Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Fala vam braćo Amerikanci za sve što učinjeste za nas! Vala i jesu plemeniti, lagano su nas bombardovali /onako sa užitkom/ svega 77 dana /77 dana na mom srcu leži ranaaaa.../. Ma dobri ljudi a još bolji avioni.

:tepih: :spijun: :psiholog:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by tramp
Originally posted by muzika86
Slažem se sa sunny girl! svaka čast!

Dovoljno je da vidim kako se Amerikanci dovežu nas ovdje, kao hoće prijateljstvo oduševljeni su nama kako mi znamo s aljudima da postupamo fino, jer vide da u našem narodu se ne gradi prijateljstvo čisto iz neke koristi koje imaš od tog čovjeka nego iz poštovanja i nekom dostojanstvu. To kod njih je sasvim rijetko naći, i polako izumire u njihovom društvu. To je neka sitnica koju sam ja primjetio.

Oni se nama čude kako smo ovako otvoreni ljudi i kako primimo ko god nam dođe u kuću kao da je nam najmiliji. TO KOD NJIH NEMA! Sistem ih je napravio takvim, sve računaju, sve gledaju kroz novac oteli bi ti zalogaj iz usta!
hm.. ti sto otimaju zalogaje su mene drzali u kuci i hranili pet godina ... hmmm .... opasni neki :smeh:
a-ha...znao sam...u tom grmu lezi zec!!! pa logicno: njemu su otimali zalogaje da bi imali tebi da daju. zato je njemu tako lose tamo...sram te bilo sve si mu pojela...nije ni cudo sto pored takvih zemljaka, koji pojedose sve njegove zalogaje, on tamo ostade izgladneo :lol:
Korisnikov avatar
By muzika86
Pjevaj ti borbene Ulix. ali to to što si naveo Karadžića i Mladića kao da su slovenske duše i time napravio je kao fašističkom je obična glupost! E pa i fašizam je tvorevina zapadne duše, i da imali smo mi Srbi naše Mladiće i Karadžiće ali opet nismo pobili više nego što su ti miroljubivi Amerikanci koje voliš više nego išta! FUJ
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by gari
Fala vam braćo Amerikanci za sve što učinjeste za nas! Vala i jesu plemeniti, lagano su nas bombardovali /onako sa užitkom/ svega 77 dana /77 dana na mom srcu leži ranaaaa.../. Ma dobri ljudi a još bolji avioni.

:tepih: :spijun: :psiholog:
A još Nagasaki, Hirošima, Dresden, Vijetnam, Korea, Irak dva puta, Srbija... nema kraja!
Korisnikov avatar
By Tweety
FUJ, FUJ, FUJ! :smajlikojipovracajernemozevisedacitabljuvotine:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL

ako mene pitas tamo jeste bolje za zivot, ali nije bolji zivot....

:up: Mada, ni za zivot nije bolje. Ali to ne moze da shvati neko ko nije izashao iz zemlje i na "zapadu" proveo bar 3 meseca.

Jel' vi mislte da ovde svi samo cekamo da nam padne s neba? Da niko nishta ne radi, a ima para da ne zna gde ce s njima? Ili mozda izlazimo ceshce nego vi u Srbiji? Ili u cemu je prednost? :nerd:

Cak ni ljudi koji ti se smeshkaju i kazu :"Super shto si gay" ne misle to shto kazu. Jeste da je zakonom mnogo toga regulisano. Ali...nemojte da mislite da se Nemacka mnogo razlikuje od Srbije.

E a sad me prozivajte i mislite da nisam normalna, ali moja zena i ja itekako planiramo da zivimo u Srbiji. :zakljucano:

Cudi me samo da i ovo nije iseceno, kao i sve ostalo shto rekoh vezano za temu ovog topica...:nerd:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Val
Cak ni ljudi koji ti se smeshkaju i kazu :"Super shto si gay" ne misle to shto kazu. Jeste da je zakonom mnogo toga regulisano. Ali...nemojte da mislite da se Nemacka mnogo razlikuje od Srbije.
vis a vis ovoga ( jer ostatak Val-inog posta nije narocito diskutabilan):

