Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By jugoslovenka
A meni smeta pametovanje onih kojima previse kurca udari u glavu :f5:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by jugoslovenka
A ti M M and I previse pusis kurac pa ti je i ono malo pameti sto si nekad imao izlapilo
A ti ne pusis dovoljno pa ti fali i stoga si nervozna...
znam, dobila si zadatak od svog pandura da se preseravash ovde na forumu...samo jos kad bi nekoga bilo briga za to :piski:
Korisnikov avatar
By Delete
Poprilicno sam sigurna da pusi vise nego sto joj treba.
Jugoslovenko draga, nisko si pala, ne mo`s nize!
Korisnikov avatar
By M M and I
he..pa i ne moze...kad tebi pusi - kud ces nize :novine: :piski:
By blpetar
Ja i dalje vjerujem da ideja moze da uspe samo koji sam ja idiot kad sam pomislio da se nesto moze organizovati na ovom forumu gdje vrvi od forumskih baba koje nemaju zivot u stvarnom zivotu pa svoje frustracije lijece na forumu prepirkama , sve junak do junaka na rijecima a kad ih upoznas dobijes klasicnog iskompleksiranog pedera .
Nista , blhump.. i ostaluli , dogovor jos vazi ali ce se realizovati u2u porukama i porukama na drugim sajtovima kao sto su : gayromeo.com, gaydar.co.uk, gay.hr , queer.ba i slicno

Za onog kukavca sto pise krlezine romane , i sto je pederski ponos nacije mogo bi svasta reci ali necu tako nisko pasti jer posljednje sto ovaj sajt treba je jos jedna forumska baba

Pozdrav
By cloud
Niko nista ne rece pametono sta bi mogli da uradimo po pitanju nas pedera i biseksualaca, samo se raspravljate.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I

Moguce, ali samo u njenim i tvojim snovima. Bar u necemu se slazete. Jugoslovenko, imaj u planu da nadjes novu picku upravo na forumu.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Delete

Moguce, ali samo u njenim i tvojim snovima. Bar u necemu se slazete. Jugoslovenko, imaj u planu da nadjes novu picku upravo na forumu.
pusila ti ne pusila...u snovima ili na javi...svejedno. She is ochigledno kissing your ass...tako da nize ipak pasti ne moze...jer kad spadne na to da se jednoj tebi uvlaci u dupe onda nize vise nema kud :piski:
Korisnikov avatar
By d&d
ma nemate vi pojma ni jedno:ua: ...dell i BL h.... ne serite da niste upoznati sa novim gey klubom u BL.. :sluske: mi ne mozemo da vjerujemo... nas dvije smo ogorcene! :roll:

Ovo gore je sala naravno.. a topic je haos jedva cekamo da obucemo farmerke.. i belu majicu i u trac..:bouncy:
Korisnikov avatar
By melted
I, koja je poenta cijelokupne price na samom kraju? Neko se skuplja, neko ne? ili?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by jugoslovenka
A ti M M and I previse pusis kurac pa ti je i ono malo pameti sto si nekad imao izlapilo
A ti ne pusis dovoljno pa ti fali i stoga si nervozna...
znam, dobila si zadatak od svog pandura da se preseravash ovde na forumu...samo jos kad bi nekoga bilo briga za to :piski:

honey, ja mogu odmah da ti kazem da delete nije ni glupa, a ni niska. i da se ne bavi takvim stvarima kao sto je napujdavanje ulizica. ako se neko slozio sa njom, iz bilo kojih pobuda, znaj da ga nije ona nagovorila.

a to sto jedna cura ima vise muda nego polovina muskaraca na forumu, nemoj da krivis nju.

njoj se jedino moze zamjeriti sto trosi vrijeme na razumijevanje pojedinih ljudi, cija umna koncepcija ne zavredjuje ni pokusaj, a komoli trud da protumaci njihove postove...

