Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val
Pa da, ali nije samo fazza pokraden. Ako vec trazite lopove, trazite ih zajedno. Ili je svejedno shto su i ostali pokradeni?
Naravno da nije svejedno. Lopovi su obicno povezani. A posto su kradje na tim zurkama ceste, ovo bi bio prvi ali i veliki korak u razotkrivanju tih debila. I da se jasno kaze ko su oni.
Korisnikov avatar
By Val
Kako ne mogu? Pa uzece otiske sve trojice i zna se ciji otisci nemaju shta da traze na karti. :roll:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Mislim, ne znam sta da kazem, uglavnom nit sam mogao da vidim i da sam hteo jer nisam imao naocare. Sto se tice samaranja, pa ovaj, mnogo si lose izgledao sta da ti kazem... Prestravio sam se...
Nemam nikakve informacije, a i btw i meni su maznuli ranac, ali se nisu ovajdili, sem shminke i kondoma nista nije bilo :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val
Kako ne mogu? Pa uzece otiske sve trojice i zna se ciji otisci nemaju shta da traze na katri. :roll:
Nema frke. Odlicno.
Korisnikov avatar
By ^Aragon^
......A onda je mrmot zavio cokoladu......:jbg:
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, pa odakle znam. Kontam da su u mogucnosti da ispitaju bar to...?

Ili da uzmete nekog privatnog detektiva, ako bar to postoji u Srbiji. Mozda mu drugari pomognu da plati, pa da se vrshi istraga.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by ^Aragon^
......A onda je mrmot zavio cokoladu...... :jbg:
Ja se izvinjavam ali ovo je :smeh: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Val
Jbt, pa odakle znam. Kontam da su u mogucnosti da ispitaju bar to...?

Ili da uzmete nekog privatnog detektiva, ako bar to postoji u Srbiji. Mozda mu drugari pomognu da plati, pa da se vrshi istraga.
Ovo je Srbija.
Korisnikov avatar
By Val
I ako je to Srbija, drugari ne pomazu? Ili nemate privatne detektive? :google:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by ZvezdasBG
Tip je totalno celav, nabildovan, visine oko 180 cm, starosti izmedju 26-30 god, ima ogromnu tetovazu (mislim da je na desnom ramenu) nekih svetaca i crkve,

ako se dobro secam ima istetoviran manastir ostrog
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
O Gospode, ceo Ostrog na ruci?

pa kolika je ta ruka qq meni :)
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by bojandjo
Originally posted by ZvezdasBG
Tip je totalno celav, nabildovan, visine oko 180 cm, starosti izmedju 26-30 god, ima ogromnu tetovazu (mislim da je na desnom ramenu) nekih svetaca i crkve,

ako se dobro secam ima istetoviran manastir ostrog
Mora da ce biti na nedeljnoj liturgiji!Kakav trash!
By жњ
samo da se fazza izvukao chitav, lako s lopovima.. jbt i dalje ne verujem :hypno:
Korisnikov avatar
By M M and I
On: Suvisno je i govoriti kako to zvuci zalosno...kad te namlate pokusavajuci da ti pomognu! Kakve li su to dileje?
Da je jos gore sto je Fazza pokraden - ni to ne treba spominjati. Mamlaza bi valjalo naci i spremiti mu jedno batinanje...onako zesce - kao uvod a zatim i krivicnu prijavu.

