Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by trampAmen...ali amen jos nekoliko puta
ko što neko reče, uvijek ćeš biti u neku ruku građanin drugog reda.sreco, nisi ti gradjanin drugog reda jer si sa blakana, ti si gradjanin drugog reda zbog samog sebe - bar sto se tice USA tebe ovde vide kao muskog belca i eventualno to sto si gej moze negde da ti zasmeta ali koliko sam ja shvatila ti to bas ne objavljujes tako da... lupas - ko te jos diskriminise jer si sa Balkana? ko uopste zna odakle si ako im ne kazes, dovoljno si dugo ovde da verovatno nemas akcent a Balkan je vecini neka fantazija za koju su jedva culi? a ako mislis da bi u Srbiji bio gradjanin prvog reda s obzirom da si iz Bosne ... sa srecom ti bilo!
Oh da...koliko im mnogo ne odgovara taj zapad toliko se mnogo u njega useljavaju...pogotovo mi 'istočnjaci' ili ti sloveni. mi smo jednostavno drugačiji, i ne ne pripadamo mi tom zapadu! na to sam svaki dan sve ubjeđeniji.hej sloveniiii .... vidim da smo sad nazad u BJ (bratstvo jedinstvo ne blow job, ovo je DiP!) ... zapad je ono sto ljudi u njemu naprave od njega, govoriti o nekom "cistom" zapadu nema smisla jer kao sto vidimo "istok" se poprilicno uselio u Zapad
Pa Tramp...ja sam prosto zaljubljen u tvoju lucidnostvolim što imam priliku da živim u obadvima kulturama i civilizacijama, baš tada mogu da raspoznam ko sam i šta sam!zar? a kako ti to zivis u obadvema kulturama? mozda ja tebe nisam najbolje shvatila? provodis pola godine tamo, pola ovamo? ili kako to vec izgleda? zapravo, na koji nacin ti poznajes kulturu "istoka"?dakle potpisujem ovo moja prosta duša slovenska!da je prosta, prosta je ...
Originally posted by SUNNY GIRLmetroa???? svugde na Zapadu? Oh, I wish so, hon! 'cause I sure need them here instead of dirty and slow and overcrowded pittsburgh buses!!!!
u stvari,da se ne lazemo,tamo jeste "bolje", ali cega sve treba da se odreknem da bih uzivala u blagodetima metroa,..., ..., ,evropskim standardima i "zapadnim olaksicama"??
Originally posted by muzika86Dobar izgovor para vredi .. jel tako bese neka poslovicaOriginally posted by UlixGdje tamo? U mjesto gdje je zabranjen moj povratak, da zabranjen!
Ej, ti, muziko, nikada nisi odgovorio: zasto se ne vratis ovde kad ti je tako odvratno u Americi? Bez patriotskih i drugih sranja, odgovori.
Originally posted by muzika86Jao, opet lupas.Originally posted by UlixGdje tamo? U mjesto gdje je zabranjen moj povratak, da zabranjen!
Ej, ti, muziko, nikada nisi odgovorio: zasto se ne vratis ovde kad ti je tako odvratno u Americi? Bez patriotskih i drugih sranja, odgovori.
Originally posted by UlixA ti iz Novog Beograda najbolje znaš gdje je rat završen a gdje nije.Originally posted by muzika86Jao, opet lupas.Originally posted by UlixGdje tamo? U mjesto gdje je zabranjen moj povratak, da zabranjen!
Rat je odavno prosao, mozes slobodno da se vratis, bez brige. I da uzivas u svim blagodetima balkanske vukojebine.
Originally posted by Vel boypa wtf, upravo o tome sve vreme i govorim!! jebote, kao ono, naravno da je meni sve to savrseno jasno....ali ocigledno mnogima nije... ali podjimo od "njihovog" misljenja da je tamo "generalno bolje"...Originally posted by SUNNY GIRLmetroa???? svugde na Zapadu? Oh, I wish so, hon! 'cause I sure need them here instead of dirty and slow and overcrowded pittsburgh buses!!!!
u stvari,da se ne lazemo,tamo jeste "bolje", ali cega sve treba da se odreknem da bih uzivala u blagodetima metroa,..., ..., ,evropskim standardima i "zapadnim olaksicama"??
Zapadne olaksice? wtf?
Evropski standardi- svugde? npr. svugde u Americi???? wtf??
