Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By BL humps
Cijenim to ako si ti toliko vremena provela pokusavajuci nesto da uradis i zao mi je ako su tvoja iskustva losa. Ali isto tako bih te zamolio da ne sputavas druge ljude da pokusavaju nesto da urade.Ako tebi nije uspjelo mozda drugima hoce, ko zna.

Trebamo jedni drugima pomoci a ne napadati se po netu.

Sto se tice mog licnog angazmana njega ne bih dijelio sa ljudima po netu jer dovoljan broj koji su moji prijatelji su upoznati sa tim. I ja od 17. godine sate, dane i svoje pare trosim na ovoj stranici i na netu generalno i jos uvijek imam dovoljno elana da idem dalje jer sam se uvjerio da se sve moze lijepo izorganizovati ako se nadju pravi ljudi za to, a ja sam ih vjeruj mi nekoliko puta nasao.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Delete
Originally posted by Unique
ma jok, mislim da je to neka grupica str8tera koji bi malo da mlate pedere...

e,pa mili moji, zenuli ste se...

a ova tema dusu dala za off:)

dilituso, picko, gdje si ti, bre?!

Gde si devojcice moja?! :lezkiss:
Evo pisem neke pesme :)
Sta ti radis?
jao, ja sam sad ispod tusha,trebam da palim poslom za Budvu, ali mi se nikako ne ide... cijelo jutro, do sad, se razvlacim po kuci, i ne znam sta sa sobom da radim, nikako mi se ne ispunjavaju danasnje obaveze, pogotovu zbog toga sto treba da se nadjem sa jednim tipom koji je gay, i ja to znam, ali se poslovno srecemo... Mislim da on ne zna 100% za mene, ali (prirodno) naslucuje, pa je prilicno dosadan, kad treba da se nadjemo i diskutujemo o poslu...uh...

a ti dragi, jednostavno moras da dodjes ovamo...treba sa ekipicom da organizujem neku progressive-trance party, za nedelju dana otprilike...mogla bi da dodjes...:kiss:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by BL humps
Cijenim to ako si ti toliko vremena provela pokusavajuci nesto da uradis i zao mi je ako su tvoja iskustva losa. Ali isto tako bih te zamolio da ne sputavas druge ljude da pokusavaju nesto da urade.Ako tebi nije uspjelo mozda drugima hoce, ko zna.

Sto se tice mog licnog angazmana njega ne bih dijelio sa ljudima po netu jer dovoljan broj koji su moji prijatelji su upoznati sa tim. I ja od 17. godine sate, dane i svoje pare trosim na ovoj stranici i na netu generalno i jos uvijek imam dovoljno elana da idem dalje jer sam se uvjerio da se sve moze lijepo izorganizovati ako se nadju pravi ljudi za to, a ja sam ih vjeruj mi nekoliko puta nasao.
Tolika si faca i toliko toga si uradio da ne mozes da se setis, ili samo nas ostale smatras nedovoljno dobrim da bi sa nama podelio svoja iskustva i svoja tako velika dela. Sve sto si ti uradio (ako je i to) je bilo pisanje uz vetar, tako da bih te zamolila da prestanes da velicas sebe, ko god da si, a ocigledno je da nemas muda, o ti veliki i mudri cinioce za nas gay populaciju, da kazes ni sta si to postigao.
To sto su ti neki tvoji prijatelji upoznati sa tvojim angazmanom, kako ga ti nazivas je vasa interna stvar, mozete se naci i na kafici pa prodiskutovati o tome, a nas koji smo manje upoznati sa tim, ukoliko zelis neki respekt i bolji odnos prema tebi ili udostoji podele svojih iskustava ili nastavi da pisaas uz vetar, jer takvih je kroz istoriju bilo mnogo, i nisu se bas proslavili.
To sto kazes da trebamo jedni drugima pomoci...ja sam za svaki vid pomoci onima koji imaju muda i stisnu petlju da se bore za nesto, ali ne kukavicki kao sto to ti pokusavas, pokusavajuci da opovrgnes sve stavove, koji su cak i dobronamerni.
Ova tema se moze samo svesti na tvoju i moju raspravu, mozda se pokoji naivan decacic ili devojcica upeca na tvoju pricu, mozda ih takav kakav jesi nagovoris da naprave kakvu glupost, ali ako i dalje ostanes kukavica i nedojebani peder koji je umislio da je nedokuciv moju podrsku neces imati, a mogao si samo da si se malo drugacije poneo. Tako da ti ostaju tvoji drugari koji itekako dobro znaju ko si i sta si :lol: koja patetika Ccc...evo, zaplakaci :piski:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