Niko od nas ni ne tera sve ljude da misle u dusi ono sto kurtoazno izjavljuju- u vezi tvog citiranog primera. I, kada zemlje ex-Yu dodju do tog stepena da, pa taman neiskreno, neguju kurtoaziju i bonton kao na Zapadu, to ce biti veliki napredak! Zakoni, njihova primena i briga za lepe manire jesu bitni i to sve postepeno, ali sigurno, menja mentalitet, ukoliko ne nuzno onaj nutarnji, onda bar onaj eksterni i medjuljudski!
Korisnikov avatar
By tramp
:njanja: iseceno, ocisceno u Offtopic prebaceno ...
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Vel boy
Originally posted by Val

Niko od nas ni ne tera sve ljude da misle u dusi ono sto kurtoazno izjavljuju- u vezi tvog citiranog primera. I, kada zemlje ex-Yu dodju do tog stepena da, pa taman neiskreno, neguju kurtoaziju i bonton kao na Zapadu, to ce biti veliki napredak! Zakoni, njihova primena i briga za lepe manire jesu bitni i to sve postepeno, ali sigurno, menja mentalitet, ukoliko ne nuzno onaj nutarnji, onda bar onaj eksterni i medjuljudski!
Nedo bog da mi postanemo tako 'superficial ili oberflächlich'. mrzim kada mi se dođe tu kesiti u facu o ovamo iza leđa nema šta ne misli.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Nedo bog da mi postanemo tako 'superficial ili oberflächlich'. mrzim kada mi se dođe tu kesiti u facu o ovamo iza leđa nema šta ne misli.

Pa o tome i pricam celo vreme. Nishta taj narod nije bolji od ljudi u Srbiji. Zato smatram da svi mi prvo sebe moramo da promenimo, kako bi se to odrazilo na kulturu. A kad se to promeni, promenice se i situacija u Srbiji.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Val

Neka misle bogami sta god hoce i nece! Ja kontrolisati nicije misli i unutrasnje osjecaje niti mogu niti hocu! Meni je bitno da ko god taj sto neiskreno misli o meni iza ledja to NE SPROVODI NA NACIN na koji mene licno IMALO negativno ostecuje i da mi to NE ISKAZUJE neprijateljski u lice!!! Dakle, sve dok taj neprijatelj to drzi iza ledja (ali BEZ IKAKVOG NEGATIVNOG efekta na BILO KOJI dio ili dijelic mog zivota) i dok to neprijatelj drzi u sebi i samo u sebi ili samo njemu slicnim, meni je to isto kao da je taj neprijatelj jali uz vjetar pisao jali puru vario... :hekla:

Znaci, npr. kada ja sa svojim partnerom budem imao sva prava i beneficije koje i heteroseksualni partneri imaju (bilo vjencani ili nevjencani), sto znaci i pravo na zastitu ili samoodbranu kada sam/smo na neki, zakonom kaznjiv, nacin napadnut/i- onda ti koji mi misle zlo i lose mogu samo da mi soli na rep pospu,da ne kazem nesto vulgarnije (znas, ono, mogu mi bj ili aj, :smeh: , :smeh: )! Briga me!

Do ovog stepena kurtoazije treba da dodje i u zemljama ex-Yu, pa i u Srbiji...
By Ulix
Pjevaj ti borbene Ulix. ali to to što si naveo Karadžića i Mladića kao da su slovenske duše i time napravio je kao fašističkom je obična glupost!
Necu da pjevam nista. Nemam dobar glas.

A sve sto si ti naveo otkako si se registrovao na ovom forumu jedna je velika glupost. Ono sto sam ti naveo jeste REALNOST u Srbiji, mamlaze jedan, realnost koju ti ne poznajes, jer zivis daleko od nje, i samim tim, kada se sa toliko fanatizma izjasnjavas o nekakvim toboznjim vrednostima ovih prostora, ti nemas pojma sta pricas. TO sto sam nabrojao je nacin na koji ljudi ovde (dakle: Srbi) dozivljavaju tu svoju metafizicku i tragicnu "dusu slovensku".
E pa i fašizam je tvorevina zapadne duše, i da imali smo mi Srbi naše Mladiće i Karadžiće ali opet nismo pobili više nego što su ti miroljubivi Amerikanci koje voliš više nego išta! FUJ
Sad cemo jos i da brojimo leseve?

