Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By aleka
he... ako delete dolazi na zurku, onda cu i ja doci...
Delete, cekam te, na zurciiii :)
Korisnikov avatar
By Skyen
ma kul, vazno je da decentralizujemo bg :P
i da malo kultivisemo ns :P
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja imam informaciju da JA necu doci ni na ovu zurku :giggle: ali eto, ako bude jos koja krajem meseca, na tu mozda i dodjem........
Ajd` javite da li ce biti i kada, i javite se drugari ko od vas dolazi! :yay:
Korisnikov avatar
By Blady
Eh OGA... pa mogla si doci....
Ali ok... kad vec ne mozes...pih
Korisnikov avatar
By Blady
Pa rekao je ovaj organizator da je i krajem meseca jos jedna....
Bar sam ja tako procitala... :) LOL
Ako mi bude ok ova zurka, onda dolazim i na sledecu :)
A do tada....
:prst:
By DeeDee
Lola i ja dolazimo sigurno, tako hani? :)
Korisnikov avatar
By Blady
Tako je darling....
See ya ladies :prst:
Korisnikov avatar
By Blady
I aleku jos da pokupimo :)
By DeeDee
Ma Aleka ide sa delete :P
Korisnikov avatar
By aleka
DeeDee i Lola! Cekaj te me! Nezaborav te meneeeee! Stizeeeeem!
Korisnikov avatar
By Blady
HAHAHHA honey
Naravno... :)
By nikolof
obavestenje.....
doslo je do male promene u vezi DJeva..
ovom prilikom cete imate priliku da slusate nastup
DJ Bubalo
DJ Marko V.

sledeci party je 27og Oktobra
:closet:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Jaoo ako je bubalo dj,maybe ne dodjemo... :D

Ok decko pusta mjuzu,znamo se dosta dugo,ALI ne zna da sam lez..bla bla..ili da se pravim da sam slucajno doletela bas tu...KAO... hehe :p
Videcemo jos..:)
By nikolof
:colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado: :colorado:
zelim vam svima strava provod....
vidimo se na sledecoj....
Korisnikov avatar
By Blady
E vidimo se sutra.....
Ja dolazim ok 12 ili 1am tako da....
:muzika:
Korisnikov avatar
By colorado
Mene Hlaefdige ubedila da idemo. I otisli mi. I mene napala neka dva strejtera dok sam igrao s nekim deckom. Srecom, mrzelo me je da se obracunavam s njima, pa sam im samo okrenuo ledja i nastavio da plesem s likom, a ova dvojica su nestala.

Onda je Hlaef skontala kako je osoblje homofobicno, pa smo otisli da se krljamo na sanku. sve vreme su nas gurali, onda su nekim sprejom dezinfikovali sank kad smo otisli!

Onda smo svi otisli u Bistro gde smo na sav glas urlali kako smo pederi i lezbejke u vidu neke zajebancije i niko nas popreko nije pogledao. Neki su se cak i slatko smesili.

Ah da, u Bistrou se ne placa upad 200 kinti.
By Dorotey
eh... pa evo i top prodje... sinoc...
i opsti utisak... uzas...

oni "gay friendly" str8 likovi su bili jako friendly... citiram "ej bre nemozete vaz dva da tako igrate ovde i vatate se... ovo vam je zemlja srbija"

svaka cast za "organizatore" ciji se posao sveo da navuku nas naivne i optimisticne i uzmu nesto kinte... konobari su bili homofobichni (a nisu imali pojma o kakvom se party radi)