Tolika si faca i toliko toga si uradio da ne mozes da se setis, ili samo nas ostale smatras nedovoljno dobrim da bi sa nama podelio svoja iskustva i svoja tako velika dela. Sve sto si ti uradio (ako je i to) je bilo pisanje uz vetar, tako da bih te zamolila da prestanes da velicas sebe, ko god da si, a ocigledno je da nemas muda, o ti veliki i mudri cinioce za nas gay populaciju, da kazes ni sta si to postigao.
To sto su ti neki tvoji prijatelji upoznati sa tvojim angazmanom, kako ga ti nazivas je vasa interna stvar, mozete se naci i na kafici pa prodiskutovati o tome, a nas koji smo manje upoznati sa tim, ukoliko zelis neki respekt i bolji odnos prema tebi ili udostoji podele svojih iskustava ili nastavi da pisaas uz vetar, jer takvih je kroz istoriju bilo mnogo, i nisu se bas proslavili.
To sto kazes da trebamo jedni drugima pomoci...ja sam za svaki vid pomoci onima koji imaju muda i stisnu petlju da se bore za nesto, ali ne kukavicki kao sto to ti pokusavas, pokusavajuci da opovrgnes sve stavove, koji su cak i dobronamerni.
Ova tema se moze samo svesti na tvoju i moju raspravu, mozda se pokoji naivan decacic ili devojcica upeca na tvoju pricu, mozda ih takav kakav jesi nagovoris da naprave kakvu glupost, ali ako i dalje ostanes kukavica i nedojebani peder koji je umislio da je nedokuciv moju podrsku neces imati, a mogao si samo da si se malo drugacije poneo. Tako da ti ostaju tvoji drugari koji itekako dobro znaju ko si i sta si :lol: koja patetika Ccc...evo, zaplakaci :piski:
:up:
that's my guy!!! :dance:

volim te, dragi moj :kiss:
Korisnikov avatar
By M M and I
Stvarno mi nije jasna prica poput azena i delete!

Ako se vama ideja ne svidja zaobidjite sajt

Alo pederu, ko da zaobidje sajt...sate, dane, mesece sam ja provela na ovom forumu, a godine pokusavajuci da ucinim nesto u propaloj RS po pitanju toga, znam vrlo dobro sta pisem ovde. Ti se pojavis niotkuda i odjednom meni nasao da seres. Daj da vidimo sta si ti uradio po pitanju gay populacije, da vidimo tvoje zasluge, ili bar pokusaje do sada pa da mi kazes da je ovaj ili onaj u pravu, i da mi jos kazes da zaobidjem ovaj sajt!
Alo lezbacho! Kamiondzijko! Ne zanima me u kakvom si sukobu sa tim likom BL humps (ili kako li se vec ne zove)...Ali dokle ces ti na ovom PEDERSKOM sajtu da koristis rec "peder" kao uvredu, i rec kojom ces da napadas nekoga! ???

Ako ti se ne dopadaju pederi otvori sebi lezbo sajt i ne daj ni jednom pederu da u njega priviri... :rafal:
Korisnikov avatar
By M M and I
ne diraj mi momka! nije on lose mislio,zar ne Delete?
uopste me ne zanima sta je mislila...znamo samo kako se izrazila...a nije joj to prvi put da tu rec koristi u negatvinom kontekstu...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa srce, ako cemo pravo (nije da branim dilitusu, a branim je:P ) rijec peder i jeste uvredljiva, i moj momak je upotrebljava kao izraz za karakternu osobinu...ti, ja, i ostali(sa izuzecima) smo gayevi, zar ne? :potapsava:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
uostalom, rekao si i ti njoj da je lezbacha...s ociglednom namjerom da i ti nju uvrijedis:):prst:
Korisnikov avatar
By M M and I
pa srce, ako cemo pravo (nije da branim dilitusu, a branim je:P ) rijec peder i jeste uvredljiva, i moj momak je upotrebljava kao izraz za karakternu osobinu...ti, ja, i ostali(sa izuzecima) smo gayevi, zar ne? :potapsava:
Za tebe ne znam...mozes da budes i zeleni traktor ako zelis...ili mozes da budes gay...a ako si gay onda si i peder...i tu nema nista lose sve dok se ne nadje neko ko ce tu rec da zloupotrebljava...
Korisnikov avatar
By M M and I
uostalom, rekao si i ti njoj da je lezbacha...s ociglednom namjerom da i ti nju uvrijedis:) :prst:
to bi ti ga bilo ono "Milo za drago!"

