Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ValPa ja sam (valjda) procitala da su ga nasli. Tj. da znaju ko je taj lik. A ne znam za ostale, cak i da ih ima?!Originally posted by tinkerbell
Drago mi je da ste nasli kretena.
Nashli ga? A pare? I shta je sa ostalima koji su takodje pokradeni?
Originally posted by ValNije uopshte tako bilo, tako da bih te molio da ne prichash ono shto ne znash.
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste) i lik iz obezbedjenja. Pao covek u nesvest uz puls od 120 i nije skontao kad su ga opljackali.
A poshto nije bilo prisutnih doktora na zurci, odvezen je na VMA.
Originally posted by ValA ljudi pedere zamisljaju kao nezna stvorenja...
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste)
Originally posted by tinkerbellZnamo otprilike o kome se radi, dobili smo chak i neke detalje, tako da neceOriginally posted by ValPa ja sam (valjda) procitala da su ga nasli. Tj. da znaju ko je taj lik. A ne znam za ostale, cak i da ih ima?!Originally posted by tinkerbell
Drago mi je da ste nasli kretena.
Nashli ga? A pare? I shta je sa ostalima koji su takodje pokradeni?
Originally posted by A.F.K.A.OBNemoj da verujesh svemu shto prochitash na forumu.
Ja te lepo pitam sto si zavrsio na VMA, ti mi ne odgovaras, i onda normalno da cu pretpostaviti da je Val rekla istinu.
Originally posted by EgmontBorishka, da nemam poverenja u tebe ja ti nikada i ne bih doshao na zurku, to
Ja prvo moram da se izvinim Fazzi za to sto mu se desilo. Iako vlasnici klubova u kojima su se odrzavale Loud & Queer zurke uvek insistiraju da obezbedjenje bude njihovo, ja se osecam odgovornim kao organizator. Znam da ovo zvuci sad kao skidanje odgovornosti i da Fazza nema mnogo od toga sto mu se ja izvinjavam. Porazgovarao sam sa vlasnikom kluba i on kaze da nema nikoga za tetovazom Ostroga. Videcu se jos jednom sa vlasnikom. Molim vas sve koji ste bili tu kad se to izdesavalo da mi dostavite precizne informacije i da budete spremni da kada predjemo iz cyber u realni prostor to sve kazete sa svojim imenom i prezimenom.
Ovo je vec druga zurka zaredom na kojoj neko kolabrira. Moracu ubuduce da ogranicavam broj ljudi koji smeju da udju u klub.
Originally posted by fazza
Mozda se i ne bih upushtao u sve ovo da mi nije stalo do toga da mi se takve
stvari vishe nikada ne dese, a i da sprechimo da se takve kradje i izivljavanje
obezbedjenja vishe ne dogode.
Originally posted by fazzaOriginally posted by ValNije uopshte tako bilo, tako da bih te molio da ne prichash ono shto ne znash.
Pa namlatili ga drugari (pokushavajuci da ga osveste) i lik iz obezbedjenja. Pao covek u nesvest uz puls od 120 i nije skontao kad su ga opljackali.
Zahvaljujem.
Originally posted by ValNeko mora. A posto redovno na maltene svakoj zurci neko bude pokraden ajde da jasno uperimo prst u te lopove! Uglavnom se svaka prica zavrsi na jaukanju po forumu. Ovoga puta to nece biti tako. Da su mene pokrali (mada je takva verovatnoca gotovo nikakva) ne bi se toliko cimao. A zbog Fazze vala ocu pa makar mi to bilo poslednje.
U svakom slucaju ti skidam kapu shto trazish tog lika u ime svih potencijalnih zrtava.
Originally posted by A.F.K.A.OBZbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
Sad sam sve procitao, i saznao sam da si se onesvestio u pola 4, ali i dalje mi nije jasno zbog cega?
