Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
narode jeste bili nekad u Subotici , da li vam se svidja grad , Ima li na ovim stranama nekoga iz subotice ???
Korisnikov avatar
By Sky123
ne, nedovoljno podataka za misljenje i ne:P
Korisnikov avatar
By KiWi
Ja sutra možda odem do Subotice... Obožavam taj grad.. a i ljude ... malko mi žao što nisam naučio mađarski kada sam imao prilike ... tamo to baš dobro dođe ..

P.S. Znam jednog prelepog čiku sa fenomenalnim trbušnjacima, baš iz Subotice ...

:yay:

Mnogo lep grad
Korisnikov avatar
By unic0rn
Bio dva puta, i super je. (Najvishe zbog toga sto kad kazem Subotica podrazumevam i Palic)
Korisnikov avatar
By Ra
Dopada mi se.... lep grad <bio sam samo jednom sa exkurzijom>.... :cobanica:

:kosach:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Bio dva puta, i super je. (Najvishe zbog toga sto kad kazem Subotica podrazumevam i Palic)
Ti kada kazes Subotica, podrazumevas "Lipu" :lol:
Korisnikov avatar
By marvuk
subotica... hm... ja sam zsiveo u subotici i od tada mi ostalo ovo zs kao ž. lep grad, ali mislim da bi tamo moglo da se izdrži samo neko vreme i da nije da se stalno bude tamo jer je pomalo tumorno. valjda zato što se ljudi ne poznaju puno, ipak je multinacionalna sredina. ali sa druge strane to je krasi, te različite kulture.
ne svidja mi se to što pričaju kako su madjari ovakvi ili onakvi jer ja dok sam tamo žive, nisam imao ni sa jednim madjarom problema. naprotiv, imao sam lepa prijateljstva a neka su još uvek aktuelna.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Posto sam rodom iz mesta blizu Subotice dosta puta sam bila tamo i misljenje mi je prilicno podeljeno. Centar-korzo mi je jako lep, volim austrougarski tip gradnje. Sa druge strane nekako mi je 'siva', kao sto marvuk kaze i kada bih vise vremena provela tamo verovatno bi preovladalo u meni tumorno raspolozenje. Palic je isto jako lepo mesto kada ima sunca i kad ima ljudi. Takodje svima savetujem da posete zooloski vrt koji je vrlo lepo uredjen.

Nisam upoznata sa nocnim zivotom Subotice, tako da o tome ne mogu pricati.

Sve u svemu, volim otici na mali izlet u Suboticu i Palic, ali ne bih volela da tamo zivim, vise mi odgovara Novi Sad ili Beograd.

To sto marvuk spominje da nije nikad imao problem sa Madjarima, to je zaista dobro cuti i ja mogu reci da nikad nisam imala problema sa Srbima zbog toga sto sam Madjarica, ali:
u Novom Sadu, Beogradu mozes pricati madjarski i na taj jezik ce prolaznici gledati kao i na neki drugi strani jezik, dok je u Subotici stanovnistvo podeljeno(madjarsko-srpsko) i na madjarski ce gledati ne samo kao na strain jezik. Prilicno su izostreni tamo odnosi i tome mediji jos vise doprinose. Kada dodje do nekog sukoba izmedju osoba razlicite nacionalnosti tada se Subotica uvek mora spomenuti. A meni takva sredina ne odgovara.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
LOL, to je grad sa najvećom stopom samoubistava u ovom regionu. totalna depresija, mnogo (previše) matorih ljudi, premalo mladih i (ako nisam rekao) totalna depresija. ne bih nikad voleo da živim tamo. grad je mali i prilično sterilan za moj ukus. centar mu je dve ulice.

Palić je druga priča, ali i to je mesto gde je dovoljno da odeš par puta godišnje na ceo dan, ako i toliko. jezera ima svuda, tih parkova takođe, jedino ostaje zoo vrt koji je daleko lepši i prijatniji od beogradskog.

btw, ovo sve iz iskustva od pre par godina. možda se nešto promenilo u međuvremenu.
Korisnikov avatar
By marvuk
Kad pomenu zoo vrt, živeo sam u Subotici 13 meseci a nikako da obidjem zoo vrt iako sam znao da otpadam na Paliću :D
Jezero na Paliću mi se ne svidja budući da je prljavo i ume da ističe svoje neprijatne mirise i moraću odmah da se ogradim budući da se možda stanje promenilo jer sam zadnji put bio na Paliću negde u avgustu 2004. godine i pre toga naravno za prvi maj kada ceo Palić oživi i odnekud se stvore svi naši poznati političari.
Što se tiče noćnog života u Subotici, nije nešto posebno ali nalazilo se par mesta gde je omladina otpadala i gde sam ja izlazio sa koleginicama ali ubij me sad ne mogu da se setim kako su se zvala ta mesta. Korzo je prepun danju i noću i mislim da je u pravu 2Q2Bstr8 kada kaže da centar čine (dobro ne baš dve) ali 3, 4 ulice :D
Do pre dva tri meseca mogao sam da se zakunem kako volim Suboticu i da jedva čekam da se završi još ova godina pa da se vratim ali to je verovatno bilo više zbog društva i kolega ali kada sam pre ista ta dva meseca svratio da vidim šta se radi, video sam da se društvo izmenilo i da su se neke stvari izmenile iz korena. Ali sa druge strane, opet sam nekako vezan za taj grad jer sam došao u isti ne znajući nikog apsolutno, niti sam do pre 3 godine dolazio ikada u Suboticu.
Što se tiče meni najomraženijih političara i malo, ali samo malo omraženijih novinara, tačno je da šta god da se desi vezuje se upravo za Suboticu i to nimalo nije fer budući da se stvara atmosfera netrpeljivosti a za gluposti je potrebno tako malo i da se to malo razvija godinama. Čemu to? Samo neka mi neko od njih objasni.
Mene jako potresaju takve stvari jer stvaraju pritisak, tenziju i prepreku ka normalnom životu. Nekako mi sada pade na pamet onaj film "The crash" sa nekoliko različitih priča gde policajac u jednoj od tih priča sa predrasudama postupa prema crnkinji i crncu i tokom filma crnkinja zbog da kažemo seksualnog zlostavljanja prilikom pretresanja, jer joj je nežno dodirivao nogu prilikom navedene radnje, doživljava traume i slučajno prilikom doživljene saobraćajne nezgode u kojoj se njen auto prevrnuo i preti da eksplodira, dogadja se da joj baš taj policajac spašava život i da mu je tom prilikom jedva dopustila da je uopšte dodirne a kamoli da je izvuče iz auta. Pomenuo sam ovo samo zato što mi je palo na pamet zbog početne rečenice da se stvara pritisak, tenzija i prepreke. I zato se čvrsto nadam da ako se budem vratio, da ću doprineti svojim ponašanjem i stavom uopšte da bude koliko toliko drugačije.

:hug: VISLAT
Korisnikov avatar
By Zibro
ako sam dobro shvatio trenitno nemamo ni jednog jedinog forumasa u Subotici :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Myself
Studirala poslednju godinu tamo, ali nisam stanovala. Zbog menjanja smera NS/Su morali smo da idemo na neke vezbe i ispite u Suboticu. Meni je taj grad super.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!