Hajde onda. Gde su pocinjeni najveci zlocini posle Drugog Svetskog Rata na teritoriji Evrope?
By Ulix
Originally posted by Val

Ko smo to tacni MI? Mi, pacijenti iz Laze Lazarevica? Mi, Srbi? Mi, srbo-nacisti iz Milvokija? (Persiras sebi?)
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val

A je li? A sto bi mene uopste bilo briga da li neko misli da je "super" sto sam gay ili je odvratno - sve dotle dok je drzava zakonom regulisala da ni taj ko misli da je odvratno sto sam gay ne sme ni da me proziva zbog toga, ni da me ujznemirava zbog toga, ni da me diskriminise zbog toga...Moze bre da misli sta ko hoce, sta to mene briga...U Srbiji svaka budala moze da ti uradi stagod hoce samo zato sto si gay i nikad nece iti osudjena za to. Jos nisam cuo da je reseno ijedno od ubistava gay-ljudi u Srbiji i da je pocinilac zlocina uhvacen i osudjen, jos ne videh da je onaj mahniti pop sto je predvodio rulju da mlati ucesnike one neuspele gay pride parade u Beogradu pre vise godina bacen u tamnicu na par godina zbog toga...
E a sad me prozivajte i mislite da nisam normalna, ali moja zena i ja itekako planiramo da zivimo u Srbiji. :zakljucano:
Necu da te prozivam i smatram da je legitimno to sto vas dve hocete da zivite u Srbiji. Ali sta cete da kazete komsijama, koje ce jedva docekati da gurnu nos gde mu mesto nije, pa vas pitaju da niste sestre i obe udovice i od koje od vas je to vase dete? i tako dalje...preporucujem ti da odgledas film "FINE MRTVE DJEVOJKE" koji jako slikovito opisuje problematiku tog tipa...

I opet, zasto se ne preselite u Srbiju sad, odmah??? Ili mozda cekate da zaradite nemacku penziju pa cete onda...a zasto? zato sto znate da od srpskih ålata (i onda kad imas srecu da imas posao) ne mze da se zivi???
Korisnikov avatar
By Val
@Ulix...Znam da niste svi ulicari i da radite i zaradjujete. O tome koliko ko zaradjuje ne treba da diskutujemo. Upoznata sam sa tim problemom u Srbiji vrlo dobro ( posebno u BG, gde je zivot preskup).
No, kako onda objashnjavash da isto tako nekoliko vas ima sopstveni stan, dakle ne placa kiriju, pa ma platu ca. 400 eura s kojima vrlo dobro zivi, ima auto, ne zivi od kredita, a ne krade i radi neke prljave poslice? Bash me iskreno zanima...

I nemoj da mi neko kaze da u Srbiji samo lopovi dobro zive, jer i ovde tih lopova ima u znatno vecem broju. O njima ne pricamo! :)

Shto se tice mene i zivota u srbiji, tu si 100% u pravu. Neshto mi fali. A znash shta?

Toplina! :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by M M and I
Originally posted by Val

A je li? A sto bi mene uopste bilo briga da li neko misli da je "super" sto sam gay ili je odvratno - sve dotle dok je drzava zakonom regulisala da ni taj ko misli da je odvratno sto sam gay ne sme ni da me proziva zbog toga, ni da me ujznemirava zbog toga, ni da me diskriminise zbog toga...Moze bre da misli sta ko hoce, sta to mene briga...U Srbiji svaka budala moze da ti uradi stagod hoce samo zato sto si gay i nikad nece iti osudjena za to. Jos nisam cuo da je reseno ijedno od ubistava gay-ljudi u Srbiji i da je pocinilac zlocina uhvacen i osudjen, jos ne videh da je onaj mahniti pop sto je predvodio rulju da mlati ucesnike one neuspele gay pride parade u Beogradu pre vise godina bacen u tamnicu na par godina zbog toga...
Necu da te prozivam i smatram da je legitimno to sto vas dve hocete da zivite u Srbiji. Ali sta cete da kazete komsijama, koje ce jedva docekati da gurnu nos gde mu mesto nije, pa vas pitaju da niste sestre i obe udovice i od koje od vas je to vase dete? i tako dalje...preporucujem ti da odgledas film "FINE MRTVE DJEVOJKE" koji jako slikovito opisuje problematiku tog tipa...