pozdrav i tebi :prst2: :prst: :njanja: :dvaprsta:
By BL humps
Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem draga curo.
Prvo ja tebe ne nazivam pogrdnim imenima kao sto je ''nedojebani peder'', to nije u redu!

Primijetio sam da si od samog starta napala na mene a ne znam zasto.....

Stvarno mi nije jasno!

Ne zelim da pricam po netu sta ja radim i cime se bavim, to je moja interna stvar... Podijelio sam to sa dovoljno ljudi u Banjoj Luci!

Ne znam koji si ti ovdje sef i koliko si ti mjerodavna da ocjenjujes tudje angazmane, sta si ti , presjednik drzave???

Postavljas se ovdje kao neki serif!!! Ako mislis da tvoj angazman u gay populaciji treabju da znaju svi izvoli pa ga iznesi na net, ja svoj ne zelim i necu jer je to moj licni princip i moja stvar a ne PISANJE UZ VETAR!

I nije mi uopste jasno zasto se javljas na ovaj forum jer vidis da je tema banjaluka meeting point a ne bijeljina, gay zivot organizuj u svom gradu a mi cemo u Banjaluci organizovati svoj i izvoli idi u Beograd posto kazes da ti je blizi, niko ti ne brani!

Tek kada se preselis u BL moci cemo razgovarati o gay zivotu u ovom gradu, i ostavi na miru ljude iz Banjaluke da se oni druze i organizuju kako hoce!

Zao mi je sto se ovaj forum pretvara u internu spiku izmedju mene i tebe ali ti ociglednoo imas neki problem pa se ispucavas ovdje!

Mene apsolutno ne zanima sta ces ti raditi u Bijeljini ili gdje vec zivis posto pises ekavski i kako ces se organizovati, sto se mene tice seksaj se na sred ulice ne zanima me!

Nadam se da ce se javiti sto vise ljudi iz BL da se dogovorimo oko sastanka!
By vangogh
Stvarno mi nije jasna prica poput azena i delete!

Ako se vama ideja ne svidja zaobidjite sajt

Alo pederu, ko da zaobidje sajt...sate, dane, mesece sam ja provela na ovom forumu, a godine pokusavajuci da ucinim nesto u propaloj RS po pitanju toga, znam vrlo dobro sta pisem ovde. Ti se pojavis niotkuda i odjednom meni nasao da seres. Daj da vidimo sta si ti uradio po pitanju gay populacije, da vidimo tvoje zasluge, ili bar pokusaje do sada pa da mi kazes da je ovaj ili onaj u pravu, i da mi jos kazes da zaobidjem ovaj sajt!
Korisnikov avatar
By Delete
@M M and I
Ja pedere oslovljavam kako mi se svidja, a i u razgovoru sa bar 30 pedera sa ovog foruma sam ih tako oslovila, i ne zale se.
To sto se tebi ne svidja moj vokabular je iskljucivo tvoja stvar, i za to me nije briga! Vec sam ti rekla, a i ponovicu, niko ti ne zabranjuje da preskocis citanje mojih postova.

@Unique
Uopste me nije uvredio upotrebom termina lezbaca, pa cak i da mu je to bila namera.

