- 12 Okt 2006, 21:28
Ja planiram sledeće godine da idem u Englesku na PhD i da se više nikad ne vratim
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by muzika86Bez obzira koliko godina imao ti si razlog za to što su ti roditelji dezerteri i izdajnici otadžbine, i ti se nekako moraš iskupiti, kako za svoj grijeh tako i za grijeh svojih roditelja...
Otisao davno... odnosno nisam imao puno uticaja na to, roditelji su odlucili da odemo davne '92 godine (naravno da bude bolje meni, njihovom djetetu).
Zahvaljajuci svojim roditeljima, iako sam imao samo 6 godina kada smo ostisli iz zavicaja, nisam zaboravio odakle sam.
Originally posted by MinaHarker1. Jeste. Pun mi je kurac tih rodoljuba koji kenjaju odavde (a i sa ostalih mesta) sa sigurne udaljenosti...Jao kako ne mogu takve...pa kad pocnu "Jao kako je u Srbiji ovo divno i ono divno"!!! A sta znaju oni kako je u Srbiji. Odu sa lovom koju su ovde zaradili, a u Srbiji je dosta stvari (osim garderobe i tehnike) jeftinije nego u Svedskoj, pa onda njima divno...Divno im to sto za jedan izlazak u Svedskoj mogu da izadju 4 puta u Srbiji (ovde su izlasci papreno skupi zbog visoke cene pica i restriktivne politike kad je alkohol u pitanju, a i ostalo je skuplje kad izadjes)...Zato gospoda rodoljubi ne znaju kako je to te iste pare zaraditi u Srbiji da bi se tako lepo provodili...Stoka...
1. Pun mi je moj rodoljuba. Posebno onih koji kenjaju sa sigurne udaljenosti.
2. Moje je skromno misljenje da zemlju kao sto je Srbija treba zapaliti. Sa svim njenim gradjanima, a pri tome ne izuzimam ni svoju malenkost.
3. Ko ima mogucnosti, mora da ode iz proklete avlije. Jer ovde nikad nista nije bilo dobro i normalno. Ko uspe da se seti makar jedne jebene sitnice koja valja, dobije clansku kartu mladih socijalista.
Originally posted by 2kuneE nisu ni moji roditelji izdajnici mi smo protjerani sa svoga u ratu! A zasto da idem u Beograd, kome da idem tamo? Jesam Srbin ali ne moram da zivim u Beogradu ili Srbiji!Originally posted by muzika86Bez obzira koliko godina imao ti si razlog za to što su ti roditelji dezerteri i izdajnici otadžbine, i ti se nekako moraš iskupiti, kako za svoj grijeh tako i za grijeh svojih roditelja...
Otisao davno... odnosno nisam imao puno uticaja na to, roditelji su odlucili da odemo davne '92 godine (naravno da bude bolje meni, njihovom djetetu).
Zahvaljajuci svojim roditeljima, iako sam imao samo 6 godina kada smo ostisli iz zavicaja, nisam zaboravio odakle sam.
Nema ti druge nego da ODMAH sve ostaviš i vratiš se u Srbiju! ODMAH!!!
A svo vrijeme dok si na putu prema Beogradu ima da održavaš zavjet čednosti u čast sv. Save! Ako se toga ne budeš pridržavao veliko će proklestvo pasti na te i veliko zlo i neće ti biti lako...
Originally posted by one of the peoplejos samo da to mogu reci i za Ameriku... .
Deset godina sam već u Kanadi, i za gej populaciju, za imigrante, ovo je "as good as it gets". Ne mogu da zamislim kako bi mi bilo da živim u Srbiji.
Originally posted by muzika86pa, i ovdje ima Pridefest, pa sta?
Hmm ne znam nije toliko lose iako si gej i imigrant u ovome dijelu USA.
Svakog juna u downtownu Milvokija ima Pridefest.
