Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By ~ Le Saint X ~
Novi album G.S. ce se zvati, po najavi, SWEET ESCAPE....

here is the news....

izvor : s.a.b.

Gwen Stefani is currently in the studio putting the finishing touches on a brand new album which is rumored to be titled Sweet Escape will be out before the end of the year. “This is definitely another dance record but the sound has evolved a lot over the last two years as I’ve gone in and out of the studio. It’s more melodic and very modern.” she said recently. This time around Pharrell Williams, Nellee Hooper and Tony Kanal return producing/co-writing new songs while first time collaborators Akon and Tim Rice-Oxley (of Keane) join the fray. Song titles include
“Wind It Up”,
“Orange County Girl”,
“Fluorescent”
and
“Candyland

:france:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
jedva chekaaaaaaaaaaaaaammmmm, sad mora da nadmashi prvi album, sto ce joj tesko poci za rukom, ali da vidimo i to
Korisnikov avatar
By ns.happy
nadam se da ce biti pesama slicnijih onoj prvoj kad je kao alisa u zemlji cuda nego one koje su usledile. i jedva cekam spotove, tako su shareni....:rock:
Korisnikov avatar
By bigirl
Yupiiiiii!!!! Jedva čekam! :B
Korisnikov avatar
By ogi_ns
he he he

Fergie ce da dobije novi domaci zadatak sada!

Stari je dobro ISKOPIRALA... jadnica. (London Bridge apsolutno = Hollaback Girl) Sram je bilo, al ipak se zna ko je bio prvi...

GO GWEN GO!!!
By ~ Le Saint X ~
London bridge = Hb Girl ?!!?!?!?

I do not see the similarities...
great ones....:freddy:
Korisnikov avatar
By bigirl
Thm... A ko je Fergie??? :neupućena:
By ~ Le Saint X ~
Fergie...
pevacica Black Eyed Pies-a...
sada krenula solo.....

:palacinke:
Korisnikov avatar
By ns.happy
a da li bip postoje i dalje???:neznam:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
Originally posted by Renoir
London bridge = Hb Girl ?!!?!?!?

I do not see the similarities...
pusti / zapevaj

"few times i've been around that ..." iz HBG
a zatim
"how come everytime..." iz LB

ISTI RITAM, (ukraden) a da stvar bude gora cak i melodija tog dela...

sramota!
:neto:

off>
black eyed pies :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto sramota? sve je to posteno placeno!:novinar:
Korisnikov avatar
By ogi_ns
nisam mislio u tom smislu,
sramota treba da je nju sto ne moze da nadje sopstveni stil, nego kopira uspesniju stariju konkurentkinju...

al me cudi da je pri vrhu billboardove liste, izgleda da masama ne smeta neoriginalnost...

zato ce Gwen da ih rasturi ponovo sve (nadam se) cim izda album!:fige:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ma i gven je nekog slusala i malo izmenila i eto kao ona je originalna... ne funkcionise kod njih estrada nista drugacije nego kod nas... oni samo sve fino plate pa do mile volje klate...:leviathan:
By ~ Le Saint X ~
Pa.....sta reci.......
sve je to r&b/hip -hop :)

isti producenti, slicna/ista muzika, ogi !!!!

c'est comme ca!

:kada:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
LAMB je sve bolji što ga više slušam. isprva sam i ja očekivao album u fazonu What you waitin' for, pa sam se razočarao. no, sada su mi sve pesme taman po meri i zaista se koncepcijski dobro slažu.
Korisnikov avatar
By ogi_ns
nekada me slicnost pesama ne nervira, ali konkretno u ovom slucaju mislim da ima previse slicnosti i zato mi je fergie :down: kao izvodjac, an general

a thumbs up za Gwen :up: :up: i originalnost, a originalna je kao pojava na svetskoj muzickoj sceni, i po oblacenju (nikad nije furala MODU nego svoj stil) i svemu ostalom...
stoga mislim i da joj je muzika originalna, a da je fergie jadnica!

There i said it!
Korisnikov avatar
By V25
Kad vec pomenuste Fergie i "Black Eyed Peas" moram odmah reci da su svi u kompletu nesto sto najvise ne podnosim na muzickoj sceni...Uzasne pesme,i nadasve grozna pojava(ostalnih clanova i minijaturne pevacice koja sebe smatra "ribom" svetskih razmera)

Ali "London Bridge" je ipak F E N O M E N A L N A pesma!!!!Mnogo,mnoooooogo bolja od "Hollaback Girl"(uz duzno postovanje Gwen,koju obozavam)....

Meni je nekako "Hollaback Girl" kao nedovrsena...Svaki put kada je slusam posle 3 minuta i kusur ocekujem jos...Monotona je...Bila je hit u periodu april/maj 2005 jer tada nije bilo nijednog veceg hita koji je nagovestavao letnju sezonu...

Inace obe pesme su bile No.1 na Billboard Hot 100 listi 3 nedelje i prodale su se u 1.000.000+ primeraka...Ipak "LB" je u UK dospeo na 3. mesto a "HBG" na 7. mesto...

Ima slicnosti u pesmama,ali mene licno "London Bridge" vise inspirise kada je igranje u pitanju...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Beogradjanin18

ali mene licno "London Bridge" vise inspirise kada je igranje u pitanju...
TRUE!!!!
:up:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Wicked!!!!!!!!!!!!!!!

totalno otkacen aranzman, malo podseca na neke hipie pesmice koje je pevala u grupi No Doubt. imacu kompletan utisak kad cujem celu pesmu, ali i ovo je dovoljno da kazem...me like it :D

p.s. ona zavijanje podseca na B.E.P. - Let`s Get It Started, no malkice usporeno
Korisnikov avatar
By MusicManiac
ne znam da li je taj kraj (u tom clip-u) bas iz njene pesme, ali nesto me podseca na grandova izdanja :roll:
By ~ Le Saint X ~
grandova izdanja?!?!!?

je sais pas...
meni se i ne svidja...
mada, mozda cu promeniti misljenje....
Korisnikov avatar
By Paki
:love: ... Renoir... DIVAN SIIII !!! :obraz: :eya:

... Upravo ga skidam, pa javljam utiske kad odslušam... :dance:
Korisnikov avatar
By Paki
:lood: ... Jebo te, koja kakofonija! :tea:

Pesmica je tekstualno skroz hetero, ali je opičena načisto... :luda: :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!