Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By donquijote
Ja planiram sledeće godine da idem u Englesku na PhD i da se više nikad ne vratim
Korisnikov avatar
By muzika86
Otisao davno... odnosno nisam imao puno uticaja na to, roditelji su odlucili da odemo davne '92 godine (naravno da bude bolje meni, njihovom djetetu).
Zahvaljajuci svojim roditeljima, iako sam imao samo 6 godina kada smo ostisli iz zavicaja, nisam zaboravio odakle sam.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by muzika86
Otisao davno... odnosno nisam imao puno uticaja na to, roditelji su odlucili da odemo davne '92 godine (naravno da bude bolje meni, njihovom djetetu).
Zahvaljajuci svojim roditeljima, iako sam imao samo 6 godina kada smo ostisli iz zavicaja, nisam zaboravio odakle sam.
Bez obzira koliko godina imao ti si razlog za to što su ti roditelji dezerteri i izdajnici otadžbine, i ti se nekako moraš iskupiti, kako za svoj grijeh tako i za grijeh svojih roditelja...
Nema ti druge nego da ODMAH sve ostaviš i vratiš se u Srbiju! ODMAH!!! :mag:
A svo vrijeme dok si na putu prema Beogradu ima da održavaš zavjet čednosti u čast sv. Save! Ako se toga ne budeš pridržavao veliko će proklestvo pasti na te i veliko zlo i neće ti biti lako... :svetac:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by bojandjo
ja sam za povremeno bezanje i stalno vracanje, ko i do sada :) :molise:
:up: my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
1. Pun mi je moj rodoljuba. Posebno onih koji kenjaju sa sigurne udaljenosti.
2. Moje je skromno misljenje da zemlju kao sto je Srbija treba zapaliti. Sa svim njenim gradjanima, a pri tome ne izuzimam ni svoju malenkost.
3. Ko ima mogucnosti, mora da ode iz proklete avlije. Jer ovde nikad nista nije bilo dobro i normalno. Ko uspe da se seti makar jedne jebene sitnice koja valja, dobije clansku kartu mladih socijalista.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by MinaHarker
2. Moje je skromno misljenje da zemlju kao sto je Srbija treba zapaliti. Sa svim njenim gradjanima, a pri tome ne izuzimam ni svoju malenkost.
3. Ko ima mogucnosti, mora da ode iz proklete avlije. Jer ovde nikad nista nije bilo dobro i normalno. Ko uspe da se seti makar jedne jebene sitnice koja valja, dobije clansku kartu mladih socijalista.
1. Jeste. Pun mi je kurac tih rodoljuba koji kenjaju odavde (a i sa ostalih mesta) sa sigurne udaljenosti...Jao kako ne mogu takve...pa kad pocnu "Jao kako je u Srbiji ovo divno i ono divno"!!! A sta znaju oni kako je u Srbiji. Odu sa lovom koju su ovde zaradili, a u Srbiji je dosta stvari (osim garderobe i tehnike) jeftinije nego u Svedskoj, pa onda njima divno...Divno im to sto za jedan izlazak u Svedskoj mogu da izadju 4 puta u Srbiji (ovde su izlasci papreno skupi zbog visoke cene pica i restriktivne politike kad je alkohol u pitanju, a i ostalo je skuplje kad izadjes)...Zato gospoda rodoljubi ne znaju kako je to te iste pare zaraditi u Srbiji da bi se tako lepo provodili...Stoka...

2. Pa, sta znam...moze biti...Ali obavesti me ako odlucis da palis...cisto da znam da se ne bih kojim slucajem zatekao tamo (iako su sanse male)...