I opet, zasto se ne preselite u Srbiju sad, odmah??? Ili mozda cekate da zaradite nemacku penziju pa cete onda...a zasto? zato sto znate da od srpskih ålata (i onda kad imas srecu da imas posao) ne mze da se zivi???

Pa vidi, ako te na zapadu boli k***c zbog toga shto neki komshija iza ledja prica loshe o tebi, zashto bi te to u Srbiji bolelo? Ne kapiram... :nerd:

Shto se tice selidbe u Srbiju...okolnosti trenutno ne dozvoljavaju promene. Veruj mi, da je do nas, vec bi bile tamo. Nema veze sa penzijom. Jbg. ima covek i drugih obaveza u zivotu.

Neshto razmishljam da postavim temu "Od cega zivite vi forumashi?" Pa sledi josh masa neodgovorenih pitanja: Ko vam placa internet, odakle vam toliko vreme da sedite za kompom i odakle tolika snaga, (a nemate snagu da radite)? Ili pak radite i unatoc tome imate brdo slobodnog vremena? Da li u tom slucaju smatrate da radite dovoljno? Odakle vam novac za izlaske? Koliko novca dajete na narkotike mesecno? Koliko na cigare?

Mislim...ispade sad da svi koji zive u Srbiji crkavaju od gladi, drzava ih proganja (kao shto je to nekada bio slucaj u istocnoj Nemackoj) i nemaju krov nad glavom. :nono:

Koliko sam skontala, pola forumasha studira ili je studiralo. Ko placa studije, knjige, smeshtaj u drugom gradu? I, vidi cuda, u Nemackoj ne moze ni deseti deo da studira, jer fali novac. Kako to, majku mu kad je ovde zivot tako dobar? :nerd: Zbog cega vecina Nemaca godishnje mozda 10 puta izadje, da bi skupili novac za odmor, pa statisticki gledano tek svako osmo domacinstvo ima komp i internet? Odakle u Nemackoj tolika nezaposlenost ( a verujem da tu nije samo Nemacka u pitanju)? Kako to da toliko ljudi (ako je vestima verovati) u Americi crkava od gladi, zivi na ulici? Odakle tamo toliko kriminal?

Ljudi, opet vam ponavljam. Nigde ne kazem da je Srbija uporediva sa Havajima ili celim zapadom (mozda shto se tice prirodnih lepota-josh jedan razlog zbog cega volim Srbiju!), niti kazem da VI ne cenite to shto imate, niti je Nemacka apsolutno losha....Ali, isto tako znam i tvrdim da postoji bar 10 Srba (na ovom forumu) koji misle kao ja i koji istovremeno zive u Srbiji.

Volela bih da se oglase na ovoj temi, ako citaju. :)

I na kraju, hvala na paznji, hvala shto moje mishljenje ostavljate da bude samo moje i shto ne pokushavate da uticete na moj stav. :) Hvala i do vidjenja. :) Ja sam svoje mishljenje na ovoj temi rekla. Srbija :love:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val

Pa vidi, ako te na zapadu boli k***c zbog toga shto neki komshija iza ledja prica loshe o tebi, zashto bi te to u Srbiji bolelo? Ne kapiram... :nerd:
Pa vidi i ti...na zapadu te drzava zastiti od komsije homofoba i ostalih manijaka...U Srbiji - nisam bas siguran da im je to prioritet...

A evo ti i mala ilustracija na koji nacin drzava Srbija funkcionise i "stiti" svoje gradjane:

B92 Info Vesti Društvo

Štitila dečaka Roma, pa osuđena

28. oktobar 2006. | 10:19 -> 12:20 | Izvor: B92
Beograd, Požarevac -- Okružni sud u Beogradu potvrdio presudu Nataliji Lazić, za klevetu iznetu u emisiji Ključ.