Zasto mislis da kada bi bila na Zapadu da bi te nuzno zapao veliki grad i/ili glavni grad gde svega ovoga sto ti navede, bi imala? Ne boj se, moze se i u provinciju na Zapadu gde svega ovoga sto si nabrojala mozda i NE BI imala! Ima i njih i toga, ihaha! Lakse biti i ostati Balkanac u njima, video ih..
Zasto mislis da je svugde na Zapadu toliko drugacije od Balkana?
Originally posted by M M and Iok, ako ti odgovorno tvrdis da ja nemam "ni to malo duse", onda je cela ova diskusija besmislena....i onda si apsolutno u pravu...Originally posted by SUNNY GIRLA sad ste vi svi koji ste u Srbiji veoma "dusevni" svi imate to "malo duse"...a mi svi dusu izgubili i postali smo sta? Roboti?Originally posted by muzika86
Slažem se sa sunny girl. zapadni sistem proizvodi sebične, hladne, bezosjećajne, ljude bez morala i vrijednosti. ljudi koji nemaju duše, sve su kao bogatiji materijalno a duše im zato sve praznije.
ko što neko reče, uvijek ćeš biti u neku ruku građanin drugog reda. pogotovo mi 'istočnjaci' ili ti sloveni. mi smo jednostavno drugačiji, i ne ne pripadamo mi tom zapadu! na to sam svaki dan sve ubjeđeniji. volim što imam priliku da živim u obadvima kulturama i civilizacijama, baš tada mogu da raspoznam ko sam i šta sam!
dakle potpisujem ovo moja prosta duša slovenska!
hvala bogu da ne neko ne misli da je "tamo bolje". u stvari,da se ne lazemo,tamo jeste "bolje", ali cega sve treba da se odreknem da bih uzivala u blagodetima metroa,tostera,mikrotalasne,evropskim standardima i "zapadnim olaksicama"??nisam spremna da platim toliku cenu. ipak zelim da i dalje sacuvam ovo malo duse sto mi je ostalo... i ne, nije u pitanju nacionalizam nego balkanski temperament.
Nesto kad citam pojedine (ponekad i mnoge) postove mnogih vas koji ste "ostali" u Srbiji, ne vidim bas da ste svi sacuvali tu dusu...mnogi deluju kao da su (po tvojoj logici) odavno na "zanapdu): neki bezosecajno i otudjeno, neki ubijeno u pojam, neki jednostavno bezdusno...
Tako da je to vise pitanje unutrasnjeg mentalnog stanja nego geografske lokacije. A ako moram svaki dan da se zajebavam sa raznim glupostima i sitnicima, o kojima ovde i ne razmisljam, onda je mogucnost veca da i postanes otudjen, bezosecajan i bezdusan...
Toliko o "vasoj dusi slovenskoj" i balkanskom temperamentu (koje vam zaista niko ne brani da ponesete sa sobom, ako i jednog i drugog bas toliko u obilju imate).
Originally posted by muzika86I tako... Oni koji zive 'preko bare' su mnogo bolje upuceni u situaciju u zemljama balkana od onih koji stvarno zive u njima. Pa, da te razocaram, bila i u Sarajevu i u Kninu, Vukovaru i Osijeku, i mislis da mi je neko nesto rekao zbog naglaska ili mesta odakle sam dosla? Niko ni pogledao, nit primirisao. Moze biti da je to SAMO moj slucaj i da SAMO mene, iz nekog razloga, nisu hteli da diraju i zabranjuju mi dolazak.Originally posted by UlixGdje tamo? U mjesto gdje je zabranjen moj povratak, da zabranjen!
Originally posted by muzika86A ti iz Milvokija pa znas? Stanislave, preterano seres.Originally posted by UlixA ti iz Novog Beograda najbolje znaš gdje je rat završen a gdje nije.Originally posted by muzika86Jao, opet lupas.Originally posted by UlixGdje tamo? U mjesto gdje je zabranjen moj povratak, da zabranjen!
Rat je odavno prosao, mozes slobodno da se vratis, bez brige. I da uzivas u svim blagodetima balkanske vukojebine.
Originally posted by muzika86Ne znam o cemu pricas, dok sam ziveo u Americi, nisam stekao takav utisak. Stavise, ja sam bio u odnosu na njih distanciran, hladan i proracunat; Amerikanci koje sam upoznao i sa kojima sam se druzio su uglavnom bili topli, ljubazni, prijateljski nastrojeni.
