Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tinkerbell
Drago mi je da ste nasli kretena.

Nashli ga? :wow: A pare? I shta je sa ostalima koji su takodje pokradeni?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Fazo, mrzi me da citam sve. Zasto si uopste i zavrsio u Urgentnom?
Korisnikov avatar
By Val
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste) i lik iz obezbedjenja. :roll: Pao covek u nesvest uz puls od 120 i nije skontao kad su ga opljackali.

A poshto nije bilo prisutnih doktora na zurci, odvezen je na VMA.
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja prvo moram da se izvinim Fazzi za to sto mu se desilo. Iako vlasnici klubova u kojima su se odrzavale Loud & Queer zurke uvek insistiraju da obezbedjenje bude njihovo, ja se osecam odgovornim kao organizator. Znam da ovo zvuci sad kao skidanje odgovornosti i da Fazza nema mnogo od toga sto mu se ja izvinjavam. Porazgovarao sam sa vlasnikom kluba i on kaze da nema nikoga za tetovazom Ostroga. Videcu se jos jednom sa vlasnikom. Molim vas sve koji ste bili tu kad se to izdesavalo da mi dostavite precizne informacije i da budete spremni da kada predjemo iz cyber u realni prostor to sve kazete sa svojim imenom i prezimenom.

Ovo je vec druga zurka zaredom na kojoj neko kolabrira. Moracu ubuduce da ogranicavam broj ljudi koji smeju da udju u klub.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Val

Pa ja sam (valjda) procitala da su ga nasli. Tj. da znaju ko je taj lik. A ne znam za ostale, cak i da ih ima?! :shok2:
By fazza
Originally posted by Val
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste) i lik iz obezbedjenja. :roll: Pao covek u nesvest uz puls od 120 i nije skontao kad su ga opljackali.

Nije uopshte tako bilo, tako da bih te molio da ne prichash ono shto ne znash.
Zahvaljujem. :zeva:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Val
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste)
A ljudi pedere zamisljaju kao nezna stvorenja...

Salu na stranu, uzas. Ali to je vec manje - vise klasika, nazalost. Bio sam na Greenbar-u pre neki dan, i jednu devojku je obezbedjenje krenulo da mlati jer je njenog ortaka optuzila riba jednog lika iz obezbedjenja da joj je ukraoi tasnicu. I prestali su da je biju posle 5-10 minuta kad su culi da je to sestricina jednog od vlasnika. Imam neki cudan utisak da ti likovi vise nece obezbedjivati Greenbar, prosto ne znam zasto...
By fazza
Aman ljudi, niko me nije prebio, a pogotovo ne od drugara!!!!

To shto imam podlive po licu je od shamaranja, a shamaralo me je
obezbedjenje ne bi li me osvestili, tako da vas molim da prestanete da
izmishljate.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja te lepo pitam sto si zavrsio na VMA, ti mi ne odgovaras, i onda normalno da cu pretpostaviti da je Val rekla istinu.
By fazza
Originally posted by Val

Pa ja sam (valjda) procitala da su ga nasli. Tj. da znaju ko je taj lik. A ne znam za ostale, cak i da ih ima?! :shok2:
Znamo otprilike o kome se radi, dobili smo chak i neke detalje, tako da nece
biti preterano teshko da se pronadje.

Mozda se i ne bih upushtao u sve ovo da mi nije stalo do toga da mi se takve
stvari vishe nikada ne dese, a i da sprechimo da se takve kradje i izivljavanje
obezbedjenja vishe ne dogode.
By fazza
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja te lepo pitam sto si zavrsio na VMA, ti mi ne odgovaras, i onda normalno da cu pretpostaviti da je Val rekla istinu.
Nemoj da verujesh svemu shto prochitash na forumu. :)

Rekao si da te je mrzelo da chitash sve, pa ti predlazem da ipak prochitash da
se ne bih ponavljao. :)
By fazza
Originally posted by Egmont
Ja prvo moram da se izvinim Fazzi za to sto mu se desilo. Iako vlasnici klubova u kojima su se odrzavale Loud & Queer zurke uvek insistiraju da obezbedjenje bude njihovo, ja se osecam odgovornim kao organizator. Znam da ovo zvuci sad kao skidanje odgovornosti i da Fazza nema mnogo od toga sto mu se ja izvinjavam. Porazgovarao sam sa vlasnikom kluba i on kaze da nema nikoga za tetovazom Ostroga. Videcu se jos jednom sa vlasnikom. Molim vas sve koji ste bili tu kad se to izdesavalo da mi dostavite precizne informacije i da budete spremni da kada predjemo iz cyber u realni prostor to sve kazete sa svojim imenom i prezimenom.