3. Svako treba da ucini po svom nahodjenju...ali moam da kazem da mi je teze da ukapiram mlade ljude koji mogu da odu a nece, nego one sto su otisli i odlaze...
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by 2kune
Bez obzira koliko godina imao ti si razlog za to što su ti roditelji dezerteri i izdajnici otadžbine, i ti se nekako moraš iskupiti, kako za svoj grijeh tako i za grijeh svojih roditelja...
Nema ti druge nego da ODMAH sve ostaviš i vratiš se u Srbiju! ODMAH!!! :mag:
A svo vrijeme dok si na putu prema Beogradu ima da održavaš zavjet čednosti u čast sv. Save! Ako se toga ne budeš pridržavao veliko će proklestvo pasti na te i veliko zlo i neće ti biti lako... :svetac:
E nisu ni moji roditelji izdajnici mi smo protjerani sa svoga u ratu! A zasto da idem u Beograd, kome da idem tamo? Jesam Srbin ali ne moram da zivim u Beogradu ili Srbiji! :tumble:
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa sada sam u godinama kada me slabo sta veze za nasu zemlju tako da bih otisao negde da mogu, verovatno negde u USA, ili Sidney, cuo sam da se u Sidney-ju str8 i gay ljudi sasvim normalno druze, to sam cuo i za jednu tzv Evropsku prestonicu gay sveta, za Keln, ali je to ipak Nemacka (nemacki jezik)...
Ali naravno da nije sve u tome: "Gde ima vise gay ljudi?", ali ja, bar jos uvek, nemam toliko jake veze sa ovim nasim centralnim delom jugoistocne Evrope, tako da mi je sve jedno...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by one of the people
Deset godina sam već u Kanadi, i za gej populaciju, za imigrante, ovo je "as good as it gets". Ne mogu da zamislim kako bi mi bilo da živim u Srbiji.
jos samo da to mogu reci i za Ameriku... :no: .
U ovom delu Amerike ne zna se koga gore tretiraju: imigrante (pogotovo one koji nisu u hetero braku a koji su mladi) ili gej ljude (ukoliko i samo posumnjaju da si gej (jer ja nikom ne govorim prvi sta jesam a sta nisam!) bilo svoje bilo strane)...
tako, da kada si i imigrant i gej ujedno, kuku ti se lele ovde..., ako nemas velikih para to begin with ili pak bogate i humane sponzore da te osiguraju i pomognu ti!

pa, ipak, posto sam iz zemalja ex-Yu, nikad mi ni na pamet ne padne da se vratim u ex-Yu, ali da sam kojim slucajem iz zapadne polovine Evrope (tj. da sam poreklom vec iz npr. bliske Austrije ili cak Ceske) ne bih ja u Americi proveo vise vremena koliko za videti neka mesta, neke pejzaze, neke ljude i nazad u zapadnu polu Evrope!
Korisnikov avatar
By muzika86
Hmm ne znam nije toliko lose iako si gej i imigrant u ovome dijelu USA.
Svakog juna u downtownu Milvokija ima Pridefest.
Na faksu je sasvim uredu... a i na poslu je jedan menadzer otoverno gay i svi znaju niko nista ne govori protiv toga ikada. Te neke male sitnice dosta znace.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Na faksu je sasvim uredu... a i na poslu je jedan menadzer otoverno gay i svi znaju niko nista ne govori protiv toga ikada. Te neke male sitnice dosta znace.
pa, i ovdje ima Pridefest, pa sta?

pa, normalno za one koji IMAJU PARA I LOVE da nije lose! ali, ajde da i ja vidim jednog samog imigranta geja koji od nule zeli i hoce da stvara dostojanstven i produktivan zivot, a da mu je dobro i uspeo potpuno, umesto mukotrpno! s takvim hocu da se upoznam i druzim! no, u Pittsburgh-u takvih ja jos ne nadjoh a ovde sam vec posranih 9 godina! (i to ne mojim izborom jer izbeglicka agencija mi je bila odredila ovaj odvratni grad (picka im materina!); hocu da napustim ovaj grad, ali gde i kako??)
Korisnikov avatar
By muzika86
Pa tesko je i str8 osobi kada je sama poceti zivot sam u potpuno stranoj zemlji a ne samo gay ljudima.

Sve u svemu opet ti ovdje mozes zivjeti bolje kao gay osoba nego u vecinu zemalja na svijetu. Prema tome nemoj kukati toliko.
By Ulix
A zato ti toliko seres o nacionalizmu, mila moja, zato sto si u Americi.

