Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Adenim
Oprastamo...zato sto si bi, a to ne postoji, tako da nema ni tebe ni tvog kurac-palac komenatara.
Kako volim ovog coveka.....:colorado:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Adenim
Oprastamo...zato sto si bi, a to ne postoji, tako da nema ni tebe ni tvog kurac-palac komenatara.

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja želim da se odljubim. Da li za to postoji neki recept? Ne želim više da patim zbog nekoga ko mene ne voli
Korisnikov avatar
By Zoe
Prikljucujem se zelji da za zaljubljivanjem :bye: :sniff:
Korisnikov avatar
By Sunce
Za pocetak, mastaj o tome da si zaljubljen...Sanjari!;)
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by Zoe
Prikljucujem se zelji da za zaljubljivanjem :bye: :sniff:
dala si mi ideju, sta mislite da napravimo pokret ''Zaljubljivanje''? samo ne znam da li se to racna kao propovedanje nove vere:cyborg: ili cemo morati da pokrenemo gradjanski rat:rafal: :osama: :sekirica: :die: :bic: :alien: renesanso i humanizmu, pojedite se od muke:njanjanja:
Korisnikov avatar
By Mortis
Recept za zaljubljivanje i odljubljivanje je, da ne poverujes, isti!

Izadji iz okova svakodnevnice, bez obzira da li je to tvoja soba, aktivnost, autoritet... Vidi kakvi ljudi postoje van tih okova i ne svrstavaj ih odmah u grupe, potrudi se da ih upoznas. Vrlo uskoro, onaj skot zbog koga patis ce izbledeti u tvom umu, a ispunice ga neko nov zbog kog ces biti srecan...

Hteo sam da bude racionalno, a ispalo je tako bljutavo...

Ali savet stoji.
Korisnikov avatar
By Sky123
mhm... samo kako ide onaj deo sa upoznavanjem? napravis anketu ko je gay ili... :zid: :roll: u know what i mean
Korisnikov avatar
By Mortis
WTF, covece? Zaljubi se u nekog ko nije gay, zar nije poenta samo da se zaljubis?
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by Mortis
Recept za zaljubljivanje i odljubljivanje je, da ne poverujes, isti!

Izadji iz okova svakodnevnice, bez obzira da li je to tvoja soba, aktivnost, autoritet... Vidi kakvi ljudi postoje van tih okova i ne svrstavaj ih odmah u grupe, potrudi se da ih upoznas. Vrlo uskoro, onaj skot zbog koga patis ce izbledeti u tvom umu, a ispunice ga neko nov zbog kog ces biti srecan...

Hteo sam da bude racionalno, a ispalo je tako bljutavo...

Ali savet stoji.
Moj problem je u tome što on mene voli, ali kao prijatelja, a meni njegovo prijateljstvo ne treba. Ja hoću nešto drugo od njega. On je zaista divna osoba i voleo bih da imam takvog prijatelja, ali ovo što osećam prema njemu nije prijateljska ljubav. :shake: Teško mi je da budem pored njega samo kao prijatelj, a teško mi je da budem i daleko od njega.
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je bilo neko vreme kad sam govorila - samo da se zaljubim pa makar i nesrecno ali da znam da sam ziva... A onda dodje neko drugo vreme u kome bih zelela suprotno samo da imam nekadasnji mir... Nema recepta ni za jedno, ni za drugo - bar kod mene...

:tornado:

Samo si u pravu sto ne verujes u pravog... Ja se iznerviram kad mi prijatelji tog "pravog" i spomenu, bolje da mi nista ne govore...

:tuc:
By Bombina
Originally posted by Sky123
Hmm... Zelim da se zaljubim:(.... ima li iko predloga kako? :hug:
e znas sta
pre upoznavanje jedne ta osobe
meni je jedna ta osoba,rekla da nemoj odmah zaljubis na mene ,nisam spremna za vezu,treba da razboli bivse...nemogu sad da uzvratim ljubav
nudila mi je prijateljstvo
jer me gleda kao drugaricu
trudila sam se da nesmem pogresno da zaljubim,
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by donquijote
Moj problem je u tome što on mene voli, ali kao prijatelja, a meni njegovo prijateljstvo ne treba. Ja hoću nešto drugo od njega. On je zaista divna osoba i voleo bih da imam takvog prijatelja, ali ovo što osećam prema njemu nije prijateljska ljubav. :shake: Teško mi je da budem pored njega samo kao prijatelj, a teško mi je da budem i daleko od njega.
Ne možeš ga preboleti ako ga gledaš svaki dan.
Odjebi ga.
Preseci.
Boleće.
Ali neće trajati dugo.
I makar neće biti status quo na kom si sada.
Korisnikov avatar
By Sky123
Originally posted by Mortis
WTF, covece? Zaljubi se u nekog ko nije gay, zar nije poenta samo da se zaljubis?
Erm... pa iskreno, to je sve pomalo konfuzno... ali ja sam mislio na nekoga ko je gay....
Korisnikov avatar
By donquijote
Originally posted by bigirl
Ne možeš ga preboleti ako ga gledaš svaki dan.
Odjebi ga.
Preseci.
Boleće.
Ali neće trajati dugo.
I makar neće biti status quo na kom si sada.
Voleo bih da je to tako lako, da mogu da se probudim jednog jutra i da više ne mislim na njega. Ali mi ne uspeva. Mi se zapravo i ne viđamo svaki dan. Možda je upravo u tome moj problem, jer što ga duže ne viđam sve m više nedostaje, što kaže ona stara engleska izreka " Absence makes the heart grow fonder". Evo recimo, celo leto se nismo videli, jer je on iz Španije i tamo je proveo leto, dok sam ja ovde brojio dane i noći do ponovnog susreta. Videli smo se pre dve nedelje kad je došao, ne mogu da vam opišem svoju sreću kad sam ga ugledao, došlo mi je da ga pojedem kako mi je bio sladak. Sad se opet nismo videli dve nedelje, jer nije tu, videćemo se u četvrtak i ja ne mogu da dočekam. Kao što rekoh, on je jedna divna osoba, jako mi je lepo u njegovom društvu, jer je pametan, duhovit, lep i teško mi je da ga gledam samo kao prijatelja, a teško mi je i da budem daleko od njega. Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
Korisnikov avatar
By Sky123
Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
[/quote]