Na faksu je sasvim uredu... a i na poslu je jedan menadzer otoverno gay i svi znaju niko nista ne govori protiv toga ikada. Te neke male sitnice dosta znace.
Originally posted by muzika86A zato ti toliko seres o nacionalizmu, mila moja, zato sto si u Americi.
Hmm ne znam nije toliko lose iako si gej i imigrant u ovome dijelu USA.
Svakog juna u downtownu Milvokija ima Pridefest.
Na faksu je sasvim uredu... a i na poslu je jedan menadzer otoverno gay i svi znaju niko nista ne govori protiv toga ikada. Te neke male sitnice dosta znace.
Originally posted by muzika86nije bas tako tesko heterosima. njih niko nece da sikanira ni diskriminishe po osnovu orijentacije. kada hetero momak (pogotovo onaj koji ima puno para) kaze kako ima curu i kako ce je zeniti i lizati picku i slusati svaki njen hir i udovoljavati joj kako ona hoce, onda se svi sjate da mu pomognu i parama i boljim smjestajem i boljim poslom i svakakvom pomoci i beneficijama i privilegijama! to je nepravda, ali ovdje sve nepravedno i rade, bas kao i na Balkanu (samo sto je ovdje Balkan na americki nacin!)
Pa tesko je i str8 osobi kada je sama poceti zivot sam u potpuno stranoj zemlji a ne samo gay ljudima.
Sve u svemu opet ti ovdje mozes zivjeti bolje kao gay osoba nego u vecinu zemalja na svijetu. Prema tome nemoj kukati toliko.
Originally posted by UlixU dnu duse nisam ja radikal kako to ti mislis.
Mozda nisi shvatio sta sam zeleo da kazem, a evo sada cu to reci jednostavnije: pun mi je kurac patriota koji zive daleko od Srbije. Najlakse je biti nacionalista ususkan u svojoj kuci u Cikagu ili Milvokiju, ili Frankfurtu ili Berlinu, gde god. I kako god u ostatku sveta bilo lose, sasvim je sigurno bolje nego ovde. Ti kad se vec dicis svojim poreklom, izvoli se doseliti natrag u ovu vukojebinu i onda budi radikal, nacionalista, fasista, sta vec zelis, pa TRPI posledice ideologije koju propovedas. Ovako su tvoje nacionalisticke gluposti samo to - gluposti. Srbija nit je topla, nit je lepa. Odvratna, prljava, prepuna polupismenih, ubogih ljudi kojima ni licna higijena nije poznata stvar, a o dezodoransima ne sanjaju (udji u GSP, cikam te), a ti ljudi koje politicki podrzavas sa veoma udobne razdaljine su odgovorni za takvo stanje.
Toliko.
Originally posted by Ulix
Mozda nisi shvatio sta sam zeleo da kazem, a evo sada cu to reci jednostavnije: pun mi je kurac patriota koji zive daleko od Srbije. Najlakse je biti nacionalista ususkan u svojoj kuci u Cikagu ili Milvokiju, ili Frankfurtu ili Berlinu, gde god. I kako god u ostatku sveta bilo lose, sasvim je sigurno bolje nego ovde. Ti kad se vec dicis svojim poreklom, izvoli se doseliti natrag u ovu vukojebinu i onda budi radikal, nacionalista, fasista, sta vec zelis, pa TRPI posledice ideologije koju propovedas. Ovako su tvoje nacionalisticke gluposti samo to - gluposti. Srbija nit je topla, nit je lepa. Odvratna, prljava, prepuna polupismenih, ubogih ljudi kojima ni licna higijena nije poznata stvar, a o dezodoransima ne sanjaju (udji u GSP, cikam te), a ti ljudi koje politicki podrzavas sa veoma udobne razdaljine su odgovorni za takvo stanje.
Toliko.
Originally posted by hlaefdigeOdlican predlog...nacin na koji ekonomija Srbije moze i zaista da stane na svoje noge...tj. pod tockove evropskih automobilaOriginally posted by MinaHarkere!