Ovo je vec druga zurka zaredom na kojoj neko kolabrira. Moracu ubuduce da ogranicavam broj ljudi koji smeju da udju u klub.
Borishka, da nemam poverenja u tebe ja ti nikada i ne bih doshao na zurku, to
da ti bude jasno. Upravo iz tog razloga ne idem u druge klubove, tipa Floyd.
Tachno je da si ti organizator te zurke, ali obezbedjenje je angazovao vlasnik
kluba, tako da ti na to nisi mogao da utichesh. Desilo se to shto se desilo,
videcemo shta tu moze da se uradi, ali svakako nemam razloga da krivim tebe.
Nije mi krivo shto su me isprepucali, nego mi je krivo shto me onaj opeljeshi,
pa sad moram da se cimam oko toga.

I ja molim sve one koji su doshli do svih onih podataka o tom liku da se ne kriju
ukoliko budu morali da potvrde ono shto su videli. :)

Borishka, ne se sekiraj, vidimo se na sledecoj zurci. :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by fazza
Mozda se i ne bih upushtao u sve ovo da mi nije stalo do toga da mi se takve
stvari vishe nikada ne dese, a i da sprechimo da se takve kradje i izivljavanje
obezbedjenja vishe ne dogode.

Respect!

Eh, kad bi svi tako odbacili sebicnost... :sigh:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Sad sam sve procitao, i saznao sam da si se onesvestio u pola 4, ali i dalje mi nije jasno zbog cega?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Val

Nije? Pa kako sad to? Procitah celu temu josh jednom i vidim VMA, kradja, tvoje plave podocnjake, lika iz obezbedjenja, tvoje drugare koji te shamaraju da bi doshao sebi, Pakija, koji meri tvoj puls od 120 otkucajau besvesnom stanju itd. I onda ti dodjesh i kazesh...NIJE ISTINA!? :nerd:

U svakom slucaju ti skidam kapu shto trazish tog lika u ime svih potencijalnih zrtava. :sesir:

Pravi istinu ovde svakako necemo saznati. ;) Shto rece OB, toliko postova a niko konkretno da kaze zbog cega si se onesvestio. Mozda i tu treba da se trazi neki krivac? Ja vec pitah, ubaci li ti neko neshto u picje?
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val

U svakom slucaju ti skidam kapu shto trazish tog lika u ime svih potencijalnih zrtava. :sesir:
Neko mora. A posto redovno na maltene svakoj zurci neko bude pokraden ajde da jasno uperimo prst u te lopove! Uglavnom se svaka prica zavrsi na jaukanju po forumu. Ovoga puta to nece biti tako. Da su mene pokrali (mada je takva verovatnoca gotovo nikakva) ne bi se toliko cimao. A zbog Fazze vala ocu pa makar mi to bilo poslednje.
By fazza
Sad sam sve procitao, i saznao sam da si se onesvestio u pola 4, ali i dalje mi nije jasno zbog cega?
Zbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
Sertalin pojachava dejstvo alkohola, tako da ako popijesh jednu chashu
alkohola, to mu dodje kao da si popio dve, a ja sam ih popio ne znam ni sam
koliko. Znao sam da ne treba to da radim, medjutim super sam se osecao,
skroz mi je prijalo i odjednom sam se onesvestio, bez ikakvog upozorenja. Da
sam osetio da mi ne prija, naravno da ne bih pio. Prevario sam se i sad mi je
zao zbog toga, tako da definitivno vishe necu da se igram sa tim.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Val

Neko mora. A posto redovno na maltene svakoj zurci neko bude pokraden ajde da jasno uperimo prst u te lopove! Uglavnom se svaka prica zavrsi na jaukanju po forumu. Ovoga puta to nece biti tako. Da su mene pokrali (mada je takva verovatnoca gotovo nikakva) ne bi se toliko cimao. A zbog Fazze vala ocu pa makar mi to bilo poslednje.

Mislim da nikada necete pohvatati sve lopove, pogotovu shto ih ima i medju vama. Zato, pazljivo birajte drushtvo i neka uvek bar jedan od vas ostane trezan i str8 (kad su droge u pitanju). Drugi bi za te iste droge uradili svashta...ne samo da pokradu svoje drugare.

Ali, ovo je vec sasvim druga tema.