50.000+5.000+25.000

Tužbu je podneo Miodrag Radović, za klevetu u emisiji RTS-a. Natalija Lazić je u maju 2003. govorila o učešću Radovića u seksualnom zlostavljanju desetogodišnjeg Roma. Događaj o kom je reč odigrao se u noći između 15. i 16. novembra 2002. Prema navodima maloletnog Roma i izjava svedoka datih FHP-u, osobe koje je poznavao od ranije prinudile su ga da ih u nekoliko navrata oralno zadovoljava, da bi mu potom mokrile u usta.

Majka maloletnog dečaka je SUP-u Požarevac prijavila slučaj. Na osnovu primljenih i proverenih podataka, SUP je podneo krivičnu prijavu protiv Miodraga Radovića i Vladimira Petraškovića, osumnjičenih da su seksulano zlostavljali maloletnog Roma. Fond za humanitarno pravo je, na inicijativu romskog udruženja iz Velikog Gradišta, u januaru 2003. pokrenuo svoju istragu, i na osnovu prikupljenih podataka u martu iste godine podneo krivičnu prijavu protiv Vojislava Brajkovića, Maksima Petrovića i Aleksandra Jankovića, koje su svedoci i žrtva identifikovali, pored Radovića i Petraškovića, kao učesnika u zlostavljanju.

Budući da su roditelji odlukom Opštinskog suda u Velikom Gradištu izgubili starateljstvo nad detetom, sud je za zakonskog zastupnika dečaka odredio Centar za socijalni rad. FHP navodi da je tokom istrage Centar za socijalni rad, bez objašnjenja, dva puta oduzimao i vraćao toj organizaciji punomoćje. Pošto joj je treći put oduzeo punomoćje, postupak je nastavljen bez punomoćnika žrtve, u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.

U novembru 2003. Centar za socijalni rad, kao zakonski zastupnik dečaka, doneo je odluku da u interesu mentalnog zdravlja dečaka obustavi dalje gonjenje osumnjičenih. Na osnovu toga, sud je obustavio istragu i postupak je prekinut.

U međuvremenu, Miodrag Radović je podneo tužbu protiv Natalije Lazić, koja je pred istražnim sudijom govorila o tome šta joj je dečak rekao odmah posle događaja i opisala povrede koje je videla na njegovom licu. Postupak protiv Natalije Lazić pred II opštinskim sudom okončan je u julu 2006, presudom da je kriva za krivično delo klevete, zbog čega je kažnjena s 50.000 dinara, a obavezna je da plati i sudske troškove, 5.000 dinara, i troškove tužioca, 25.000 dinara.

Prvostepena presuda u postupku protiv Natalije Lazić doneta je posle jednog održanog pretresa, dok je sud odbio da sasluša svedoke koje je predlagao advokat FHP-a, koji su imali neposredna saznanja o zlostavljanju dečaka.

Veće Okružnog suda u Beogradu, koje je odbilo žalbu FHP-a i potvrdilo presudu Drugog opštinskog suda, činile su sudije Savka Gogić, Života Đoinčević i Duško Milenković.

Života Đoinčević je uhapšen 27. marta 2003. tokom akcije Sablja. U tadašnjim saopštenjima Vlade navođeno da je uhapšen zbog veza sa Zemunskim klanom, neovlašćenog ukidanja pritvora i primanja mita. Policija je tada u njegovom stanu, pored pištolja, našla i 70.000 evra, za koje se kasnije ispostavilo da potiču od prodaje nasleđene nekretnine. Vrhovni sud je početkom jula 2005. potvrdio presudu Okružnog suda u Novom Sadu kojom je Đoinčević oslobođen optužbi da je u svom i stanu svoje majke nedozvoljeno držao oružje. Presuda je doneta na ponovljenom suđenju koje je naložio Vrhovni sud pošto je ukinuo raniju presudu na tri meseca zatvora.
Korisnikov avatar
By Val
E da, toga na zapadu nema. Ovde se krivicna dela bogatasha neretko i ne "iznose" pred sud, nego se oshtecenoj deci daje novac. A roditelji siromasi uzmu pare i cute.

