Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Aj sad, svi decki ili cure sportskog duha, koju lokaciju u gradu Beogradu biste mi preporucuili za jutarnje trckaranje i relaksaciju?
Nesto nisam upraznjavao dzoging do sada, osim onog standardnog jurcanja za prevozom i koje gde josh, pa nisam u toku tako da bi iskustva i preporuke dobro dosle... :boxer: :trampolina:
Korisnikov avatar
By Lunja
15 krugova oko Hrama i 3 puta da se prekrstis.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Ноћни џогинг бициклистичком стазом од београдског сајма до Калиша. Крајолик је феноменалан, а и безбедност на нивоу. :D :lol:
Korisnikov avatar
By Escobar
Kosutnjak, ako ti je blizu?

Imas sasvim solidnu trim stazu....
Korisnikov avatar
By NegativE
Originally posted by Lunja
15 krugova oko Hrama i 3 puta da se prekrstis.

ahaaaaa :iskolacen: :mama:
a drugarice, upravo pristigle sa jutarnje mise, ima da me bodre :colorado: :kasalj:
Korisnikov avatar
By NegativE
Originally posted by Escobar

Nije bash blizu, daj nesto blize centru :misli:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Американци не бирају куда џогирају, Клинтон је џогирао центром Вашингтона као председник свако јутро.

Бирају изгледа само људи у Београду, који су дошли са стране, па би да не излазе из центра (у било ком погледу). :zacepi:

Толико од мене.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by NegativE
Originally posted by Escobar

Nije bash blizu, daj nesto blize centru :misli:
pa onda od bazena 25 maj pa do zeleznicke :)
Korisnikov avatar
By Sunce
@ predeo oko zeleznicke stanice je jedan od najzagadjenijih delova Beograda (koncentracije SO2 su najvece u gradu)...Izbegavao bih to podrucje.

Kosutnjak, Ada, savski i zemunski kej, Novi Beograd (manje ulice)...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by Sunce
@ predeo oko zeleznicke stanice je jedan od najzagadjenijih delova Beograda (koncentracije SO2 su najvece u gradu)...Izbegavao bih to podrucje.

Све то стоји и слажем се са тобом, али људи, он хоће само ЦЕНТАР Београда и то по могућству строги. :kafa:
Korisnikov avatar
By djo
pa dobro, auspuh u usta i moze da trci gde god 'oce :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by BlueUnion

Све то стоји и слажем се са тобом, али људи, он хоће само ЦЕНТАР Београда и то по могућству строги. :kafa:
Tasmajdanski park, Zdezdara i manje prometne ulice u centru grada...Izbegavajte raskrsnicu "London". Na tom mestu su zabelezene najvise koncentracije CO (ugljenmonoksida) - iznad maksimalno dozvoljene koncentracije.

:nazdravlje: :no:
Korisnikov avatar
By NegativE
али људи, он хоће само ЦЕНТАР Београда и то по могућству строги. :kafa:
[/quote]

on???
u cemu li je problem ovog decka? :neznam:
mora da i sam ima komplekse "superpozicije centra" na vise planova a ovde izbija onaj forumaski...
u svakom slucaju, kad neko nema nista pametno da kaze na odredjenu temu izgleda da je i bilo sta bolje od "nista"... no comment:vulkanac:
Korisnikov avatar
By NegativE

Tasmajdanski park, Zdezdara i manje prometne ulice u centru grada...Izbegavajte raskrsnicu "London". Na tom mestu su zabelezene najvise koncentracije CO (ugljenmonoksida) - iznad maksimalno dozvoljene koncentracije.

:nazdravlje: :no:
Ada je sasvim okey, letos sam se rekreirao tamo ali kako s jeseni nastupa nova radna shema nije mi prakticno da putujem do tamo pogotovu ujutru pre faxa jbg. :grin:

a za Tas sam i ja pomislio, pogotovu ujutru jer nema puno setaca ali kako nije predvidjen za tu vrstu rekreacije aj reko da pitam za neku alternativu:tamoamo:
Korisnikov avatar
By HARP
Najlepše je trčanje na Adi, ali najpraktičnije je u tvom kraju gde živiš...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Krug dvojke ljudi!!!!

Ja izbegavam centar koliko god mogu u svakom pogledu, a i znam sta pricam no da ne zalazimo u offtopic. :shok:
Korisnikov avatar
By NegativE
Krug dvojke ljudi!!!!

Ja izbegavam centar koliko god mogu u svakom pogledu, a i znam sta pricam no da ne zalazimo u offtopic. :shok:
To sto je tvoj fax u vukhoje*ini i sto vise volis sumarke i mracne biciklisticke staze (kako rece a oce to pedere) van urbane sredine je tvoj izbor:doh:...a ovo ostalo kao sto su kompleksi npr. je nesto sasvim drugo i ne mogu ti pomoci:lood:
no da ne zalazimo u offtopic. :shok:
ovo je ipak bilo najpametnije

:up:

toliko od mene :bye:
By pčelica
Originally posted by NegativE
Aj sad, svi decki ili cure sportskog duha, koju lokaciju u gradu Beogradu biste mi preporucuili za jutarnje trckaranje i relaksaciju?

Dunavski kej. Potpuno je
čaroban u ranim jutarnjim satima. Nema
automobila, čist vazduh, voda... čak i ako
ti nije blizu, vredi se pomučiti.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!