Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sandra123
Caos

Ne znam da li sam ja jedina koja razmislja ovako, naime stvarno tesko da mi se ikada lezbejka moze svidjeti, ne znam zasto ali jednostavno me ne privlace. A i cinjenica da neke imaju svoje predrasude prema bisex ne pomaze :roll:

So, djevojke, sta vi mislite? :D
Korisnikov avatar
By Delete
Predrasude...ako mi se neka devojka svidi nije mi bitna njena sexualna orijentacija. Mislim da tu ne postoje pravila, ali ako neko u neki razgovor ili muvanje udje sa vec izgradjenim stavom koji glasi, e ona je bisex pa ja necu nista sa njom je vec neka druga prica.
A zasto jedan deo lezbejki ima neku averziju vezanu za bisex devojke je to sto se verovatno nemalom broju lezbi desilo da ih startuje riba koja kaze da ima frajera ali bi da bude i sa nekom lezbejkom pored tog frajera, jer zaboga ne zeli sebe uskratiti za neku picu sa strane. A mojoj drugarici se dogodilo da joj je devojka rekla da naprosto ne moze bez muskaraca, bez obzira sto je sa njom...Naravno, sve je individualno, svako od nas se u pojedinim situacijama postavi onako kako misli i oseca da treba, i ne bi trebalo da se globalizuje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam srela neke koje zaista imaju predrasude prema Bi devojkama.........ali me zapravo ni ne cudi jer sam i sama naletala na Bisexualke koje se samo zezaju, experimentisu i retko kad i zele nesto ozbiljnije...........Nije pravilo, samo kazem.....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
slozila bih se sa Zoe.....cesta predrasude prema nama, ali mi je i jasno zasto....
By жњ
nemam predrasude prema bi devojkama do onog momenta ispoljavanja potrebe ka duploj vezi (zelim biti s tobom i sa tipom). iskreno, na to i prvo pomislim kad mi se neko predstavi kao "bi". Nekima je to ok, meni nije. Dva na jedan nije fer, zar ne?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
apsolutno nije....bar, prema mojim standardima.... nadjes sobu sa kojom mozes da budes, i to je to.... nema veze kog pola ili roda je ta osoba...ali meni je vazno da je jedna...

...da ne ulazim ponovo u raspravu veza vs. varijanta...
By жњ
jup, bas tako hlaf!

i samo jos da kazem da bi mi ta varijanta potpuno isto delovala kao da imam devojku koja ima jos jednu devojku. mnogi to mogu, ali ja vala ne.
Korisnikov avatar
By tramp
nemam problema ni sa biseksulanim ni sa str8 eksperimentatorkama ni sa lezbejkama sve dok su iskrene o svojim namerama

znam devojku koja je str8 ali bi da se kresne sa ribom da vidi kako je to i meni je to ok jer je ona otvorena o tome da samo zeli seks za jednu noc (zajeba me moja devojka tu noc - mi taman raskinule i ja se sa ovom smuvavam i ova moja se pojavi da se pomirimo i jbg bilo je baciti u vodu skoro godinu dana veze ili pokusati je spasiti a izgubiti jednu noc sa str8terkom :drama: )
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by tramp
nemam problema ni sa biseksulanim ni sa str8 eksperimentatorkama ni sa lezbejkama sve dok su iskrene o svojim namerama
mislim da je ovo ključno za celu "problematiku" :yes:

valjda bi trebalo nekog posmatrati kao osobu, pre svega, a ne kroz njenu seksualnost
Korisnikov avatar
By tramp
pa tako nekako, znam biseksualne zene koje su sa zenom samo usput mada planiraju da se posle udaju i te su im veze uvek u prolazu a znam i lezbejke koje varaju i lazu na sve strane a znam i str8 zene koje lazu i varaju a i citav spektrum muskih pa onda znam i transrodne osobe koje lazu i varaju i sta sad ... najbolje sve pobrisati sa spiska potencijalnih veza i otici u samostan pa se obecati bogu i gotovo ... mada cujem da i bog zna da prevari :misli:
Korisnikov avatar
By KiWi
ja bih voleo da su sve lezbejke bi... jer bih onda imao prođu kod svih :)

Šalu na stranu .. lezbo cure imaju svoje prednosti :) Trampica je opet ubola poentu, nema više svrhe da polemišemo .. trampica za prezidenta!
Korisnikov avatar
By Natalie13
Citat:
Originally posted by tramp

a da stvar okrenemo?! ili ... moje iskustvo bese upravo takvo da se moj jasan i precizan stav, eksplicitno receno sta hocu a sta ne, ne cuje. da nije vazno. no, iako se nije desilo samo jednom, necu uopstavati. a bejah uopstena i pocascena floskulom - da, da sve ste vi Bi iste!
Korisnikov avatar
By Shmi
Mozda ja i imam predrasuda,ne znam!Uglavnom imam obicaj da bezim od bi cura zbog tih fora ja sam udata ili imam decka ali on sve zna ili ne zna nista i ti nista ne bi imala sa njim.E sad najgore je to sto se ja prosto lepim na bi cure jer su tako lepeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Imala sam srecu da sam naisla na bi curu koja ima stav ako sam sa muskarcem onda sam strejt a ako sam sa zenom onda sam lezbejka.Takav stav volim i postujem!
Medju mojim najboljim prijateljima je jedna bi osoba koja ima sklonosti prema oba pola istovremeno ali je jasna i vrlo je prezicna kad kaze sta hoce sto veoma postujem a ne one fore samo sam sa tobom a ovamo je i dalje sa tipom ili ne znam sta hocu daj mi vremena da se skontam bla bla e to mi je vec bljaks i od tog bezim...

