Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Nagon za roditeljstvom!

Da, pozelim ponekad da budem roditelj
35
44%
Ne, ne zelim decu
17
21%
Zivim za taj trenutak, da vidim svoje dete
9
11%
Moja zelja za decom je ogromna
19
24%
Korisnikov avatar
By Tweety
zelim dete, vise bih voleo cerku i to za nekih desetak godina...
Korisnikov avatar
By ok_decko
Obožavam decu, i zaista umem sa njima:beba:
E sad, svakako bih voleo da imam dete, dvoje po mogu?nosti, i ?esto razmišljam o tome, svestan da to ne mogu realizovati pre svoje tridesete godine, dok ne stvorim sve potrebne uslove, materijalne pre svega, pa tek onda bih se odlu?io na taj korak. Jer, jedna stvar je poigrati se sa ne?ijim detetom na par sati, i misliti kako bi ti uloga roditelja baš super pristajala, a druga kad se o njemu brineš 24 -7, a dete što je starije, sve ve?e potrebe ima. Lepo izreka kaže - mala deca, mala briga, velika deca, velika briga:deda:. I još jedna stvar me mu?i - kako objasniti detetu da ima dve tate? I kako bi se to uopšte odrazilo na njegovu psihu, naro?ito kada bi krenulo u vrti?, školu, okruženo decom iz hetero brakova? Pri?ao sam sa svojim de?kom o tome pre par dana, on je za varijantu da za dete bude ujka, stric, ili tako nešto,ako bi se ve? našao u takvoj situaciji.
Ne znam...uf.
By katarinadimedici
Razmišljala sam o ovome što si napisao. Dete zaista ne bi trebalo optere?ivati takvim stvarima i objašnjavati mu bilo šta dok samo ne po?ne da shvata, te se mora doneti takva jedna odluka ko ?e preuzeti ulogu tate, a kome ?e pripasti neko drugo ime.U svakom slu?aju, sve bi zavisilo od ljubavi koja mu se pruža, jer bi na taj na?in bila i uzvra?ena, a svako bi zauzeo mesto koje mu pripada! Deca su mali ljudi koji mnogo dobro kapiraju, više nego što možemo zamisliti. U svakom slu?aju 5 za na?in razmišljanja, samo napred!
Korisnikov avatar
By alekzandar
Heh, upravo mi je bio sestric, srce malo, preslatko:beba:
Kao sto je vecv moj ok-deckic rekao, kada bi se nasao u takvoj situaciji, ne bi voleo dete da opterecujem stvarima poput dva oca i sl...
Jesam za decu, ali o svemu tome treba temeljno razmisliti i isplanirati..
Doduse, s obzirom na moje godine, ja sam manje-vise dete jos uvek, zato ta razmisljanja ostavljam za kasnije...
Jer takva odgovornost se n preuzima cisto iz dosade i puke zelje, vec iz ljubavi i onda kada si spreman na to(finansijski, emotivno, itd...)
Korisnikov avatar
By Dina
Prijateljica moje prijateljice bila kod ginekologa i rekao joj da je njeno vreme za decu isteklo i da je jako mala verovatnoca da ce sada ostati u drugom stanju. Ona dugo nije zelela dete a sad kad je shvatila da zeli ne moze da ga ima. Uzas!!! Ja sam toliko pocela da panicim da se prijateljica verovatno pokajala sto je to meni uopste pricala... Pocela je da me ubedjuje da meni ginekolog nista nije rekao i da ja imam vremena... da i njena prijateljica je tako mislila... a to vreme za cas proleti :placko: Kad se samo setim onih veza gde sam ja strepela da slucajno ne ostanem u drugom stanju... kako sam besna na samu sebe-tadasnju... :mad:
By vticky
Mnogi govore da ne bi da imaju decu jer misle da bi bili losi roditelji, a bas takvi.. kada bi igrom slucaja dobili dete.. oni bi bili jedni od najboljih, cvrsto verujem u to..
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by EYA
ih, sad i meni, posle citanja ove teme, doslo da se udam i rodim bar jos troje :misli:
:tehno:

udaj se udaj se...

radjaj decu ....

da se veselimo svi zajedno....

:mama:
zaboravih da sam vec udata :giggle:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ustanovila sam da ja u stvari nemam pravu zelju da imam decu.....ja imam zelju da imam zelju da imam decu (koliko god ovo imalo smisla)

prosto....mislim da ne bi trebalo...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Inner-Smile
Mene tako drma da cu da umrem :( kako sam luda, ukrashcu neko dete iz parka :( (oni shteaju bebe a ja kucu, hocu i ja bbeeeeebuuuu)
Bas sam se juce setila ovog posta... Idem ulicom i ostavili bebu samu u kolicima ispred nekog butika... tako je bila slatka i mila... Za trenutak sam stvarno pozelela da je ukradem i povedem sa sobom. Pocecu da se plasim sama od sebe... :( :lood:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja bih jako voleo da sutra imam dete. I da bude usvojeno ili da ga je "ona" rodila dok je bila u vezi sa drugim muškarcem ili na bilo koji način, mislim da ću ga voleti kao da je moje. Ljubav je čudo a želja za decom još "čudnija"
Korisnikov avatar
By *STATUS*
ovih dana imam nagon za roditeljstvom i potrebu da sve sto imam podelim sa nekim ko ce to znati da ceni :)
Korisnikov avatar
By Dina
Necu vise da posecujem ljude sa decom :rida:

Danima se, ma sta mesecima druzim samo sa ljudima bez dece i uopste ne razmisljam o tome i... bas sam mislila da imam uzbudljiv zivot, skroz filmski i... onda odem tamo gde ima dece...

I sad opet kriziram zbog sasvim jednostavnih i monotonih stvari... nista iz mog filmskog zivota mi ne pruza utehu bar veceras...

:placko:
By iWanna
obozavam decu i zeleo bih da imam svoju ali ne verujem da cu ih ikad imati
By J...
I dalje nemam zelju da imam dete. :neznam:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by *STATUS*
zene, u poslednje vreme vas zelim...

:sladoled:
Ju Statuse.

Zelim ih i ja:paki:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam se tek danas malo smirila... sreca da imam posao i faks, kad radis nemas kad da mislis a posle se sve cini drugacije... Nije me prosao nagon za roditeljstvom ali ono juce je bilo haos, izbegavacu stvarno prijatelje sa decom jedno vreme... Mislim ne mogu da ih izbegavam stalno, a na sta bi to i licilo... ali bar neko vreme dok se malo ne sredim i ne mogu da kazem da li ce u mom zivotu biti dece ili nece...
By alexandermagic
Hm, da je 3.opcija opcija sa manje drame, u prvom dijelu, glasao bih za nju. Recimo - " Nestrpljiv sam da dočekam..."

Ovako, nikom ništa i nisam glasao. :kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!