Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Cute_Boy
Posećuje li neko ovaj bazen? Ja sam stalno tamo sa ortakom, i po pogledima pojedinaca, mislim da nas dosta ima. Posebno kada u svlačionici navale svi da se presvlače a kurčevi na sve strane.
Korisnikov avatar
By Deksi
Ne idem na bazen otkad sam ga letos promasio u pokusaju da skocim i polomio stopalo....Sad preferiram more...
Korisnikov avatar
By Cute_Boy
Originally posted by Deksi
Ne idem na bazen otkad sam ga letos promasio u pokusaju da skocim i polomio stopalo....Sad preferiram more...
Deksi, priznaj da si mislio da si u reklami za Sprite.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Cute_Boy
Deksi, priznaj da si mislio da si u reklami za Sprite.
Hehehe...mislio sam da cu da se ubijem naredne 3 nedelje...
By Storm
Ranije sam išao na Banjicu, a sada se smrznem i pri pomisli na onu hladnu vodu.
Korisnikov avatar
By djo
:wow: ne kapiram kako si uspeo da promasis bazen?
Korisnikov avatar
By Vlada T
Krenucu, ionako mi u komsiluku. Al, zasad mi je bajs zanimljiviji :skijanje:
Korisnikov avatar
By jukie
Pazi se da te ne pregazi trolejbus, kao onu babu što je nosila paprike pre neki dan
Korisnikov avatar
By Tezej /bez Arijadne/
Posećuje li neko ovaj bazen? Ja sam stalno tamo sa ortakom, i po pogledima pojedinaca, mislim da nas dosta ima. Posebno kada u svlačionici navale svi da se presvlače a kurčevi na sve strane.
OK, idem za vikend na taj bazen, otvoricu cetvore oci. Ti imas tetovazu na levoj sisi? Ako te primetim, stipnucu te. Ili cu te gurnuti sa skakaonice.
Korisnikov avatar
By blenta
ja ishao na tash jedno vreme dok me ortak davio da idem
ako je hladna voda meni odgovara
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by bojandjo
:wow: ne kapiram kako si uspeo da promasis bazen?
To moze samo meni da se desi...ne pitaj....:teletabisi:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Posebno kada u svlačionici navale svi da se presvlače a kurčevi na sve strane.
Znaci ti si taj koji balavi kad god se neko poceshe po kiti?! :doh:
Korisnikov avatar
By Cute_Boy
Originally posted by ZvezdasBG
Govoreći iz ugla posmatrača, to je zaista istina. Zato sam i pokušao najpreciznije da se izrazim. Oni kurati se namerno okreću i ponašaju kao da su sami u svlačionici, a ostali kraičkom ga fiksiraju pogledom. Uostalom, dođi pa se uveri sam. Ostani do kraja, tada je najveća navala na tu jednu svlačionicu.
Korisnikov avatar
By Mafijaš
Ja uvek na bazenu oblačim kupaći, baš me briga ko me gleda
Korisnikov avatar
By Zibro
nekada sam stalno visio tamo ali nema me vec nekoliko godina
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Govoreći iz ugla posmatrača, to je zaista istina. Zato sam i pokušao najpreciznije da se izrazim. Oni kurati se namerno okreću i ponašaju kao da su sami u svlačionici, a ostali kraičkom ga fiksiraju pogledom. Uostalom, dođi pa se uveri sam. Ostani do kraja, tada je najveća navala na tu jednu svlačionicu.
Sta ima koji moj da se uveravam, kad sam cesto tamo. I da primetio sam jednog koji toliko providno bleji...nisi valjda ti? :lol:
Korisnikov avatar
By avalon
U trenutku sam pomislio da citam temu u "Golicljivim stvarima" :lood:
Korisnikov avatar
By Abyss
Sta ima koji moj da se uveravam, kad sam cesto tamo. I da primetio sam jednog koji toliko providno bleji...nisi valjda ti? :lol:
Mogli bismo u nedelju na bazen.....
Korisnikov avatar
By Cute_Boy

Brate, nikad se ne zna. Bacim diskretan pogled kao svaki radoznali muškarac ali ne ispuštam bale iz usta. Kada si obično tamo?
Korisnikov avatar
By Abyss
Zna li neko uopste do koliko sati radi bazen nedeljom?????
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Мораћу и ја да скокнем. :avion: Само да не кажем мајци побуде одласка на бањички базен, :yes:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Abyss
Mogli bismo u nedelju na bazen.....
Dogovoreno. Mada smo se vec uzivo dogovorili. ;)
Korisnikov avatar
By Stripi
Zar je ova tema još uvije k za sport i fitness?
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Stripi
Zar je ova tema još uvije k za sport i fitness?
:yes: Ako fanu sporta kao sto je Zveki ne smeta, ne smeta ni meni :lizalica:
Korisnikov avatar
By Stripi
Da, viš, on taka ljuta guja bio dok je moderiro ovaj kutak foruma a sad prvi napravi offtup :sigh:
Korisnikov avatar
By bgg
od kada do kada je otvoren bazen?
Korisnikov avatar
By HARP
Tamo ide moj potencijalni sa kim se viđam, svaki drugi dan na plivanje... potpuno je str8 ali gleda dečake... da ne bulji on u vas :iskolacen: :smeh:

Moraću da ga kritikujem :spank:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Obozavam bazen.Od kad sam ugradila silikone :sise: ,ne moze da me zadesi sudbina Titanika... :kada:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Kad imam vremena radije odem na Banjicu nego neki drugi bazen. Medjutim, nisam nesto zagledao ljude :muva:
Isao sam da se izduvam i zezam s kim odem :D
Korisnikov avatar
By Zibro
dajte ljudi neka neko napise aktuelno radno vreme bazena ....

P.S mislim da je iskljucivo zahvaljujuci ovoj temi u onom casopisu u kome je izasao onaj spisak gay srba Bazen Banjica stavljen na spisak kao jedno od gay mesta u Bg :giggle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!