Originally posted by ZvezdasBGOriginally posted by ValNeko mora. A posto redovno na maltene svakoj zurci neko bude pokraden ajde da jasno uperimo prst u te lopove! Uglavnom se svaka prica zavrsi na jaukanju po forumu. Ovoga puta to nece biti tako. Da su mene pokrali (mada je takva verovatnoca gotovo nikakva) ne bi se toliko cimao. A zbog Fazze vala ocu pa makar mi to bilo poslednje.
U svakom slucaju ti skidam kapu shto trazish tog lika u ime svih potencijalnih zrtava.
Originally posted by fazzaOriginally posted by A.F.K.A.OBZbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
Sad sam sve procitao, i saznao sam da si se onesvestio u pola 4, ali i dalje mi nije jasno zbog cega?
Sertalin pojachava dejstvo alkohola, tako da ako popijesh jednu chashu
alkohola, to mu dodje kao da si popio dve, a ja sam ih popio ne znam ni sam
koliko. Znao sam da ne treba to da radim, medjutim super sam se osecao,
skroz mi je prijalo i odjednom sam se onesvestio, bez ikakvog upozorenja. Da
sam osetio da mi ne prija, naravno da ne bih pio. Prevario sam se i sad mi je
zao zbog toga, tako da definitivno vishe necu da se igram sa tim.
Originally posted by ValPa nisi sve dobro skapirala. Shamaralo me je obezbedjenje, a ne drugari,Originally posted by fazzaOriginally posted by ValNije uopshte tako bilo, tako da bih te molio da ne prichash ono shto ne znash.
Zahvaljujem.
Nije? Pa kako sad to? Procitah celu temu josh jednom i vidim VMA, kradja, tvoje plave podocnjake, lika iz obezbedjenja, tvoje drugare koji te shamaraju da bi doshao sebi, Pakija, koji meri tvoj puls od 120 otkucajau besvesnom stanju itd. I onda ti dodjesh i kazesh...NIJE ISTINA!?
Pravi istinu ovde svakako necemo saznati. Shto rece OB, toliko postova a niko konkretno da kaze zbog cega si se onesvestio. Mozda i tu treba da se trazi neki krivac? Ja vec pitah, ubaci li ti neko neshto u picje?
Originally posted by ValZnam da je borba protiv lopovluka borba sa vetrenjacama, ali u konkretnim slucajevima mora se reagovati! Jedno je kad te opeljeshe jer si nemaran i ne obracas paznju a novcanik ti je lopovima na izvol'te (sto po tezini nije manje krivicno delo), a drugo kad se otrujes, padnes u nesvest i ne znas za sebe! Tada si bespomocan i da to neki sljam iskoristi pa vala treba ga terati do bozije kuce!
Mislim da nikada necete pohvatati sve lopove, pogotovu shto ih ima i medju vama. Zato, pazljivo birajte drushtvo i neka uvek bar jedan od vas ostane trezan i str8 (kad su droge u pitanju). Drugi bi za te iste droge uradili svashta...ne samo da pokradu svoje drugare.
Ali, ovo je vec sasvim druga tema.
OT:
Zanima me, shta je bilo sa ostalima koje su pokrali. Da li cete ovu akciju da vrshite udruzeni?
Originally posted by fazzaHvala. Razumem te, desavalo se svima...Originally posted by A.F.K.A.OBZbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
Originally posted by fazzaZnam da nista ne krijes ali aman, ako nekog mrzi da cita neka na tome i ostane. Hoces svakom podrobno sve ispocetka ako te pita, bleso blesava:)? U pravu je Zvrle (u2u).Originally posted by A.F.K.A.OBZbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
Originally posted by KupperNista nije naveo "podrobno sve ispocetka", jer nigde pre toga nije naveo od cega se onesvestio.Originally posted by fazzaZnam da nista ne krijes ali aman, ako nekog mrzi da cita neka na tome i ostane. Hoces svakom podrobno sve ispocetka ako te pita, bleso blesava:)?Originally posted by A.F.K.A.OBZbog toga shto pijem Zoloft (sertalin), a preterao sam sa alkoholom te vecheri.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!