Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Melibea
Originally posted by TDN
Originally posted by SUNNY GIRL
mecite me medju bulumentu od 23 od juce.....(mislim, nisam ja od juce, nego sam juce napunila 23)... :D

eto, lavovski sam se i za dlaku otrgla pedanteriji device pre tacno 23 leta u 5 i 55 ujutro...
SRECAN RODJUS! :cvijece:

TDN pa gde si ti bje toliko dugo.Ne dostaju mi tvoji postovi a i ta slatka cicamaca....:hail:
Korisnikov avatar
By Veverica
Ma tu sam...
SAMO VAS POSMATRAM :lol:
Salim se. U frci sam s vremenom pa... Znas kako, mi zene u godinama... :)
Dodjoh malo da vidim sta mi decica rade ;)
By Bombina
Originally posted by Myself
Pre, otprilike, 2 nedelje odo' u gerontologiju. :rida:

Pune 32. Pih!
ma cuti godine sta fali
i meni je teze i tdn je superiska za njene godine:kiss:
By Bombina
sunni je devica nije vise lavica
Korisnikov avatar
By Veverica
Originally posted by Bombi
Originally posted by Myself
Pre, otprilike, 2 nedelje odo' u gerontologiju. :rida:

Pune 32. Pih!
ma cuti godine sta fali
i meni je teze i tdn je superiska za njene godine:kiss:
Bombi, draga, dugo se nismo videle :lol:
Ipak, hvala :kiss:
Korisnikov avatar
By MorbidAngel
e MorbidAngel is back... i sada je puunooleeetnaa :) znachi 18 :* dewojkeee :eya:
Korisnikov avatar
By Hys.
da se apdejtujem-26...a jel bi ja mogla posle 4 i pol godine obitvanja u ovom virtuelnom prostoru da dobijem smajlic?ako moze ovaj:roll: ili ovaj:peace:?
Korisnikov avatar
By Skyen
1x15 (bella_the_weird :hmm: )
2x16 ( Aradija :maji: :minibounce: )
6x17 (Deksi :klap: ,^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , coka, beki_girl)
4x18 (MorbidAngel, Pcelica:yay: , the1whowished, Dyke )
5x19 (Monstrum, Swanheart :lood: ,Eru�nne, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc, Smith5000 :njanjanja: )
14x22 (Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Elinne :federi: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( jenny, Amnesia :novinar: :dude: , _Osiris_, mirth:chilling: , pcelica, Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, Mahalia, straw, ,elena24 :alikako: ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (greenwich :tange: ,tinkerbell :sigh: ,devoKICA :roll: :peace: , Skyen :skijanje: , hush)
9x27 (zbunjena :meda: :vudu: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: ,Bona :kopanos: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Dj-Girl, xfreelancer :spank: , krepa? :deda: :diplomac: , Angelina777 :klavir: , tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , Jelisaveta, playgirl, Catwoman, vivaldi :mucka: , Aksa:cheer:, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , EYA :maca: :lukavi: , Marusha,Olivija , TIME)
8x32 (Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x33 (bombica :saint: , mariii :srbin: , Dana Scully)
2x34 (D: ) :cigareta: , bambola :smokin: )
3x35 (Val :smirk: , TDN :vegi: )....( Daliborka :whatever: )
2x36 (Ljubicasta_Suza :peace: , Harmonia :bicikl: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@devokica - evo ti oba ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
hvaaajaaa:mazi:
jbt sad sam shvatila da kad sam dosla na chat ovde bila sam tinejdzerka, registrovala se tek pred 21 rodj., a sada imam 26 godina...pa ja sam skoro trecinu zivota ovde provela:nerd:
Korisnikov avatar
By Val
:lol: Sudbina je tako htela...:peva:
Korisnikov avatar
By mmiki
17.5, jos jednom godine, administrator - spajaj teme.
Korisnikov avatar
By IriS
editovana lista

6x17 (^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , coka, beki_girl)
4x18 (MorbidAngel, Dyke )
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :lood: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, reveal :vogue: , Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (sandrica, Zooey ,Kulturni Jelen :elvis: , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
14x22 (Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , hlaefdige, m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (greenwich :tange: ,elena24 :alikako: ,tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x27 (zbunjena :meda: :vudu: love2love ,ZimiZamiZum :kasalj: , Ivory_E, Vega, Galina, Dez :B , Katarina :marinac: , waterlily, Thorn, Letak)
6x28 (LittleRed :trep: , bosie :okret: ,,TheCurseofBlondie, Altra)
9x29 (Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , krepać :deda: :diplomac: , Angelina777 :klavir: , tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Aksa:cheer:,Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Marusha, TIME)
8x32 (EYA :maca: :lukavi: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
3x35 (Val :smirk: , TDN :vegi: )
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

javljajte se kad vam bude rodjus, da bi lista dalje bila editovana...
By Bombina
majko bozja adiduska je modertator
koliko nisam valjda videla,ala sad sam slepa
Korisnikov avatar
By mmiki
Kiss Addict me ne ukljuci na listu. MAD
Korisnikov avatar
By IriS
dečaci moji mili, ovo je ženska AGE lista... i samo ako baš instistirate, mogu vas ubaciti medju devojčice...