Takodje je sud u Nemackoj bezprekoran i niko ne moze da osudi gospodina Hermann Stattler-a, koji je (uzevshi mito od osumnjicenog) izjavio da su roditelji dete dali tom coveku dobrovoljno i da taj osumnjiceni nishta loshe nije uradio. Pored toga shto je bilo 8 svedoka (nezavisno jedan od drugog), koji su izjavili da je placeno da se beba ukrade, odnese njemu, da su se pravile zurke na kojima je dete posudjivano i "kolegama" itd itd.
Uprkos svim izjavama, osumnjiceni je nakon 13 dana istraznog zatvora pushten na slobodu i placena mu je odshteta (jer je 13 dana ni kriv ni duzan sedeo u zatvoru) od 17000 eura!

Samo u Srbiji se to deshava. Da daaa... :neto:

I da li sad zbog toga svi treba da pobegnu iz Srbije? :nesiguran:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val
E da, toga na zapadu nema. Ovde se krivicna dela bogatasha neretko i ne "iznose" pred sud, nego se oshtecenoj deci daje novac. A roditelji siromasi uzmu pare i cute.

Takodje je sud u Nemackoj bezprekoran i niko ne moze da osudi gospodina Hermann Stattler-a, koji je (uzevshi mito od osumnjicenog) izjavio da su roditelji dete dali tom coveku dobrovoljno i da taj osumnjiceni nishta loshe nije uradio. Pored toga shto je bilo 8 svedoka (nezavisno jedan od drugog), koji su izjavili da je placeno da se beba ukrade, odnese njemu, da su se pravile zurke na kojima je dete posudjivano i "kolegama" itd itd.
Uprkos svim izjavama, osumnjiceni je nakon 13 dana istraznog zatvora pushten na slobodu i placena mu je odshteta (jer je 13 dana ni kriv ni duzan sedeo u zatvoru) od 17000 eura!

Samo u Srbiji se to deshava. Da daaa... :neto:

I da li sad zbog toga svi treba da pobegnu iz Srbije? :nesiguran:

A kad ces ti da shvatis da Nemacka nije ceo Zapad nit je "Zapad" Nemacka. U tom zapadu ima i drugih zemalja koje, po tvojoj prici sudeci, bolje funkcionisu od te zemlje treceg sveta (kako ti predstavljas Nemacku). Ja ne tvrdim kako je u Nemackoj jer ne zivim tamo pa ne znam...Ali reci "Na Zapadu je tako i tako" samo zato sto je u jednoj Nemackoj, eventualno, "tako i tako" je dosta pretenciozno.
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
slazem se sa M M and I :up: meni iskreno ovde nista ne fali,stvarno ne znam kako je u nemackoj ali da ne predstavlja nemacka ceo zapad tu si u pravu M M
Korisnikov avatar
By Vel boy
@Val
i u Nemackoj postoje uticajnija udruzenja koja iznose prljavi ves licemerja u drustvu (tipa koji si navela- bogatasu Stattler-u progledano kroz prste...) i koja se bore da drustvo uvidi nepravde navodeci ga da savesno i fer prosudjuje! I, nemoj misliti da ce nuzno nepravedno pomilovanje tog npr. Stattler-a ostati tek tako chicha micha gotova pricha! Medjutim, na Zapadu organizacije koje se bore za zastitu svih ljudskih prava i koje se bore za prava i socijalno nemocnijih ne bivaju tako cesto sikanirane i precene od strane onih koji bi hteli da odrze nepravde! A, u zemljama ex-Yu i u skoro celoj istocnoj polovini Evrope, vrlo je tesko i ukazivati i boriti se protiv nepravde jer organizacijama za zastitu ljudskih prava i prava socijalno nemocnijih se vrlo cesto prave sva ona sranja od strane nepravednih koje na Zapadu tim nepravednim, koji bi to isto hteli, ipak nije dozvoljeno!
Korisnikov avatar
By svejedno
Joj.

Al ste se 'ispolemisali'.

Nigde nije idealno.

Fakat.

