam ostavio kovertu sa PIN-om kuci, a to cu i da proverim vecheras. Ne
verujem da mi je koverta ostala u novchaniku, tamo sam imao samo vizitke,
rachune i izvode iz banke. Moram da proverim, bash me zanima gde mi je PIN.
Ako je hakerisao, onda je to potrajalo duze vreme, shto je josh bolja
varijanta. :)
Korisnikov avatar
By Kupper
A vi PIN ne drzite u telefonu kao broj prijatelja Pina?
Korisnikov avatar
By reveal
procitah sad celu temu i shokirala sam se zaista...
fazza, zao mi je sto ti se desilo takvo neko iskustvo, a isto osecam i za druge koji su bili pokradeni.
cinjenica je da se takve stvari desavaju i da ce se desavati.... a pogotovo kradja sa kartice.... mislim, stvarno je lik ili ne bas previse bistar ili ga je mnogo grizla savest ( :yeah_right: )pa je hteo da bude uhvacen.... :praznoglavi:
nadam se da ces dobiti neki povracaj novca ili slicno, ako je to uopste moguce..... ??
naravucenije, klonite se ljudi sa Ostroshkim tatuovima :lol:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Sta se desilo na kraju?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!