@BL humps
Pa za tebe i mogu biti sef, jer si vec u drugom postu meni rekao da mogu da idem sa ovog sajta!
Za mene je to isto kao da ja dodjem i kazem Avalonu da nikad vise ne bude mod :lol:
I dalje stojim da je tvoj angazman pisanje uz vetar!
Moja poruka ljudima iz BL je da se ne javljaju sve dok ti ne kazes nesto vise o sebi, zaboga ako neces da podelis svoja iskustva sa pederima, sa kim onda hoces?! Niko ti ne trazi da kazes ime i prezime, da stavis svoju sliku, ali nesto vezano za gay angazman bi trebao da podelis sa nama da bi te neko iskusniji mogao shvatiti ozbiljno. Evo, i moje perspektive, kazem da ne bih otisla na sastanak koji dogovori neko o kome ne znam nista, pa ga pitam da mi kaze nesto, a on mi kaze da ne zeli da o tome prica javno i da oni koji treba da znaju vec znaju. Pa samim tim se postavlja pitanje sta trazis ti ovde kad vec imas te svoje ljude, koji mogu biti i thomofobicni manijaci zeljni prosipanja krvi. Nadam se da ti je jasno da ja svojim postovima nemam nameru da se svadjam sa tobom, nego samo ljudima koji bi naseli na tvoju pricu skrenem paznju na to sta im se moze dogoditi odu li na sastanak koji organizuje osoba koja se niotkuda pojavi na forumu i koja moze biti apsolutno bilo ko i sa bilo kakvim prikrivenim namerama. Evo, ubedi mene da si gay ili gay-friendly osoba i da zelis dobrobit gay populaciji, i mozes ocekivati da si postigao nesto...za pocetak, ubedio si nekog u to.
By vangogh
Dragi moji pederi, lezbace, gayevi i svi ostali,

Zaista mi nije jasno oko cega se i zasto svadjate? Ljudi moji, mi bismo se trebali drzati zajedno, a ne jedni protiv drugih. Iskreno, svidja mi se stil kakvim pise (ili da kazem prica) "delete" ali ne mogu u potpunosti da je podrzim jer mislim da je malo prenaglila. Isto tako, ne razumijem ni "blpetar" prijedlog i to sam vec ranije i napisao ali ako im je volja da to rade meni je svejedno, samo sam pokusao dati im nekoliko savjeta.

Ja sam na ovom sajtu novajlija i ne zelim se petljati u unutrasnje odnose i podjele koje vec postoje ali sam mislio da cu naici na neke normalne price, a ne na traceve i svadje-dosta mi je televizija kao sto su BN, Pink i slicne i emisija poput Big Brother i juznoamerickih sapunica, a ovo ovdje se ocigledno pretvara u takav kic, na moju veliku zalost. Mislim da cu uskoro odustati od ovoga ako ovako nastavite, mada bi mi bilo zao da ne citam zlurade komentare "delete", moram da priznam da mi se jako dopadaju

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By M M and I
@M M and I
Ja pedere oslovljavam kako mi se svidja, a i u razgovoru sa bar 30 pedera sa ovog foruma sam ih tako oslovila, i ne zale se.
To sto se tebi ne svidja moj vokabular je iskljucivo tvoja stvar, i za to me nije briga! Vec sam ti rekla, a i ponovicu, niko ti ne zabranjuje da preskocis citanje mojih postova.
Mozes vala...isto tako kako ja mogu tebe da oslovljavam na forumu bash onako kako mi u tom trenutku na pamet padne...

Mozda se njih 30 nije zalilo...ali to ne znaci da ih nema jos 300 kojima se takav nacin ne dopada...
No, kao sto i sama kazes...oslovljavas ih kako ti se dopada...te stoga budi spremna i da budes oslovljana na razne nacine...pa i na one koji se tebi ne dopadaju... :boxer:

:piski:
Korisnikov avatar
By spliff
svakako mi je drazze peder nego gay

@ delete: :up:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

Za mene je to isto kao da ja dodjem i kazem Avalonu da nikad vise ne bude mod :lol:

mili moj, da preduhitrim Avalona - on nije mod, nego ADMINISTRATOR:P
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by spliff
svakako mi je drazze peder nego gay

@ delete: :up:

Meni isto...i ne definisem se kao "gay" vec kao homoseksualac tj. peder.
Nije stvar u toj reci...problem je nacin na koji, ton kojim i kontekst u kojem doticna koristi tu rec.
By azen
Prvo
ne razumijem zasto neko misli
Da ima vise prava (glasa) ona ovom forumu samo zato sto je vise
Svog vremena protracio ovde

Drugo
Zenama je cutanje nakit (aristotel je imao pravo
Narocito ako rijecima pridaju negativno znacenje i time vrijedjaju nekoga

Trece
Ako neko mozze da zatvori ovu temu
To je davno trebao da uradi ..jer ovo ne.vodi nikuda

Poz.iz.bL

http://www.gay-serbia.com/forum/images/smilies/bath.gif
:kada:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by M M and I
@M M and I
Mozes vala...isto tako kako ja mogu tebe da oslovljavam na forumu bash onako kako mi u tom trenutku na pamet padne...