Tako da su uzaludne price 'ovde imam ovo, tamo imam ono' itd.

Svuda NESTO fali.

Gledajte da, sa svojim mogucnostima, iskombinujete zivot, napolju ili u rodnoj grudi, svejedno, a da vam sto je moguce manje stvari fali.

To je, mozda, sustina.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by svejedno
Joj.

Al ste se 'ispolemisali'.

Nigde nije idealno.

Fakat.

Tako da su uzaludne price 'ovde imam ovo, tamo imam ono' itd.

Svuda NESTO fali.

Gledajte da, sa svojim mogucnostima, iskombinujete zivot, napolju ili u rodnoj grudi, svejedno, a da vam sto je moguce manje stvari fali.

To je, mozda, sustina.

:up: Upravo! Isto to, samo drugim recima, ja to rekoh u jednom od prethodnih postova, pa nastade revolucija. :D
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja bih voleo da studiram u Evropi, a da se zaposlim u Srbiji (tj. NS-u ili BG-u).
Korisnikov avatar
By Val
Cinjenica je da smo svi razmazeni. I ja bih volela da ne radim, a da mi mesecno placaju 4000 eura minimum. Ili josh bolje, da su mi mama i tata ostavili zemlju, kuce i stanove, koje cu da prodam, razjebem pare pa onda da kukam malkice zajedno s ostalima.

A mozda ne bi bilo loshe da i ja pocnem da kukam umesto da idem na posao za ovo "bednih" para koje dobijem svakog meseca. :protest: Mnogo sam bre "prekvalifikovana" da bih ishla da radim . :roll:

Srbija ima ogroman potencijal, ali nema radnike. jer, ko ce da radi za 200 eura, kad ima mamu i tatu koji mu daju dzeparac, placaju stan i hrane ga? :ua:

Moral je u pitanju, a ne SAMO drzava.

P.S. Za sve koji sada nastave da pljuju: Ovo je moje licno mishljenje, a ako se vashe mishljenje ne slaze sa mojim, nadam se da cete imati drugi nacin da izrazite svoj stav...umesto dosadashnjih napada. :kiss:
Korisnikov avatar
By Marvin
...Ovde student koji studira na fax-u ima oko 800 Eura primanja, ne radeci ni sata...
E ovo kada sam čuo prvi put pre nekih 6 meseci bio sam na ivici smrti (baš o Švedskoj smo pričali).
Nikada me ni jedna informacija od preko nije do te mere ubila u pojam.
Korisnikov avatar
By Val
A jel rec o Erasmus programu ili? Lepo je shto kod vas studenti ne placaju shkolarinu, ali samo pod uslovom da su u jednoj od studentkår, zar ne? Jeste da tu clanarine variiraju izmedju 150 i 400 SEK, ali ima se, pa nema veze.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Val
A jel rec o Erasmus programu ili? Lepo je shto kod vas studenti ne placaju shkolarinu, ali samo pod uslovom da su u jednoj od studentkår, zar ne? Jeste da tu clanarine variiraju izmedju 150 i 400 SEK, ali ima se, pa nema veze.

Ovaj, a da li ti uopste znas sta je Erasmus? I na koji to nacin svedski student u Svedskoj moze da bude na Erasmus-u?
Jesi ti nesto pobrkala ili si nesto pila...ili samo volis da lupash na pamet?

I znas li ti sta je studentkår? I znas li ti da primanja studenata ne zavise od clanarine u Studentkår-u? I znas li ti koliko je 150 SEK?
Dobijanje primanja ne zavisi od clanarine u studenkår-u!
Clanarina u studentkår-u nije 400 vec oko 200 SEK. 200 SEK = 21 Euro! Placa se svakih 6 meseci (ako hoces da si clan). Od 800 Eura mesecno, sta mislis koliko je tesko izdvojiti 20 eura jednom u 6 meseci?

Sreco, to sto si malo otisla na google pa mislis da si dovoljno odGooglala nije impresivno! Ako vec u pricu ubacujes nove detalje, daj molim te prvo se o tim detaljima doro i detaljno informisi...da ne bi ispadala ovako na tanak led...

:stopdrogi:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!