:hvala: :oskar:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by hlaefdige
nadjes sobu sa kojom mozes da budes, i to je to.... nema veze kog pola ili roda je ta osoba...ali meni je vazno da je jedna...
:up: :minibounce:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
kako smo se svi lepo slozili..jaooo.... sad lepo da se svi uhvatimo za ruke i odskakucemo decijim poskokom prema dugi hehehehehe
Korisnikov avatar
By Sandra123
Ja sam srela neke koje zaista imaju predrasude prema Bi devojkama.........ali me zapravo ni ne cudi jer sam i sama naletala na Bisexualke koje se samo zezaju, experimentisu i retko kad i zele nesto ozbiljnije...........Nije pravilo, samo kazem.....

A jeli zezanje,experimentisanje zabranjeno? pokudno? nisu svi za vezu..neki jednostavno vole svoj single-life,a neki imaju "otvorenu vezu"...to nema veze sa bisexualnoscu..jer ima isto toliko i lezbijki koje se samo zezaju..jedina razlika je sto one samo sa djevojkama,a bisex sa oba pola e tu i nastaje problem,mnoge to ne zele prihvatiti :D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Sandra123
A jeli zezanje,experimentisanje zabranjeno? pokudno? nisu svi za vezu..neki jednostavno vole svoj single-life,a neki imaju "otvorenu vezu"...to nema veze sa bisexualnoscu..jer ima isto toliko i lezbijki koje se samo zezaju..jedina razlika je sto one samo sa djevojkama,a bisex sa oba pola e tu i nastaje problem,mnoge to ne zele prihvatiti :D
E ovde cu samo da citiram drugaricu koja je momku rekla "ako me prevaris sa devojkom mozda ti i oprostim, a ako to isto uradis sa momkom, ubicu te!".
Korisnikov avatar
By Sandra123
ja ne vidim zasto bi bilo gore da me djevojka prevari s deckom nego sa curom?
Korisnikov avatar
By olgic
Originally posted by hlaefdige
nadjes sobu sa kojom mozes da budes, i to je to.... nema veze kog pola ili roda je ta osoba...ali meni je vazno da je jedna...

lepo devojka rece. Mada se ja slazem i sa eksperimentisanjem,iako mislim da je mozda bolje reci nego povrediti tu osobu. Desava se da te osobe ("udata sam, imam decka...") se zaljube u tu "eksperimentalnu" devojku i onda zele da ostave ove od ranije. Prema tome ja podrzavam sve njih i sta ima lose biti BI? :P
Korisnikov avatar
By anche
pa lezbejke af kors! i to one koje imaju snage i hrabrosti da to priznaju, pre svega sebi - pa onda mozda i drugima. ove kukavice me ne zanimaju ni za :bic:
Korisnikov avatar
By EYA
leva li desna sisa :misli:

zajebavam se, obe su mi sise podjednako drage, bile moje, bile tudje :dude:

mozda i vredi raspravljati o ovakvim temama, mada je mala sansa da ce ljudi skloni generalizacijama moci da skapiraju. za njih je sve crno ili belo, i nema tu mnogo da se prica, al ajde da pokusamo... ocigledno nemamo sta pametnije da radimo :D

prvo da se slozim, i jos jednom da ponovim:
-svi ljudi su razliciti
-svi srbi su razliciti
-svi homofobi su razliciti
-sve zene i svi muskarci su razliciti
-svi bisexualci su razliciti
-sve lezbe su razlicite
-sve veze su razlicite
-svaki sex je razlicit

-sve ove (gore navedene) generalizacije su tacne :lol:
Korisnikov avatar
By EYA
i volela bih da mi neko pojasni strah od osoba koje experimentisu?
ja to ne razumem, a ne bih pogresno da protumacim, pa mi pomozite!

imam jos jednu slatku generalizaciju :smeh:

-sve veze su experimenti :sweet:
Korisnikov avatar
By anche
sve lezbejke koje zive lezbejsku egzistenciju su razlicite, i divne u isto vreme :prst:
Korisnikov avatar
By EYA
joj daaaaaa - svi ljudi su divni (samo ih okolnosti ponekad ucine losima) :yay:
Korisnikov avatar
By tramp
nisam bas toliko sigurna u to ... :nokti:

zasto se ljudi boje eksperimenata ... pa ne znam mozda zato sto neko ko eksprimetira automatski ne zeli vezu a dosta zena zeli vezu (mada nista ne garantuje da ce veza uspeti i sa onom koja je zeli ali bar postoji nada da ce pokusati) ...
By Bombina
mogu da budu na drugaciji nacin
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Sandra123

pa neke stvari ili prihvatis ili ne. nekoga menjati zarad svojih zelja je uzaludan posao, narocito ako taj neko to ne zeli. mislim uzaludno :vezan: :ua: :flaming: :grebanje: i :putnik:
ako je nesto zezanje, to i ostaje, nikakve iluzije o :love:
posle :fuckbed: nema kajanja, jbg
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Cini mi se da seksualna orijentacija nema veze sa ozbiljniscu jedne osobe.Znaci,za koga god da se opredeli,ukoliko zavlaci obe strane,ta osoba je nesigurna u samu sebe a ne u svoju seksualnost.
:vijaca: :whatever:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!