E pa, da ti kaze nesto tetka Uliksandra: kad se vratis ovde i prozivljavas sva govna koja smo mi proziveli za prethodnih deset godina i koja JOS UVEK SVAKODNEVNO prozivljavamo, onda imas nekakvih jebenih prava da prdis o ovdasnjoj politickoj sceni.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Pa tesko je i str8 osobi kada je sama poceti zivot sam u potpuno stranoj zemlji a ne samo gay ljudima.

Sve u svemu opet ti ovdje mozes zivjeti bolje kao gay osoba nego u vecinu zemalja na svijetu. Prema tome nemoj kukati toliko.
nije bas tako tesko heterosima. njih niko nece da sikanira ni diskriminishe po osnovu orijentacije. kada hetero momak (pogotovo onaj koji ima puno para) kaze kako ima curu i kako ce je zeniti i lizati picku i slusati svaki njen hir i udovoljavati joj kako ona hoce, onda se svi sjate da mu pomognu i parama i boljim smjestajem i boljim poslom i svakakvom pomoci i beneficijama i privilegijama! to je nepravda, ali ovdje sve nepravedno i rade, bas kao i na Balkanu (samo sto je ovdje Balkan na americki nacin!)
meni je u oci podrugljivo rekla izbjeglicka agencija da mi nisu htjeli pomoci jer nisam ozenjen i nemam porodicu! i rekli su mi zajebantski ovdje da se mogu zaliti upravi vodovoda, zajebavajuci me!
tako je moje iskustvo i ono sto sam ja vidio ovdje kako i sta rade!
veceg, a podmuklijeg heteroseksizma, od ovog pittsburghskog, ja jos ne vidjeh!
:yuck:

A, vecina gej ljudi (americki) su ovdje jako neorganizovani, imaju jako nizak self-esteem, nemaju dostojanstva, u strahu su od apalachkih heteroseksista i grmalja i samo odlaze u barove i piju i drogiraju se (koje ja uvijek izbjegavam jer niti pijem niti se drogiram ikada!)!

zalosno i frustrirajuce za mene!
Korisnikov avatar
By muzika86
Mislim da suvise dramatiziras. Gdje ti mislis da bi bilo bolje onda? Sto se tice odnosa prema strancima i ostalim ljudima koji su razliciti, ukljucujuci i gay ljude, u Americi su ti odnosi mnogo bolji nego i u jednoj evropskoj zemlji. bio sam u razmjeni studenata ispred amerike u Njemackoj 1 godinu, pa kada reknes jednom Svabi odakle si on te gleda ko najgoru stoku, a kamoli da mu reknes da si gay. Znam dosta nasih koji su dosli ovamo u Ameriku (jer ih je Njemacka istjerala) i oni sto primjete odmah jeste koliko Ameri bolje ih prihvataju nego Nijemci.

To su ti samo neki od primjeraka kako je bolje ovdje.
By Ulix
Mozda nisi shvatio sta sam zeleo da kazem, a evo sada cu to reci jednostavnije: pun mi je kurac patriota koji zive daleko od Srbije. Najlakse je biti nacionalista ususkan u svojoj kuci u Cikagu ili Milvokiju, ili Frankfurtu ili Berlinu, gde god. I kako god u ostatku sveta bilo lose, sasvim je sigurno bolje nego ovde. Ti kad se vec dicis svojim poreklom, izvoli se doseliti natrag u ovu vukojebinu i onda budi radikal, nacionalista, fasista, sta vec zelis, pa TRPI posledice ideologije koju propovedas. Ovako su tvoje nacionalisticke gluposti samo to - gluposti. Srbija nit je topla, nit je lepa. Odvratna, prljava, prepuna polupismenih, ubogih ljudi kojima ni licna higijena nije poznata stvar, a o dezodoransima ne sanjaju (udji u GSP, cikam te), a ti ljudi koje politicki podrzavas sa veoma udobne razdaljine su odgovorni za takvo stanje.
Toliko.
Korisnikov avatar
By muzika86
Originally posted by Ulix
Mozda nisi shvatio sta sam zeleo da kazem, a evo sada cu to reci jednostavnije: pun mi je kurac patriota koji zive daleko od Srbije. Najlakse je biti nacionalista ususkan u svojoj kuci u Cikagu ili Milvokiju, ili Frankfurtu ili Berlinu, gde god. I kako god u ostatku sveta bilo lose, sasvim je sigurno bolje nego ovde. Ti kad se vec dicis svojim poreklom, izvoli se doseliti natrag u ovu vukojebinu i onda budi radikal, nacionalista, fasista, sta vec zelis, pa TRPI posledice ideologije koju propovedas. Ovako su tvoje nacionalisticke gluposti samo to - gluposti. Srbija nit je topla, nit je lepa. Odvratna, prljava, prepuna polupismenih, ubogih ljudi kojima ni licna higijena nije poznata stvar, a o dezodoransima ne sanjaju (udji u GSP, cikam te), a ti ljudi koje politicki podrzavas sa veoma udobne razdaljine su odgovorni za takvo stanje.
Toliko.
U dnu duse nisam ja radikal kako to ti mislis.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Ulix
Toliko.

