Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Medjusobna kradja...?

Nikad mi nishta nisu ukrali
19
61%
Ukraden mi mob
3
10%
Ukraden mi novac
Nema glasova
0%
Ne idem na zurke
1
3%
Kradem sam/a
3
10%
Ukradeno neshto drugo
5
16%
Korisnikov avatar
By Val
Mozda ce vas ponudjene opcije nasmejati, ali tema ni malo nije za smejanje!

Postavljam ovu temu inspirisana temom koju je fazza postavio, a i jednim dogadjajem od proshle godine.

1. Dakle, zanima me da li vam je neko nekada ukrao neshto na nekoj od gay party?
2. Ako ne u klubu, da li vam je neshto nestalo na nekoj "private party"?
3. Da li ste posle kradje ustanovili ko vas je pokrao?
4. Kako ste se postavili prema toj osobi?
5. Da li smatrate da bi autovanje "lopova" na ovom forumu doprinelo vashoj bezbednosti?

Meni je to vishe nego strashno. Da li mi to zivimo u drushtvu punom shljama? :bljak:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
pod 1.
Ne iz razloga sto znam da cuvam svoje stvari, vec zato sto NIKADA ne nosim nista vredno. Samo pare koje mi stoje u dzepu. I to je to. A to nikada nisu neke velike pare.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm...

jedna zurka, koje se (da ja zasigurno znam) sjeca Dzelajza, jer me je na toj zurci ucila da dizem obrvu, mi je ostala u pamcenju po, izmedju ostalog, parama koje su "volshebno" isparile iz mog dzepa, dok sam se vatinjao sa jednim tipom...

odvratno i nisko, sreca da nisam imao mnogo u dzepu...
Korisnikov avatar
By Marvin
Oprosti Val mila, ali ja na ovo temu prosto moram da umrem od smeha. Ono skroz....

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Opcija kec. Doduse pokusali su par puta u gradskom prevozu (uglavnom cigani) ali uvek sam na vreme provalio. Sem jednom kada je uspeo da mi izvuce novcanik al sam ga video kad je izlazio iz trole, potrcao za njim i ubio ga od batina.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Marvin
Oprosti Val mila, ali ja na ovo temu prosto moram da umrem od smeha. Ono skroz....

:pucaodsmeha:

Pa nisam ni sumnjala da ce se neko nasmejati tudjoj nevolji. Ali, smeh je zdrav. Bar mislish na sebe i svoje zdravlje. ;)

Zezam se. I ja sam se smejala dok sam kucala opcije, ali to ti je zivot. :)
Korisnikov avatar
By KiWi
1) Doček 2002. godine - Ukraden mi je ranac (a u njemu: lična karta, dvadesetak diskova (neki su bili originali), neke grickalice, Casiov digitalni telefonski imenik, i još par sitnica). Ranac nije bio mali i nije stojao sa drugim rančevima.. neko ga je nonšalantno pokupio i poneo kući.

2) 2003će godine su mi ukrali ključeve od stana u gradskom prevozu (da je bilo još nešto u džepu, sigurno bi i to povadili). Nisam osetio baš ništa, profesionalno su odradili posao.

3) 2005te sam priveden i proveo sam noć u policiji jer se sumnjalo da sam ukrao kola. Moj teča i ja smo izašli u susret njegovom komšiji, pa smo mu pomogli da prenese neke drangulije kada se selio (njegovim kolima). Nismo imali isprave za taj auto, a brava sa vozačke strane nije radila, pa su nas priveli ... taj njegov auto je bio ukraden par meseci ranije a on nije prijavio da mu je auto vraćen (platio je lopovima da mu dovezu auto)... tek pred jutro se taj komšija zapitao gde smo i pozvao pajkane ...
Korisnikov avatar
By Val
Vocjkice, hvala na prilogu, ali me vishe zanima, u kojoj meri se sve to deshava na gay zurkama. :kiss:

Mada, ovaj tvoj post otvara nove perspektive. Jer isti ti ljudi koji se krecu po zurkama, krecu se i ulicama tvog grada. :)

Jok, jok...ne kazem da gay populacija vishe krade od ostalih! Opustite se. Jednostavno me eto zanima kako izlazite na kraj sa takvim situacijama. :)
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao ovo Kivijevo me seti! I ja sam proveo neko vreme u pandur stanici!
Pod sumnjom :hyper:

:lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Nisu mi nikad nista ukrali... ali gledam da ne nosim nista vredno, a tasnu uglavnom nosim sa sobom. Mada na ovoj zurci sam je spustila ali u tom separeu gde smo sedeli ili igrali bili su sve ljudi koje poznajem...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Val
Jok, jok...ne kazem da gay populacija vishe krade od ostalih!
Ne kažeš? E onda ču reči ja. Pošto bi neko morao...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Nisu mi nikad nista ukrali... ali gledam da ne nosim nista vredno, a tasnu uglavnom nosim sa sobom. Mada na ovoj zurci sam je spustila ali u tom separeu gde smo sedeli ili igrali bili su sve ljudi koje poznajem...
A i ja sam motrio na nase stvari.:)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Seaman
A i ja sam motrio na nase stvari. :)

Ma bre, vas dvoje ste druga prica. :) Ali, zamisli da imash poznanike kojima ne mozesh da verujesh...
Korisnikov avatar
By KiWi
sorry, na gay žurkama ništa ... možda malo morala, ali nisam se bunio kada su mi oteli i to malo ...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
A i ja sam motrio na nase stvari. :)
Da, i ja sam gledala povremeno... ali kad ne znam ljude ja uvek vucem torbu, ne samo na gay mestima, nego na svim mestima gde ima puno ljudi. Bas na prosloj zurci kaze mi prijateljica zasto ne dodjem da igram a ja ostala uz stvari jer su ljudi koji su sedeli sa nama ostavili i tasne i mobilne po stolu, a igra se skroz na drugom kraju. Ispala sam preterano oprezna... ali ja opet mislim da je imati poverenja u sve ljude naivnost...
By Bombina
Dina I seamane netreba da verujes nikome
mene je pre god i po dana sam bila na privatnu zurku ukrali su je i mada rec je i pitaju ...necu da kazem
Korisnikov avatar
By Val
ali ja opet mislim da je imati poverenja u sve ljude naivnost...
:up: Tako sam i ja proshle godine verovala... :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Bombi
Dina I seamane netreba da verujes nikome
mene je pre god i po dana sam bila na privatnu zurku ukrali su je i mada rec je i pitaju ...necu da kazem
Citala sam o tome na forumu... :(
Korisnikov avatar
By Zoe
Jednom su mi ukrali novcanik sa parama i dokumentima (naravno da mi je ponovno vadjenje istih bio najveci i jedini problem) u nekom kaficu..........posle nikad. A i sve sto nosim, nosim u dzepovima, mobilni, cigarete, pare i zvake........a vrlo cesto ne nosim mobilni uopste jer me smara :kafa:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ne bih nikog da uvrijedim, ali ja sam cuo od nekih ljudi, da su na gay zurkama redovni lopovi trandze, i da se od njih treba paziti. cak su mi rekli i neka imena, ali to je vec druga prica, jel'te...
Korisnikov avatar
By Rei
1. opcija, za sada...
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedna zena od 50 godina mi vec 3 godine duguje 5000 dinara.
Valjda se i to racuna u kradju, s obzirom da je, kad sam joj davao novac, obecala da ce mi iznos vratiti za mesec dana.
A eto vec tri godine proslo....

Juce sam, kupujuci hleb, dao pekarki 50 dinara. Ona me je pitala imam li sitno 5 dinara i, kada sam joj pruzio kovanicu, ona meni dade hleb i jos pride jednu novcanicu od 10 dinara i jednu od 100.
Pogledavsi je, ustanovio sam da se vec pogledom skoncentrisala na drugu musteriju, pa sam uzeo hleb i one dve novcanice i izasao iz pekare.
Ovo, valjda, znaci da sam i ja ispao lopov.
Bas me briga.
:dancing:
Korisnikov avatar
By Val
Pa ako ti s tim mozesh da zivish da ce prodavacica za tebe da stavi tih 100 dinara u kasu, onda je sve ok.

:hand:
By жњ
znam za bas dosta slucajeva. :shrug:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by xyz
znam za bas dosta slucajeva. :shrug:

Samo toliko? :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Pa ako ti s tim mozesh da zivish da ce prodavacica za tebe da stavi tih 100 dinara u kasu, onda je sve ok.

Hat, jebi ga, Val.
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Ko joj je kriv kada je nepazljiva.
:slinavko:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hej, da si prijavio tih 100 dinara u zajednicki fond koji skupljamo za lemilicu!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *deni*
Originally posted by Val

Hat, jebi ga, Val.
Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.
Ko joj je kriv kada je nepazljiva.
:slinavko:

Ajmo opet. Ako ti mozesh da zivish s tom cinjenicom, mogu i ja. ;)

Nije joj niko kriv. Naprotiv. Da pitamo fazzu ko mu je kriv shto su ga pokrali? Ili ima razlike u tome o kojoj vrednosti se radi? :nerd:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!