Off (mada ne totalni):
Svaki put kad u Srbiji nesto placam karticom, prenerazim se zbog cinjenice da je moguce koristiti karticu bez unosenja PIN-koda. O.K. moras da ga uneses kad uzimas cash u bankomatu, ali ne i u prodavnicama...samo se potpises. O.k. i ovde se to radi, ali je onda u tom slucaju obavezna identifikacija kontrolom licnog dokumenta sa slikom (Licna karta ili pasos). Tek kad provere da se ime na kartici slaze sa imenom na dokumentu i da se fotka na istom slaze sa facom koju imaju pred sobom moguce je iskoristiti karticu.
Losa je bezbednost koriscenja platnih i kreditnih kartica u Srbiji!
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by M M and I
On: Suvisno je i govoriti kako to zvuci zalosno...kad te namlate pokusavajuci da ti pomognu!
zao mi je sto se fazziza oseca namlaceno, ali ja sam bio prisutan kad su ga shamarali, a i zvezdas ga je lupio par puta, i mislim da nisu preterali, on je izgledao potpuno bezivotno, us*'o sam se

sve ostalo je sodoma i gomora, nemam rechi
Korisnikov avatar
By ^RAY^
FAZZA,poslao sam ti uTu.Mozda bih mogao da pomognem!
By Director
ako je to taj sa Ostrogom na desnom ramenu, mislim da mogu da vam pomognem da dodjete do njega. Zvezdas, proveri u2u.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by bojandjo

zao mi je sto se fazziza oseca namlaceno, ali ja sam bio prisutan kad su ga shamarali, a i zvezdas ga je lupio par puta, i mislim da nisu preterali, on je izgledao potpuno bezivotno, us*'o sam se

sve ostalo je sodoma i gomora, nemam rechi
Ti kad napises ovako plasticno imam utisak kao da sam bio pored tebe. Tuga.

Fazzicice, ce da bude sve dobro, i novce ces da dobijes s kamatom. Vidis da ^Ray^ i Director vec rade na tvom slucaju.

Ali Ostrog, ruka i liturgija...koja kombinacija!!!
Korisnikov avatar
By avalon
Pa Bubica i jeste uspeo da se probije do Fazze... Obezbedjenje nije dozvoljavalo da im se neko priblizi :lood: Napravili krug oko coveka i oduzeli mu i ono malo kiseonika :lood:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
CITAM I NE VERUJEM!!
Meni su ukrali telefon,drugaru novcanik.....
tako smoren otisao sam oko 03,30
Obezbedjenje,cemu to?!?
Korisnikov avatar
By Kupper
@Avalon - ne sumnjam da je uspeo. Nego kazem da je taj deckic super pisac:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da bi nam bilo pametnije da pravimo više kućnih žurki ... manje su šanse da se uvuče neki težak šljam ...
By GOLDENGUY
Sta reci?!
Pa,hm,zao mi je Fazze,ostalo,ne znam,citajuci sve ovo,zakljucio sam da toliko opcija postoje ,tako da ......
A ,ostali koji su pokradeni ( ne racunajuci fazu),pa ljudi,ovo je Beograd, budite pazljiviji!
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Da,budite pazljivi narocito ako ste u besvesnom stanju u bolnici!!
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by GOLDENGUY

A ,ostali koji su pokradeni ( ne racunajuci fazu),pa ljudi,ovo je Beograd, budite pazljiviji!
@ RAY čovek je lepo napomenuo ne računajući fazzu...

ot. nadam se da ćete uspeti u akciji pronalaženja tog lešinara
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Zgranuta sam! Nisam videla takvog lika...
A kada se to tacno desilo? Mi kada smo odlazili (oko 4:20) culi smo smo neko dranje u ulazu..bas su se neki drali i nije bilo prijatno... jel to mozda bila frka oko ovoga? :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Deksi
aha...znaci ti si kolabirao!
Ma ja se secam da su iznosili nekog ko se srusio na metar od mene...znaci oduzeo sam se :hypno:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kiwi
Mislim da bi nam bilo pametnije da pravimo više kućnih žurki ... manje su šanse da se uvuče neki težak šljam ...
Ma vazi. A na privatnim zurkama tek treba da birash drushtvo. Tj. pre zurke! :lol:
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
ne mogu da verujem da ti sve ovo desilo. Citam i ne verujem.
Drzi se, prebrodices ti i ovo ;)
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma Fazza je junacina:). Jos samo novce da dobije nazad i da se nadje mamlaz.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!