Mozda se njih 30 nije zalilo...ali to ne znaci da ih nema jos 300 kojima se takav nacin ne dopada...
No, kao sto i sama kazes...oslovljavas ih kako ti se dopada...te stoga budi spremna i da budes oslovljana na razne nacine...pa i na one koji se tebi ne dopadaju... :boxer:

:piski:
Ne shvatam poentu ovoga sto si napisao - glupa sam, priznajem!
Korisnikov avatar
By M M and I

pa sigurno ti taj osecaj nije ni stran ni nov...ne bi me zacudilo da ti se cesce desava :plavuso:
Korisnikov avatar
By muzika86
Ja se uopšte nisam uvrijedio na to što je Delete rekla 'alo pederu'... ne razumijem oko čega tolika frka.
Ali...
Bilo bi lijepo da se nešto organizuje u BL, ili neki forum za RS i BiH što je bio prijedlog ovdje.
Korisnikov avatar
By Delete

pa sigurno ti taj osecaj nije ni stran ni nov...ne bi me zacudilo da ti se cesce desava :plavuso:
Da nisi mozda i vidovit, osim sto si peder?
By BL humps
Delete,razumijem tvoju brigu o tvoj post vezan za nepovjerenje i nalazenje sa ljudima koje ne znas....

Ali isto tako kao sto vidis nas je puno novajlija ovdje pa hajde nas upoznaj sa tvojim angazmanom da i mi novajlije budemo sigurni da i ti nisi ZELJNA PROLIVANJA VRELE KRVI........ ni mi nemamo pojma ko si ti jer smo novi na ovom forumu!

Poruka za ostale: dajte da pocnemo da se dogovaramo o prijedlogu blpetra u vezi organizovanja necega u Banjaluci!
Korisnikov avatar
By Delete
Delete,razumijem tvoju brigu o tvoj post vezan za nepovjerenje i nalazenje sa ljudima koje ne znas....

Ali isto tako kao sto vidis nas je puno novajlija ovdje pa hajde nas upoznaj sa tvojim angazmanom da i mi novajlije budemo sigurni da i ti nisi ZELJNA PROLIVANJA VRELE KRVI........ ni mi nemamo pojma ko si ti jer smo novi na ovom forumu!
Ukratko cu nesto reci, samo na tvoj zahtev, ali i dalje stoji da ti, kao neko iz BL trebas da kazes nesto o sebi, jer i dalje ova tema se ne odnosi na nekog iz BN.
U okviru projekata za 3 nevladine omladinske organizacije radila sam projekte vezane za gay populaciju, predsednica skupstine sam jedne od najjacih omladinskih organizacija u regionu, prisustvovala velikom broji radionica i seminara sa ovom tematikom, kako na medjunarodnoj sceni, tako i na domacoj. Organizatorka prve lezbejske zurke n podrucju Semberije. A vezano za bezbednost na koju stavljam akcenat u ovoj temi, sto se moglo primetiti, imam potrebu da istaknem da sam pripadnik MUP-a RS, zaposlena u CJB BN i vrlo dobro upucena u rizike sastanaka koji su ugovoreni preko neta, te upoznata sa homofobicnoscu veceg dela nase populacije, te upucena u spremnost str8 ljudi da povredjuju pedere, jer nije mi se jednom desilo da na informativnim razgovorima cujem kako je neko dobio batine samo zato sto je peder.
Korisnikov avatar
By M M and I

Da nisi mozda i vidovit, osim sto si peder?

ah ne....taman posla...ali nije tesko zakljuciti da ti, osim sto si lezbacha, volish i da lupash gluposti...
Korisnikov avatar
By jugoslovenka
A ti M M and I previse pusis kurac pa ti je i ono malo pameti sto si nekad imao izlapilo
Korisnikov avatar
By spliff
pobogu ljudi, shta vam je? :puzzle:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!