Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By coka
Uf nije mi jesen omiljeno godisnje doba ali ipak prija mi odmor od vrelih letnjih dana. A najvise volim ovu jesen jer u oktobru napokon punim 18g
Korisnikov avatar
By Azdaja
Obozavam jesen:dancingfever:
Korisnikov avatar
By TheTree
"......Kako priroda uranja u jesen,tako biva jesen i u meni i svud oko mene......"-Gete

Jesenje boje,duge senke,miris jeseni..sve je to razlog zasto mi je jesen omiljena..
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jesen u Kotoru... Rodjen sam 15.09., dakle, pod samim prozorom je bila jesen kad sam prvi put udahnuo vazduh. Mada,ljepotu jeseni shvatio sam tek kad sam je prvi put, prosle godine, dozivio u Kotoru. Turisti su posli kuci, tek koja grupica penzionera prosvrlja kroz grad. Talasi u zalivu su predvece veci, setnja pored mora ljepsa.. Svi oni ruzni ljetnji mirisi, kokteli parfema, smeca, guzve i onog dobro poznatog "jod-mirisa" mora me ubijaju... A s jeseni, prve kise speru sve, i Kotor se otvara, kao pupoljak kamene ruze, spreman da se bezuslovno i naivno poda nama, koji ga iskreno volimo...:slika:
Korisnikov avatar
By djo
volim jesen kad je topla :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
e, da, i volim to sto mogu i dalje da nosim majice kratki rukava, jer je jesen tako blaga i topla...

zaljubicu se ove jeseni:)
Korisnikov avatar
By djo
miris pecenih paprika :)
jao kako sam se obradovao kad me je jedne subote, pre nekog vremena, probudio miris pecenih paprika..... komsije bile vredne :)
ajvaaaaar :)
Korisnikov avatar
By Sunce
@ Unique: Kakva je jesen pored mora?
Korisnikov avatar
By Sunce
miris jabuka, zemlje, kiše, šljiva, vetra...
By Simor
Originally posted by Unique
Mada, ljepotu jeseni shvatio sam tek kad sam je prvi put, prosle godine, dozivio u Kotoru.
Kotor je lep, pa je lep, bez obzira na godišnje doba. Međutim, kako sam i ja, pre neku godinu, doživeo Kotor s jeseni, slažem se: tada dobija posebnu lepotu i poseban šarm.

:kisa:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Unique
predivna:)
Pre neki dan dodjoh sa mora..i pridruzujem se misljenju..jeste predivno..mada je tamo i zima lepa...Ja tamo uvek uspem da odem kad nema nikog :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Kotor jeste divan s jeseni, i uopste more - nema turista (ili samo malo), nema ni zege, a jos je toplo, onako blago, nezno vreme...
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by AngraMaina
Kotor jeste divan s jeseni, i uopste more - nema turista (ili samo malo), nema ni zege, a jos je toplo, onako blago, nezno vreme...
joj jeste,bas tako..bas mirno i prija neverovatno..
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Jesen je tuzna,nosi posebnu vrstu raspolozenja.
Ume da bude lepa u svojoj tuzi,ali cini mi se da je jesen druga rec za depresiju,i neku inspirativnu patetiku.:smokin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Slika

Jedna šuma jesen ima...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Jesenje dete.
Veceras sam otisla do Kalemegdana sama po onom pljusku... setala i setala i setala...
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by the1whowished
Jesenje dete.
Veceras sam otisla do Kalemegdana sama po onom pljusku... setala i setala i setala...
:kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Za Simora i ostale ljubitelje jeseni:

Slika Slika Slika Slika Slika Slika
By Korisnica
Vala jedva sam cekala da padne kisha i konacno dodje jesen wiiiiiiiiiiiii
Korisnikov avatar
By Dirrty
Prva jesen koju iscekujem sa nestrpljenjem...

Nekako imam dosta planova koji ce poceti da se realizuju bas sada... nadam se!
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
ja se uvek zaljubim jos odmah na pocetku jeseni i ta zaljubljenost mi traje sve do pocetka prvih zrakova pravog prolecnjeg sunca...
nekad to budu cizme ili kaput, a nekad to bude muskarac... A kako trenutno muskarca u kog sam zaljubljen imam,ocekujem u sta cu se to zaljubiti ove jeseni... :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme: :pickme:

:alexis:
By Simor
Originally posted by Sunce
Slika

Slika
Jao, ove dve slike su jako lepe!

A danas je, beše, kalendarski stigla jesen?
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Diiivno! Ovde cu sad moci da kuckerishem svoje utiske o jesenjim (licnim) tripovima! Izvinjenje vecini cije sam poruke bukvalno PRELETEO... i dosao do svoje poruke koju zelim da otkucam...

Dakle... PREPORUCUJEM!

Jesenju shetnju sa slushkama u ushima (a mozete i bajk da vozite!) i OBAVEZNO poslusajte ROBINSON CRUSOE - BELOW THE WASTE (ART OF NOISE) uporedo sa svim tim, dakle u toku trajanja iste!

Budite SOLO! U datom trenutku... znaci, ja sam... tako odvaljen kad uradim gore navedeno! Mmm...

UP WITH FALL! :smokin:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!