1. Pun mi je moj rodoljuba. Posebno onih koji kenjaju sa sigurne udaljenosti.
2. Moje je skromno misljenje da zemlju kao sto je Srbija treba zapaliti. Sa svim njenim gradjanima, a pri tome ne izuzimam ni svoju malenkost.
3. Ko ima mogucnosti, mora da ode iz proklete avlije. Jer ovde nikad nista nije bilo dobro i normalno. Ko uspe da se seti makar jedne jebene sitnice koja valja, dobije clansku kartu mladih socijalista.
moja ideja je bila da se lepo srbija asfaltira i da se ljudima iz evrope napravi parking
Originally posted by muzika86pa, lako je tebi, seronjo, govoriti ko previse/premalo dramatizira kada su ti roditelji omogucili SVE; i da napustis srpske "zemlje" (koje, gle toliko "volis") i da imas skoro sto god pozelis u Americi. Dakle, tvoja situacija, mali, sa mojom nema nimalo slicnosti (iako, mene moji roditelji sigurno vole vise nego tebe tvoji. moji roditelji nisu mogli osmisliti novi zivot ispocetka u inostranstvu i zazelili su mi iskreno svu srecu i ljubav u novoj zemlji, ali vise od toga nisu mogli da mi pomognu.)
Mislim da suvise dramatiziras.
Originally posted by muzika86 Gdje ti mislis da bi bilo bolje onda? Sto se tice odnosa prema strancima i ostalim ljudima koji su razliciti, ukljucujuci i gay ljude, u Americi su ti odnosi mnogo bolji nego i u jednoj evropskoj zemlji. bio sam u razmjeni studenata ispred amerike u Njemackoj 1 godinu, pa kada reknes jednom Svabi odakle si on te gleda ko najgoru stoku, a kamoli da mu reknes da si gay. Znam dosta nasih koji su dosli ovamo u Ameriku (jer ih je Njemacka istjerala) i oni sto primjete odmah jeste koliko Ameri bolje ih prihvataju nego Nijemci.ja nisam svojim iskustvom donosio zakljucke o cijeloj Americi, samo sam iznosio cinjenicna iskustva iz zaostale Pennsylvania-e! vjerujem, da u NYC-ju, Boston-u, Chicago-u, San Francisco-u... jeste bolje. drugo je pitanje, kako i koliko i tamo bez OGROMNIH PARA mozes opstati, jer u Americi, SVE, ama bas SVE, je u novcu i koliko para imas! svugdje je tako, ali u Americi je novac idolizovan do ekstrema!
To su ti samo neki od primjeraka kako je bolje ovdje.
Originally posted by muzika86ej, jesam li ja se tebi prvi obratio ili ti meni??
ahah idi istresaj svoje frustracija na nekog drugog.
Originally posted by one of the peopleU K A N A D I, dragi, i ja kazem da je tako!
u kanadi smo svi imigranti, i to se vidi - u torontu je 48% stanovnistva imigranstko, tako kad prodjes ulicom sve lici na samit nesvrstanih. tih 48% ne verujem da imaju neki ogroman novac vec kao i svugde dugo, przevljavaju od plate od plate. stvar je sto te vlada ne zajebava, ekonomija je jaka i mozes naci posao, skola jeste skupa ali daju kredite, zdravstvo je bespatno. znaci tih prvih 5 godina jeste tesko, ali mislim da je i to lakse nego u srbiji.
e tek onda da govorimo o gej pravima koja u srbiji NE POSTOJE. ovde na poslu nikom nije bitno, gay parada je posecenija od Molson Indy trka.
ako mi je bas tako jako stalo do srbije odem po nekad u one nase kafice i podsetim se zasto sam dosao ovde. kukaju u srbiji, kukaju u kanadi, kukaju i da su na mesecu, jebote ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!