:hail:
Bas tako...nije mi jasno kako neki ljudi nikako da vide neke stvari...u slucaju da ih i zaista ne vide...A za one koji ih vide ali izaberu da ih ne vide i onda se jos nadju da tupe jedan veliki :prst:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by MinaHarker
e!
moja ideja je bila da se lepo srbija asfaltira i da se ljudima iz evrope napravi parking
Odlican predlog...nacin na koji ekonomija Srbije moze i zaista da stane na svoje noge...tj. pod tockove evropskih automobila :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma ne mora parking da ima bilo kakve veze sa srbijom....eto mozda zarad nostalgije neka ima negde "S" u imenu ili tako nesto....
Korisnikov avatar
By Vel boy
Mislim da suvise dramatiziras.
pa, lako je tebi, seronjo, govoriti ko previse/premalo dramatizira kada su ti roditelji omogucili SVE; i da napustis srpske "zemlje" (koje, gle toliko "volis") i da imas skoro sto god pozelis u Americi. Dakle, tvoja situacija, mali, sa mojom nema nimalo slicnosti (iako, mene moji roditelji sigurno vole vise nego tebe tvoji. moji roditelji nisu mogli osmisliti novi zivot ispocetka u inostranstvu i zazelili su mi iskreno svu srecu i ljubav u novoj zemlji, ali vise od toga nisu mogli da mi pomognu.)
Originally posted by muzika86 Gdje ti mislis da bi bilo bolje onda? Sto se tice odnosa prema strancima i ostalim ljudima koji su razliciti, ukljucujuci i gay ljude, u Americi su ti odnosi mnogo bolji nego i u jednoj evropskoj zemlji. bio sam u razmjeni studenata ispred amerike u Njemackoj 1 godinu, pa kada reknes jednom Svabi odakle si on te gleda ko najgoru stoku, a kamoli da mu reknes da si gay. Znam dosta nasih koji su dosli ovamo u Ameriku (jer ih je Njemacka istjerala) i oni sto primjete odmah jeste koliko Ameri bolje ih prihvataju nego Nijemci.