a muška AGE lista vam je ovde
Korisnikov avatar
By mmiki
Pa od kad je to Deksi devojcica. Jel promenio pol mozda?
Pa od kad je Seka Sabljak zensko?
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by kiss addict
i samo ako baš instistirate, mogu vas ubaciti medju devojčice...
šta ovde nije jasno?
jel insistiraš, onda kaži koliko imaš godina i ubaciću te rado medju devojčice
Korisnikov avatar
By mmiki
Znaci Deksi i Jelisaveta (Deni) su insistirali...
Ja ne insistiram...
Korisnikov avatar
By IriS
6x17 (^Divlja^ , SmileGirl :minibounce: ,natasag, The_goth_girl, Someone :mini: , coka, beki_girl)
5x19 (the1whowished, Monstrum, Swanheart :lood: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (reveal :vogue: ,sandrica, Zooey , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
14x22 (Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
8x23 (faijnfa, Kittrie :cuddle: , bigirl :volinevoli: ,Nika, Sweet angel :elf: , Insomnia, Radoznala :hyper: :zacepi: , SUNNY :carica: , vanillapuff :yay: )
6x24 ( jenny, Amnesia :novinar: :dude: ,Elinne :federi: , mirth:chilling: , Sarah, The Muse :domino: , B reddie :spijun: )
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: ,elena24 :alikako: ,tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
9x29 (Bona :kopanos: ,Dj-Girl, xfreelancer :spank: , krepać :deda: :diplomac: , Angelina777 :klavir: , tessio :vrcka: , ParisH. :ogledalce: Marijana, Sky Blue )
13x30 (Seka Sabljak :povez: , Sanjalica, ivanica :diplomac: ,hightown :peva: ,Xtreme :gitara: , Acorn girl :kisa: :sise: , muvica :vezan: , playgirl, Catwoman, Glaistig:alexis: , Kokoro, tori)
8x31 (anche, Aksa:cheer:,Inner-Smile :doktor: , tramp :trampolina: , Marusha, TIME)
8x32 (EYA :maca: :lukavi: , Myself :misici: , Kermit :evilkiss: , Ljudmila, tatjanam, argentum_inf :rafal: ,Zuzy, gothrose, skorpijica :pinknaocari: , DD666)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@hlaefdige, Kulturni Jelen i reveal srećan rodjendan :party: :rodjendan:
Korisnikov avatar
By IriS
5x19 (Anatis, the1whowished, Monstrum, Swanheart :lood: ,Khons, Eleanor :party: , Mouse)
7x20 (Sandra123, Delete, tabOOgirL :sladoled: , zivanshe, bisex-I-guess, Mindnever_girl, Galilee)
15x21 (reveal :vogue: ,sandrica, Zooey , ms-dynamite, MinaHarker :eu: , Julia, InfraRedGirl, joj, Olgic:panker: , Cveticc )
14x22 (Kulturni Jelen :elvis: ,Tea :tea: , Lara, Nelly, Draco :smiling: , ^mary^ :egzorcist: freya :vestica: ,juliet, galateja :saksofon: , Dusica :sunce: , malenaa, Devilish_Diva, Pastor)
18x25 (Shmi :cheer: ,sparkic :sladoled: , Oziris, Pčelica :tenis: , Vic :teg2: , m.. :roll: :cigareta: ,Sandy Veverica :nokti: , Petra9 :komp: , Talija, straw, ,gea, Ida, Sweety, Atlona , Mala Lolita )
4x26 (hlaefdige, greenwich :tange: ,elena24 :alikako: ,tinkerbell :sigh: , devoKICA :roll: :peace: , Mahalia, Skyen :skijanje: , hush)
1x38 ( Teodora)
2x41 (IBM, Hawk)

@Anatis & Sandra123 welcome :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Huhh :vruce: mene nema na listi, a tek napunih 29.........znaci li to da mogu da se provucem ako sad prijavim manje? :D :kesa:

:vruce:

:lol:
By us3r_101
Jaaao, sad sam i ja tu! Jeeeeej! :cool: Thanx
Korisnikov avatar
By Gothrose
Joj,ja posle 100 god pogledala listu...
Btw,nemam ja vishe 32...imam 33...Stoga,ako neko bude uskoro sredjivao listu-kod mene ima vishe promena:
new nick:Elena
god:33
smile: :lukavi:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by mmiki
Znaci Deksi i Jelisaveta ( Seka ) su insistirali...
Ja ne insistiram...
Zasto bih ja uopste insistirala da se pojavim na zenskoj age listi ?
Jednostavno sam navela datum rodjenja i automatski se plasirala na listu.
A ti, mmiki, pogledaj u gace, pa ako tamo imas macu umesto pishe, javi, pa da te uvrstimo medju nas zene.
:lezkiss:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!