Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Dakle, naletoh na izrazito jeftine letove Eurowingsa, negde oko 2/3 JAT-ovih cena. Toliko jeftine da tu verovatno nesto ne stima? Tip aviona je Canadair Regional Jet 100, pa me interesuje da l neko zna o cemu se radi, da recimo ne naplacuju taksu na aerodromu ili su to neki krshevi od aviona, ili nisu tacni, ili sta god......? Jer ja ne bih bas da izvisim, recimo, u Dizeldorfu.....?

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By blenta
a ni da se nedaj bozhe nadjesh u krshu od aviona
osim ako nije shiny :D
hehehehe
Korisnikov avatar
By nEne
radi se o konceptu tzv. LOW COST AIRLINES... to nije nista novo u svetu...

edit: izgleda da se ipak ne radi o low-cost kompaniji, zameniuo sam sa GermanWingsom... :blush:
Korisnikov avatar
By Escobar
A zasto za Bg lete samo iz Nemacke?
Korisnikov avatar
By Dominion
leteo sa njima, jako pristojno za male pare
Korisnikov avatar
By M M and I
leteo ja za jos manje pare iz Stockholma za Budimpestu, iz Göteborg-a za Budimpestu za pola od tih para sa WizzAir-om...novim 737-800 avionima od kojih nijedan nije stariji 4 godine...dek je najnoviji avion u JAT-u star 23 godine...pa ti vidi...

Pa sam leteo iz Stockholma za Barcelonu i nazad sa oko 100 eura (povratna taxes included) i sa RyanAirom isa Flyme.se

Leteo vise puta iz Stockholma a i iz Göteborga za Palermo - via London Stansted, sa RyanAirom za izmedju 90 i 115 eurica....

Zasto uopste razmisljati o Jat-u godine 2006-te???
Korisnikov avatar
By Mars
Narocito se ne treba zalitati na navodno promotivne navodno jeftine JATove cene karata. Koje i ne dodju do saltera, po svedocenju sluzbenice koja je zelela da ostane anonimna.

JAT kao i sve ostale monopolske kompanije u ovoj zemlji treba sravniti sa tom zemljom.

„...kad si srecan i kad zelis s drugim delit srecu tu
kad si srecan ti izvadi tad kurac - KUURAC!!!“

Marsova riznica pesama za decu, horske pesmice

A Huge Collection of Interesting Facts
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!