To su ti samo neki od primjeraka kako je bolje ovdje.
ja nisam svojim iskustvom donosio zakljucke o cijeloj Americi, samo sam iznosio cinjenicna iskustva iz zaostale Pennsylvania-e! vjerujem, da u NYC-ju, Boston-u, Chicago-u, San Francisco-u... jeste bolje. drugo je pitanje, kako i koliko i tamo bez OGROMNIH PARA mozes opstati, jer u Americi, SVE, ama bas SVE, je u novcu i koliko para imas! svugdje je tako, ali u Americi je novac idolizovan do ekstrema!
Takodje, ja nisam rekao da bih radije bio (kao izbjeglica, imigrant) ni u zapadnoj Evropi, vec sam rekao da sam kojim slucajem (i kamo srece!) rodjen u zapadnoj polovini Evrope, da mi ni na um ne bi padalo da se useljavam u bezveznu Ameriku!
Jedini razlog sto sam jos gdje jesam je tragicna istina da sam rodjen u jebenim zemljama ex-Yu (koje su sto puta gore i od Amerike) i trpim manje zlo (Amerika, valjda!) od veceg zla (zemlje ex-Yu, zasigurno vece zlo!).
Korisnikov avatar
By one of the people
u kanadi smo svi imigranti, i to se vidi - u torontu je 48% stanovnistva imigranstko, tako kad prodjes ulicom sve lici na samit nesvrstanih. tih 48% ne verujem da imaju neki ogroman novac vec kao i svugde dugo, przevljavaju od plate od plate. stvar je sto te vlada ne zajebava, ekonomija je jaka i mozes naci posao, skola jeste skupa ali daju kredite, zdravstvo je bespatno. znaci tih prvih 5 godina jeste tesko, ali mislim da je i to lakse nego u srbiji.
e tek onda da govorimo o gej pravima koja u srbiji NE POSTOJE. ovde na poslu nikom nije bitno, gay parada je posecenija od Molson Indy trka.
ako mi je bas tako jako stalo do srbije odem po nekad u one nase kafice i podsetim se zasto sam dosao ovde. kukaju u srbiji, kukaju u kanadi, kukaju i da su na mesecu, jebote ...
Korisnikov avatar
By muzika86
ma izfrustirani ljudi, pusti ih. ne vjerujem da je u kanadi nesto toliko bolje ili gore sto se tice imigranata i gay ljudi nego u americi.
Korisnikov avatar
By Vel boy
ahah idi istresaj svoje frustracija na nekog drugog. :offtopic:
ej, jesam li ja se tebi prvi obratio ili ti meni?? :trep:

i, sta ti znas o frustracijama, matere ti?? mojim frustracijama??
moja greska sto sam ikada i dozvolio sebi da komuniciram i odgovaram na pitanja takvom kupusaru kao sto si ti !

bilo kako bilo, drago mi je sto nisam okruzen grmaljima poput tebe i gorim i od tebe, pa taman nek' sam jos u ovom Pittsburgh-u, izbavicu ja sebe odavde, ici cu ili u NYC ili Boston ili Kanadu. Ali, bitno je da balkanskim grmaljima okruzen biti necu! da sam htio bio okruzen balkanskim grmaljima poput tebe i jos gorih od tebe, ne bih ni napustao zemlje ex-Yu!

pih!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by one of the people
u kanadi smo svi imigranti, i to se vidi - u torontu je 48% stanovnistva imigranstko, tako kad prodjes ulicom sve lici na samit nesvrstanih. tih 48% ne verujem da imaju neki ogroman novac vec kao i svugde dugo, przevljavaju od plate od plate. stvar je sto te vlada ne zajebava, ekonomija je jaka i mozes naci posao, skola jeste skupa ali daju kredite, zdravstvo je bespatno. znaci tih prvih 5 godina jeste tesko, ali mislim da je i to lakse nego u srbiji.
e tek onda da govorimo o gej pravima koja u srbiji NE POSTOJE. ovde na poslu nikom nije bitno, gay parada je posecenija od Molson Indy trka.
ako mi je bas tako jako stalo do srbije odem po nekad u one nase kafice i podsetim se zasto sam dosao ovde. kukaju u srbiji, kukaju u kanadi, kukaju i da su na mesecu, jebote ...
U K A N A D I, dragi, i ja kazem da je tako!
Korisnikov avatar
By tramp
:kopa: offtopici izbaceni i pljuvanja koja odskacu od teme prebacena u DyR, pljuvanja u vezi sa temom su za sad ostavljena ali se svi korisnici/e mole da se suzdrze od uzajamnih napada i napadnu temu

:giljotina:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Za bezhanje, al nece to za josh 3-4 godine...
Korisnikov avatar
By SouthSide
Pokupio svoje stvari jednog dana pre nekoliko godina, u kofere i rekoh: 'Cao, rupo moja od domovine', nisam se ni na sekundu pokajao nikad, i cvrsto sam resen da se nikada ne vratim u takvo nesto. :barf:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!