Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gorilicaMeni to nikad nije bilo jasno sto ljudi smatraju da je to nesto lepo biti visok? Ne mislim ni da je ruzno... Ja sam visoka 163 cm i vise puta me u zivotu pitali da li imam komplekse zbog visine, kakvi kompleksi? Svasta!Originally posted by FireGoxZnači hvala što si se javio. Već počeli da me hvataju kompleksi.
177
Originally posted by avalonI ja sam 177, ali, ako se dobro secam, za bar pola glave sam visi od FireGoxa, i to kad nisam na stiklama, vec u ravnoj obuci.Originally posted by FireGoxSitna - dinamitnaOriginally posted by gorilicaHAHAH!!!Originally posted by FireGoxZnači hvala što si se javio. Već počeli da me hvataju kompleksi.
177
Pa bolje da budem 177 i definisano građen, nego visok i motkasto mršav
Originally posted by LunjaMila, ja sam mislio da si ti nešto viša, nisi mi se činila nižom od mene. Valjda zbog lepote tvoje, nisam primetio te centrimetre razlike...
I ja sam 177, ali, ako se dobro secam, za bar pola glave sam visi od FireGoxa, i to kad nisam na stiklama, vec u ravnoj obuci.
Originally posted by Zoetakodje mozda 171 ako sam u medjuvremenu porasla
Ja sam visoka zenstvenih 170 cm
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!