eto... tuzna realnost ovog grada i ove zemlje....
Korisnikov avatar
By Blady
Ja nemam komentara za ovaj party.... ali stvarno je bilo UZASNO
Bila sam sa devojkom i prijateljicama.... i kad smo usli, videli smo neke gay ljude ali mi se ucinilo da ima dosta i str8-era... I kad smo se poljubile, neki likovi su nas cudno gledali, ali sam tek posle shvatila da to i nije bas gay- friendli party.... Fuj, necu ni da komentarisem, jel sam stvarno razocarana u organizaciju... i ja stvarno ne znam ko se tamo i trudio da se provede... Sad sam bila, i dok se malo ne organizuju bolje, nemam nameru da idem.... Sva sreca pa nismo ni platili upad, jel je lik koji je bio na vratima, zaspao na stolici, tako da smo samo prosli... a i drago mi je jel bi bacili pare.... Na kraju u Bistro, jel to jedino radi, i tamo nam je bilo ok, samo sto ja bas i nisam neki ljubitelj tog mesta, ali sta je tu je....
SVE U SVEMU ZURKA JE BILA LOSA!!!!
Pozz
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Na zurci mi je bilo ok prvix pola sada, bio sam pijan, izdjuskao sam sa dru$tvom.. A onda sam skontao da se lokal nece napuniti, ljudi su pocheli da odlaze... Smor..
:hand:
Korisnikov avatar
By Galateja
Pridruzujem se razocaranima. Mislim da je malo reci da je bilo uzasno. Bilo je hiper maksimalno na kub GROZNO!!! Sto rece colorado, u bistrou niko popreko da nas pogleda iako smo glasno o svamu i svacemu pricali, a na gej zurci incidenti zato sto se, mo's misliti, dva muskarca poljubila.

Koji paradoks - osoblje na gej zurci zapravo ni ne zna da je to gej zurka. Pametni organizator se nije setio da kaze. Njima je samo stalo do para. Sto rece Branka Katic u filmu Ubistvo s predumisljajem 'Ne's mi vise ni sliku vidjet'.

:bljak:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Ja samo ne znam gde su svi ti ljudi koji su na prosloj zurci bili. Zurka i ne moze da se nazove zurkom, a najmanje kao gay i gay-friendly... Bila sam sa Galatejom u blizini kada su neki likovi pravili probleme sto je colorado igrao sa drugim momkom.

I nas dve ne spadamo u one srecne koje su usle bez placanja, posto Lola&company su probudili taman 'strazara'. :)

Ako vec organizator hoce da zaradi na gay osnovi onda neka se pobrine da stvori friendly atmosferu. I izuzetno neprofesionalno izgleda kada na ulazu ni ulaznicu ne dobijes...

Ima mali milion ljudi koji bi radili i u javnoj kuci samo da nesto zarade, a kamoli da konobarisu na gay zurci, tako da je stvarno zalosno sto organizator nije zaposlio gay friendly konobare ili bar objasnio im o kakvoj zurci se radi.

Dobro u svemu da smo se upoznali sa nekim ljudima i konacno saznale kako se cita Hlaefidge.
Korisnikov avatar
By Blady
[quote]Originally posted by Freya

I nas dve ne spadamo u one srecne koje su usle bez placanja, posto Lola&company su probudili taman 'strazara'. :)

Kako honey? Pa vi ste dosle pre nas zar ne?
Bar koliko se ja secam,ili..... :)
Podseti me...... :)
Korisnikov avatar
By Galateja
Usle smo odmah posle vas. Na stepenicama cujemo 'sarmantni' glas onog retarda 'Hej, hej, hej, deeevojke, ulaz se placa'.
Korisnikov avatar
By Zoe
A sta vam ja rekoh?! :neto:

I zasto ja ne dolazim?! Sve je to sranje kroz gusto granje...........
Ako postoji interesovanje, uvek se ljudi mogu interno dogovoriti i naci Bilo Gde i super se provesti, a ne na nekom tamo mestu sa nekom tamo idiotskom muzikom i u idiotskom okruzenju........ :skorpija:

U svakom slucaju, silno mi je zao sto ste se lose proveli, zaista, daleko, daleko od toga da likujem nad ovim, cak stavise, UZASNUTA SAM. :shok:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Galateja
Usle smo odmah posle vas. Na stepenicama cujemo 'sarmantni' glas onog retarda 'Hej, hej, hej, deeevojke, ulaz se placa'.

HEHE, a mi smo bas bile tihe, samo smo prozujale :) )))
kiss :tepih:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!