i ne, nije me ona nagovorila ovo da napisem, samo mi smeta kad neko napada bilo koga bez razloga, a kamoli mog decka:P

volim te, dilituso:kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Volim i ja tebe srecice! :love:
Korisnikov avatar
By djuki
ova tema je strasna:zacepi:...cuj banja luka i gay okupljanja:kakodane::whatever:
By whisper
meni su momci pricali, da s vremena na vrijeme neko u stanu ili na vikendici napravi gay okupljanja, ali da su to uglavnom cajanke:alexis:
E sta je bilo sa onin POP kafeom? pa tamo su sve sami pederi bili, vise se ne spominje, imali su dobar program... izgleda da je bilo i kao sa web stranicom gaybanjaluka, prije nekoliko godina, ukinuta zbog nedovoljne posjecenosti:) :closet:
A iskreno i ne bih dosao, na tako nesto... postoji dosta sredstava komunikacije, a i moj gaydar me nikad nije prevario:)
.... i jeste se okupili negdje?:cvetduga:
By pusikar
Evo da otvorim kutak za istomisljenike iz Banjaluke. Vec je poznato da je veliki problem u malim sredinama, ali ipak se nekako snalazimo...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Nachin na koji je ova tema "evoluirala" upravo pokazuje kako NE treba da se odvija dijalog na ovom forumu!

Moja puna podrshka svim svjesnim, dostojanstvenim i ozbiljnim BiH gej/bi ljudima (u bilo kom entitetu) s iskrenom zeljom da se napokon stvore povoljniji uslovi za aktivniji gej/bi zivot u cijeloj BiH!
By draganlukajac
U ovoj diskusiji sam učestvovao prije izvesnog broja godina (zaboga zar je toliko vremena prošlo ,... pa šta ja radim ovdje) i kao što sam rekao ideja nije bila loša . Vidim da se diskusija pretvorila u neku svađu mislim da je gay scena u bl malo sazrela i da su ljudi otvoreniji za nešto tako : Dakle radi se o tome da se ljudi nađu u određeno vrijeme na određenom mjestu ( ono sa oblačenjem radi raspoznavanja je bedasto ) u nekom str8 i klubu i malo se zentaju :) ))))) , ovo nije predlog nego me interesuje šta mislite o tome i uopšte koliko gay-eva iz banja luke posječuje ovaj forum jesu ljudi iz ove diskusije još uvjek živi :) )))) neznam simpa mi je da stoji toliko dugo ovdje,
Korisnikov avatar
By Burak
Club Index? Postoji li on sada?
Korisnikov avatar
By Delete
@draganlukajac

Zar nije jednostavnije pored Vrbasa ili na Kastelu, ili oko Venecija mosta...em si u prirodi, em mozes da izbegnes one koji ti se ne svidjaju?
:)
Korisnikov avatar
By Burak
@delete;
Prema mojim saznanjima ova mjesta su već sastajalište..
Korisnikov avatar
By d&d
najjace bi bilo da se svi iskupimo i :tepih: na kastelu... :D ....
slabo ste informisani....pre par mjeseci je bilo prikazivanje dokumentarca sa QSF u domu omladine+party...pa su skoro u sklopu kratkofila bili filmovi sa LGBT tematikom i bilo je dosta LGBT ljudi....izadjite malo iz :closet: ....i igrajte :vijaca: :D
Korisnikov avatar
By Madonna
ja cu biti vec sutra tamo u 12:20 ako neko zeli da se sastaje, nosicu crvenu majicu sa natpisom SALIM SE
Korisnikov avatar
By Burak
Ja tamo stojim od godine kada je ova tema pokrenuta stalno obučen u tigrasto i cekam. Do sada niko nije naišao, ali nada posljednja umire. ;) ;) ;) ;)
Korisnikov avatar
By Burak
Ja tamo stojim od godine kada je ova tema pokrenuta stalno obučen u tigrasto i cekam. Do sada niko nije naišao, ali nada posljednja umire. ;) ;) ;) ;)
Korisnikov avatar
By d&d
11,12 i 13og septembra ce se odrzati po prvi put PitchWise festival u BL - :galerija: Program ce biti postavljen u toku narednih dana;)
Poz svima
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!