Slažem se sa sunny girl! svaka čast!
Dovoljno je da vidim kako se Amerikanci dovežu nas ovdje, kao hoće prijateljstvo oduševljeni su nama kako mi znamo s aljudima da postupamo fino, jer vide da u našem narodu se ne gradi prijateljstvo čisto iz neke koristi koje imaš od tog čovjeka nego iz poštovanja i nekom dostojanstvu. To kod njih je sasvim rijetko naći, i polako izumire u njihovom društvu. To je neka sitnica koju sam ja primjetio.
Oni se nama čude kako smo ovako otvoreni ljudi i kako primimo ko god nam dođe u kuću kao da je nam najmiliji. TO KOD NJIH NEMA! Sistem ih je napravio takvim, sve računaju, sve gledaju kroz novac oteli bi ti zalogaj iz usta!
Originally posted by UlixUpravo to!
A meni je pomalo muka od tih naklapanja o nekakvoj dusi slovenskoj, o njoj mislim isto sto i Nabokov: nedopustiv kitsch. Pogledajte oko sebe, ljudi su nesretni, gramzivi, bezobrazni, pohlepni, oteli bi vam zalogaj iz usta, a vi naklapate o nekakvoj tragicnoj, arhetipskoj dusi. Dusa Obraza, jelte slovenska, dusa Borisa Tadica, jelte slovenska, Kostunice, Cedomira Antica, jelte slovenska dusa, dusa Pahomija, Ratka Mladica, pesnicka, jelte, slovenska dusa Radovana Karadzica, srecno upokojenog Gede, slovenska, ona prava tragicna, poput plemenitih prostitutki kod Dostojevskog, ili onako slovenska, navijacka, ona ista slovenska dusa koja je rasturila gej prajd, ili ona slovenska dusa Daciceva, pa ona arhetipska, metafizicka dusa korupcije, nepotizma, nacionalizma i drugih vrsta fasizma, KOJA DUSA, gde je, zar sam toliko slep da je ne vidim?
Originally posted by SUNNY GIRLSve zavisi, draga moja, sve zavisi! Zavisi od puno, puno toga!!!! Moj cilj replikovanja tebi je bio da ti ukazem da se cvrste definicije u i o ovoj temi vrlo tesko mogu da daju!!Originally posted by Vel boypa wtf, upravo o tome sve vreme i govorim!! jebote, kao ono, naravno da je meni sve to savrseno jasno....ali ocigledno mnogima nije... ali podjimo od "njihovog" misljenja da je tamo "generalno bolje"...Originally posted by SUNNY GIRLmetroa???? svugde na Zapadu? Oh, I wish so, hon! 'cause I sure need them here instead of dirty and slow and overcrowded pittsburgh buses!!!!
Zapadne olaksice? wtf?
Evropski standardi- svugde? npr. svugde u Americi???? wtf??
Zasto mislis da kada bi bila na Zapadu da bi te nuzno zapao veliki grad i/ili glavni grad gde svega ovoga sto ti navede, bi imala? Ne boj se, moze se i u provinciju na Zapadu gde svega ovoga sto si nabrojala mozda i NE BI imala! Ima i njih i toga, ihaha! Lakse biti i ostati Balkanac u njima, video ih..
Zasto mislis da je svugde na Zapadu toliko drugacije od Balkana?
ako mene pitas tamo jeste bolje za zivot, ali nije bolji zivot....
Originally posted by muzika86hm.. ti sto otimaju zalogaje su mene drzali u kuci i hranili pet godina ... hmmm .... opasni neki
Slažem se sa sunny girl! svaka čast!
Dovoljno je da vidim kako se Amerikanci dovežu nas ovdje, kao hoće prijateljstvo oduševljeni su nama kako mi znamo s aljudima da postupamo fino, jer vide da u našem narodu se ne gradi prijateljstvo čisto iz neke koristi koje imaš od tog čovjeka nego iz poštovanja i nekom dostojanstvu. To kod njih je sasvim rijetko naći, i polako izumire u njihovom društvu. To je neka sitnica koju sam ja primjetio.
Oni se nama čude kako smo ovako otvoreni ljudi i kako primimo ko god nam dođe u kuću kao da je nam najmiliji. TO KOD NJIH NEMA! Sistem ih je napravio takvim, sve računaju, sve gledaju kroz novac oteli bi ti zalogaj iz usta!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!