OT:

Zanima me, shta je bilo sa ostalima koje su pokrali. Da li cete ovu akciju da vrshite udruzeni?
Korisnikov avatar
By Val

Kasno, ali bravo da si uvideo. :up:
By fazza
Originally posted by Val
Originally posted by Val

Nije? Pa kako sad to? Procitah celu temu josh jednom i vidim VMA, kradja, tvoje plave podocnjake, lika iz obezbedjenja, tvoje drugare koji te shamaraju da bi doshao sebi, Pakija, koji meri tvoj puls od 120 otkucajau besvesnom stanju itd. I onda ti dodjesh i kazesh...NIJE ISTINA!? :nerd:

Pravi istinu ovde svakako necemo saznati. ;) Shto rece OB, toliko postova a niko konkretno da kaze zbog cega si se onesvestio. Mozda i tu treba da se trazi neki krivac? Ja vec pitah, ubaci li ti neko neshto u picje?
Pa nisi sve dobro skapirala. :) Shamaralo me je obezbedjenje, a ne drugari,
chisto da ne bude zabune.
By Director
taj lik sa tetovazom Ostroga nije radio u obezbedjenju! To smo vec apsolvirali. On se kretao i ranije u nekim gay krugovima...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val

Mislim da nikada necete pohvatati sve lopove, pogotovu shto ih ima i medju vama. Zato, pazljivo birajte drushtvo i neka uvek bar jedan od vas ostane trezan i str8 (kad su droge u pitanju). Drugi bi za te iste droge uradili svashta...ne samo da pokradu svoje drugare.

Ali, ovo je vec sasvim druga tema.

OT:

Zanima me, shta je bilo sa ostalima koje su pokrali. Da li cete ovu akciju da vrshite udruzeni?
Znam da je borba protiv lopovluka borba sa vetrenjacama, ali u konkretnim slucajevima mora se reagovati! Jedno je kad te opeljeshe jer si nemaran i ne obracas paznju a novcanik ti je lopovima na izvol'te (sto po tezini nije manje krivicno delo), a drugo kad se otrujes, padnes u nesvest i ne znas za sebe! Tada si bespomocan i da to neki sljam iskoristi pa vala treba ga terati do bozije kuce!
Sto se ranijih kradja tice tesko da se to sada moze povezati pre svega zbog toga sto ne znamo ko je bio lopov u tim slucajevima. Mozda ovaj debil ima veze i sa mnogim ranijim "operacijama" ali budimo realni sada nemamo za to dokaze. I mozda najvazniji problem: oni koji su pokradeni obicno ne zele da nastavljaju dalju poteru (iako cesto sasvim pouzdano znaju ko ih je "olaksao") da se ne bi autovali ili sta vec?! Alo bre prijavljujete panduraciji a ne RTS-u! Mislis da panduri znaju sta su pederi? :lol:
Korisnikov avatar
By Val
A nisu Paki i Zvezdash zajedno sa obezbedjenjem? :nerd:

Eto kako nastaju tracevi... :sigh:
By fazza
Originally posted by Val
A nisu Paki i Zvezdash zajedno sa obezbedjenjem? :nerd:

Eto kako nastaju tracevi... :sigh:
Neeeeeeeeeee. :)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Val Val Val - lies merksam bitte /ovo valjda znači: čitaj pažljivo, molim te/

:D
Korisnikov avatar
By Val
Aufmerksam :) Merksam bi ti ispalo neshto kao primetljivo ili upamtljivo. :D

Jbg, ostarilo se, oci ne sluze vishe kako treba. Al' dobro je dok su samo oci. :kucaudrvo:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Hvala. Razumem te, desavalo se svima...
Korisnikov avatar
By Kupper
Znam da nista ne krijes ali aman, ako nekog mrzi da cita neka na tome i ostane. Hoces svakom podrobno sve ispocetka ako te pita, bleso blesava:)? U pravu je Zvrle (u2u).

Meni je, citajuci celu temu, bitno da su ti pomogli neki dobri drugari (mada je to valjda normalno ako su vec drugari), sto su se jos neki ponudili da ti pomognu, odusevio sam se Egmontovim postom iako covek nije ni za sta odgovoran ali, eto, imao je potrebu da ti se izvini kao organizator, na putu ste da nadjete lika sa Ostrogom....

Super je sto si sad dobro i sto ces, ako ne budes blesa:), da poslusas Zvrleta za ubuduce.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Kupper
Znam da nista ne krijes ali aman, ako nekog mrzi da cita neka na tome i ostane. Hoces svakom podrobno sve ispocetka ako te pita, bleso blesava:)?
Nista nije naveo "podrobno sve ispocetka", jer nigde pre toga nije naveo od cega se onesvestio.
Korisnikov avatar
By Kupper
A zbog cega bi pisao za 3.000 ljudi zasto je pao u nesvest? Ako sam to ne kaze potpuno je nepristojno pitati (2x).

Odjavljujem se jer nemam nameru da pravim offtopic na ovakvoj temi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!