Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Пијем и пићу ...

1. Алкохол не пијем уопште
9
17%
2. Пијем врло ретко
12
23%
3. Само у друштву
19
37%
4. Пијем доста
5
10%
5. Претерао сам ...
1
2%
6. Плашим се да ћу постати алкос !!!
5
10%
7. Пази да ти не кажем ...
1
2%
By Бреее!!!
Жене у Енглеској и Ирској су, према једном истраживању о конзумирању алкохола на глобалном нивоу, убедљиво највеће пијанице на свету, пише британски лист „Индипендент”.

Истраживање је показало да свака трећа жена између 17 и 30 година спада у категорију тешких пијанаца и у стању је да попије најмање четири пића заредом барем једном у две недеље.

Ове забрињавајуће бројке су 11 пута веће него у Немачкој или Италији.

Анкета која се заснива на узорку од 17.000 испитаника, жена и мушкараца из 21 земље, укључујући Белгију, Француску и САД, представља до сада најшире истраживање о конзумирању алкохола у свету.

Иако 26% мушкараца у Великој Британији спада у категорију тешких пијаница, они ипак не држе прво место на листи светских „испичутура”, на којој доминирају Белгијанци, Колумбијци, Ирци и Пољаци.

:eu: :srbin: :pivce: :love:

Да ли пијете, колико, омиљено пиће ... Зашто нема Срба на ранг листи овог истраживања !?! - само су нека питања у овој теми и анкети ...

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By EYA
6. Плашим се да ћу постати алкос !!!

i to iskljucivo zbog ovih upitnika na kraju, mnoogo su privlacni :pivce:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Бреее!!!
спада у категорију тешких пијанаца и у стању је да попије најмање четири пића заредом барем једном у две недеље.
:rotflmao:

p.s. jeble te zastave ! sasit'cu ti jednu pa je nosi kuci i okaci u prozor sobe :zastava:
a dobices i jednu :eu: zastavu pa je turi u anus :vudu: :silovanje:
Korisnikov avatar
By spliff
glasao sam pod 2
pijem samo kada izlazim, shto je prilichno retko... i to pivo
Korisnikov avatar
By M M and I
ne mogu da verujem! Breeeeeeeeeeeee postavio temu koja nema veze ni sa referendumom ni sa mladim Srbima na Kosovu (pa cak ni sa Kosovom uopste)!!!

Jeste da je dosledan svojoj tradiciji copy/paste-ovanja za sta ce dobiti i nagradu Golden CopyCat of the Year 2006!
Korisnikov avatar
By iJazz
Uglavnom samo kada izađem... Ponekad se omakne da sam kod kuće popijem nešto, ali to je retko :) .
Korisnikov avatar
By Zoe
Pijem u drustvu sto moze biti cesce ili redje, zavisi od moje zelje da se druzim, u prvom redu..........
Tako da mogu da odgovorim i da pijem dosta (sto zna da bude tacno), ne pijem uopste (nisam u zadnjih 100 god.), pijem retko (jesam u petak ali pre toga nisam dugooo) , a i preterala sam (znam da preteram, bas sam u petak) ali..........."pazi da ti ne kazem" :smeh:

Odgovorila pod 3 :sesir:
Korisnikov avatar
By mili86
samo u drustvu...
i to uglavnom crno vino
moje omiljeno je Michel Torino
mada, sto se tice vina iz nasih krajeva, definitivno VRANAC
kad odem u club pijem Gorki list sa puno leda
mada volim i da experimentisem kad su kokteli u pitanju ali definitivno
VINO RULES
Korisnikov avatar
By ::fy::
Pijem veoma retko (i to samo pivo), jer mi alkohol uopšte ne prija...pre sam za pušenje opojnih sredstava :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
NIKADA! Bukvalno, NIKADA!

Ja alkohol ne mogu ni da smislim, a kamoli da ga liznem, a da i ne govorim o pijenju istog! :yuck:
NITI droge, Boze sacuvaj i zabrani!

Smatram da su alkoholicari i drogerasi vrlo slicni jedni drugima, treba im medicinski pomoci, a ne dozvoliti da sire njihove uticaje na druge!

No, i ovome sam puno pricao u drugim temama, tako da necu da trosim vise reci...
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Vel boy
NIKADA! Bukvalno, NIKADA!

Ja alkohol ne mogu ni da smislim, a kamoli da ga liznem, a da i ne govorim o pijenju istog! :yuck:

Smatram da su alkoholicari i drogerasi vrlo slicni jedni drugima, treba im medicinski pomoci, a ne dozvoliti da sire njihove uticaje na druge!

No, i ovome sam puno pricao u drugim temama, tako da necu da trosim vise reci...
:lol: :lol: :lol:
u to ime :nazdravlje: :gitara: :eya: :stopdrogi: :andjelak: :dance: :iskusenje: :pivce: :B :njanjanja:
By High Maintenance
Samo u drustvu....
Izlazak je u mom slucaju tesko zamisliti bez alkohola,uglavnom pivo mada ponekad i ne biram :D
Korisnikov avatar
By Deksi
jednom nedeljno sa drustvom...kad je raspust cesce....jedan od mojih poroka...
By Бреее!!!

Још ако не проводиш на нету 30 сати недељно, заиста си идеалан !?!

Интернет зависници као алкохоличари !!!

Зависници од Интернета једнако су клинички болесни као и алкохоличари, показало је истраживање научника са Медицинског факултета Стенфорд универзитета у Силицијумској долини.

