Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 2kuneGlupost. Ja sam moju nevinost odavno izgubio, tako da je se više ni ne sećam .. a pidžamicu uvek obučem ... mene pale pidžamice...Originally posted by muzika86Oni koji su izgubili nevinost... Naučit češ kad odrasteš...
a kakvi luzeri spavaju goli?
Originally posted by 2kuneNije bilo baš dobro, kunašu... saznao sam da od posla na kome sam mogao da zaradim oko 4000 din nema ništa, da od neke šeme na kojoj sam mogao da dobijem 3000 din najverovatnije nema ništa (ustvari ja znam da sigurno nema ništa jer sam čuo na drugoj strani, ali izgleda da moj kontakt ne zna da je to zasigurno), da mi jedan ugovor još nije napisan tj. da mi pare kasne (nadam se da će stići do Sajma knjiga), pašteta koju sam kupio u Super Veru nema nikakav ukus i više je neću uzimati, sok od jabuke i limuna mi je bio preskup pa ga nisam ni kupio a sad mi se baš pije, kupio sam previše stvari pa nisam mogao da ih cimam u grad i onda sam otišao kući umesto da se prošetam po gradu (btw dok sam čekao na stanici video sam jednog čoveka koji liči na tebe), dok smo se vraćali bila je gužva jer su prolazila neka silna kola hitne pomoći (kažu da je neki kamion pregazio neku ženu i dete od 4 godine), prestali su da daju Baštenskog patuljka Gordona tek što sam se nakanio da ga gledam, a mislim da je danas bila i poslednja epizoda Svijeta po Jimu (Belushiju)... hmmm... pravo čudo što uopšte nisam mrzovoljno raspoložen
I? Kako vam je prošo ovaj petak 13.?
Originally posted by jukieKakvi su to poslovi za 400 i 300 kuna? Dobio si piz trave za preprodaju pa je ispao zajeb? Mislim, meni je jedan dan na terenu od 200 do 400 kuna... A jedan dan nije poso...
saznao sam da od posla na kome sam mogao da zaradim oko 4000 din nema ništa, da od neke šeme na kojoj sam mogao da dobijem 3000 din
Originally posted by 2kuneTri prepodneva animiranja dece umesto dokonog sedenja ispred kompjutera i dva prepodneva isto ovakvog kuckanja po kompjuteru samo plaćeno
Kakvi su to poslovi za 400 i 300 kuna? Mislim, meni je jedan dan na terenu od 200 do 400 kuna... A jedan dan nije poso...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!