Originally posted by FLOYD
Originally posted by Anatis
Originally posted by mmiki
Evo ja sam juce (nocas) bio u Floyd-u 1. put. Bilo mi je super, ne znam sta imate toliko protiv Floyda...
Ma bude tamo dobar provod ako slusas tu muziku ili ako je dobra ekipa... Mada obezbedjenje stvarno ponekad voli da zeza, ne znam koji im je to fazon... Npr. moja devojka i ja smo pre oko mesec i po sedele u separeu, tj. ona je sedela na meni, ljubile smo se i prilazi lik u fazonu "to radite kod kuce", bla, bla, trutj... Ne znam od kada je zabranjeno ljubljenje i sta je on mislio da radimo moje ruke su bile oko njenog struka, njene oko mog vrata... Uglavnom, poceo da me gura kao, zabranice nam ulaz... Doslo mi da ga Steta sto ta rasveta nije dosla malo ranije pa da ga bolje vidim xaxa!
to sto pricas nije tacno! ne kapiram u kom ste vise fazonu sa izmisljotinama? obezbedjenju sam zabranio da ulaze u club,i ako ova ekipa koja radi je totalno ok.momci stoje na vratima i oko cluba. ali uvek ce biti vas koji ce te praviti lazne frke i davati lazne informacije. u FLOYD-u se nije desilo nista lose vec dugo,dugo niti ce!a ti i tvoja riba ako stojite iza svojih reci,sledeci put AKO dodjete,idite do shanka trazite managera DACHU i pokazi mi tog lika iz obezbedjenja koji vam je to rekao, dobice otkaz na vashe oci! mada nema sanse u sva 4 separea sede isti ljudi koji vec poslednjih 4,5meseci konstantno rezervisu separe-e.
Nisam u fazonu da izmisljam, a separe je bio PRAZAN!!! Normalno da ljudi nece sedeti celo vece! Ne secam se lika, iskulirala sam ga skroz, od jednih sam dobila informacije da je otpusten, od drugih da jos uvek radi... Ma nebitno je, ne opterecujem se, nije ispala TOOOLIKA frka, samo kazem da nije u redu da nas bzvz smara zato sto se is3povao... I ne znam kako mozete da im ZABRANITE da ulaze, i onako je mrak, niko nikoga ne vidi, mogao je da udje kad god... Anyway, I doubt it, but than again - I REALLY don't care!
I da, mislim da je taj lik bio na drugom ulazu, ili sta god da je to... Nisam sigurna, mislim da je imao svetliju kosicu, visok... blah, blah...