Телефонска анкета коју су спровели показала је да сваки осми Американац показује најмање један знак „проблематичне употребе Интернета“, преноси АФП.

Највише узнемирава показатељ да неки људи крију сурфовање или одлазе на Интернет да би излечили лоше расположење на исти начин на који алкохоличари посежу за пићем.

Према истраживању, типичан зависник од Интернета је факултетски образован белац у тридесетим годинама, није ожењен и проводи у просеку 30 сати недељно на Интернету више него што му је нужно.

:srbin: :eu:

Korisnikov avatar
By coka
veoma veoma retko :lizalica:
Korisnikov avatar
By tramp
zar je cetiri pica za redom zabrinjavajuca kolicina alkohola? :drama:

izgleda sam preterao sa opijanjem, mada ne pijem vise toliko cesto ali zato mi nije problem saliti 6-7 za jedno vece
Korisnikov avatar
By KiWi
pod 2 ... napijem se od pola piva i mnogo mi lepo .. šta ću, ekonomičan sam
Korisnikov avatar
By Marvin
Retko ja to nešto u poslednje 2,3 godine. A bilo je strašnih perioda.
Sada Pelinkovac ponekad, čašica radže tu i tamo.
Pivo sam poslednje pre 2 dana podelio sa fikusom i bendžaminom. I to eto... mrzelo me da ga prosipam.
By жњ
jedno vreme sam toliko pila (skoro svaki dan, sto kad izadjem, sto sama kuci) da sam mislila da sam definitvno postala alkos! no medjutim, nista od toga. sad jedva i da pomislim na alkohol, a mrsko mi cak i da zapalim cigaru. a ta faza.. mora da mi je bilo zanimljivo.. doslo, proslo :bye:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Бреее!!!

Још ако не проводиш на нету 30 сати недељно, заиста си идеалан !?!

Интернет зависници као алкохоличари !!!

Зависници од Интернета једнако су клинички болесни као и алкохоличари, показало је истраживање научника са Медицинског факултета Стенфорд универзитета у Силицијумској долини.

Телефонска анкета коју су спровели показала је да сваки осми Американац показује најмање један знак „проблематичне употребе Интернета“, преноси АФП.

Највише узнемирава показатељ да неки људи крију сурфовање или одлазе на Интернет да би излечили лоше расположење на исти начин на који алкохоличари посежу за пићем.

Према истраживању, типичан зависник од Интернета је факултетски образован белац у тридесетим годинама, није ожењен и проводи у просеку 30 сати недељно на Интернету више него што му је нужно.

:srbin: :eu:

A, taj clanak je iz...??
U tom clanku nedostaje razjasnjenje sta je gore- biti ovisnik o alkoholu ili o internetu, odnosno, nedostaje razjasnjenje kako osoba koja je zavisna o internetu steti okolini i samome sebi! Svakako da nijedna zavisnost nije dobra, ali sigurno da ni stepen stetnosti (po okolinu kao i po osobu) svake zavisnosti nije isti! Tako da bih zeleo da cujem od tih Stanford-skih naucnika kako oni objasnjavaju "jednakost klinicke bolesnosti" zavisnosti o internetu s zavisnoscu o alkoholu!!
Jer, poznato je kakva sve zla alkoholicari i drogerasi su u stanju da urade kada su pijani odnosno izdrogirani, ajde sad da cujemo kakva zla internet ovisnici su u stanju da urade!!
Korisnikov avatar
By Dina
Volim da pijem :pivce: Bilo je perioda u zivotu kad sam mnogo pila, tako da sam morala da se zaustavim... Sada uglavnom pijem kada izadjem u grad i to ne uvek. Najvise volim martini a pored njega likere... Vino ne volim uopste, pivo sam skoro popila kad nije bilo niceg drugog ali isto mi nije bas nesto... E da i viski volim ali obicno kao dodatak coca coli.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Samo u drustvu. I to pivo. Zestoka pica ne volim.
Korisnikov avatar
By Delete
Ma nekoliko puta godisnje uopste dodjem u kontakt sa alkoholom, i kao takva se vrlo lako napijem, ali globalno protiv alkohola sam, niti volim da ga konzumiram niti mi je prijatno u drustvu pijanih ljudi.
Korisnikov avatar
By Pipin
We're drinking beer, we're drinking gin!
No matter what's in bottle, we are drinking everything!

:peva:

Popijem u društvu. Najčešće tad. :D
I to uglavnom pivo.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ne pijem mnogo, samo u drustvu, ako izadjemo negde, i to pivo... Sto se tice zestokih pica, jedino viski ili votka, ali pomesano sa nekim sokom... :)
By us3r_101
Pijem mnooogo, i uglavnom sve osim slatkih pica *bljack*... Ni pelinkovac ne podnosim *fuuuj* gorko
By SUNNY B
hmm.... spadam u grupu "preterala sam". leceni sam alkoholicar i to otvoreno priznajem. do proleca 2006 sam bila teski zavisnik koji je time upropastavao sebe i sve oko sebe.a onda se pojavio neko (kome dugujem jedan,nov,normalan,lep zivot) i spasao me u poslednjem momentu...

sad ponosno smem da izjavim da posle pijanstva koje je bezmalo neprekidno trajalo skoro citavu deceniju spadam u kategoriju ljudi koji piju samo u drustvu, ponekad,kad je lepa prilika i to umereno (barem u odnosu na kolicinu od ranije).

za sve to hvala jednoj vesni....

i malo kasnije, jednoj tamarici....

:vecnozahvalnasunny:

:hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!