Heh, welcome to the club...
zvuci kao da si se stvarno zaljubio... mada sta ja znam... necu nikakve savete da ti dajem jer kao prvo pojma nemam, a i mislim da to jedino ti mozes zavrsiti... good luck... :) ali, iskreno... nemoj tako da razmisljas... 100% sam siguran da neces provesti ostatak zivota sam:)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Dina
Kod mene je bilo neko vreme kad sam govorila - samo da se zaljubim pa makar i nesrecno ali da znam da sam ziva...
:tornado:

Samo si u pravu sto ne verujes u pravog... Ja se iznerviram kad mi prijatelji tog "pravog" i spomenu, bolje da mi nista ne govore...

:tuc:
lepo napisano...

:sniff:
Korisnikov avatar
By bigirl
Voleo bih da je to tako lako, da mogu da se probudim jednog jutra i da više ne mislim na njega. Ali mi ne uspeva. Mi se zapravo i ne viđamo svaki dan. Možda je upravo u tome moj problem, jer što ga duže ne viđam sve m više nedostaje, što kaže ona stara engleska izreka " Absence makes the heart grow fonder". Evo recimo, celo leto se nismo videli, jer je on iz Španije i tamo je proveo leto, dok sam ja ovde brojio dane i noći do ponovnog susreta. Videli smo se pre dve nedelje kad je došao, ne mogu da vam opišem svoju sreću kad sam ga ugledao, došlo mi je da ga pojedem kako mi je bio sladak. Sad se opet nismo videli dve nedelje, jer nije tu, videćemo se u četvrtak i ja ne mogu da dočekam. Kao što rekoh, on je jedna divna osoba, jako mi je lepo u njegovom društvu, jer je pametan, duhovit, lep i teško mi je da ga gledam samo kao prijatelja, a teško mi je i da budem daleko od njega. Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
A jesi li ti njemu rekao šta želiš od njega?

(Pokušavam da sklopim deliće priče, pa onda da ti dam pravi recept.)
Korisnikov avatar
By Escobar
Welcome to the club.

Garderoba je levo, red za cekiranje u hodniku ispred....:potapsava:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovo mogu da prihvatim samo kao fazu. Da iziritiras sudbinu.
Da, kao - dignes ruke od svega, i PAF! prava osoba uleti u tvoj zivot.

Inace, ne zanosi se idejom da ti je sudjeno da ostatak zivota provedes sam

Veliki brat. Mala sestra. Marsovo dupe.
http://www.howstuffworks.com/
Korisnikov avatar
By donquijote
A jesi li ti njemu rekao šta želiš od njega?

(Pokušavam da sklopim deliće priče, pa onda da ti dam pravi recept.)
[/quote]

Nisam mu rekao eksplicitno da sam zaljubljen u njega, ali mislim da je on to sigurno skapirao, jer je tako očigledno. Ne usuđujem se da mu to kažem jer se plašim da ga ne izgubim. Pretpostavljam da bi i on meni na neki način stavio do znanja da mu se sviđam. Nisam siguran, ali mislim da on ima nekoga kod kuće u Šoaniji, a možda mu se ja jednostavno ne dopadam, pa zato ništa ne pokušava. A ja bih tako voleo da on nešto pokuša. Ne bih se opirao:mazi::mazi:
Korisnikov avatar
By Dina

... Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
Tako je nekako i kod mene... Ja pustim da sve bude kako je, makar da je i neka situacija koja mi ni malo ne prija. Ali ako vremenom ne krene u pravcu obostrane ljubavi onda prolazi... valjda... Mogucnosti da bih ostatak zivota mogla provesti sama, ja se ne plasim. Zivot kao i svaki drugi - u necemu lep, u necemu nije...
Korisnikov avatar
By donquijote
Ja se, naprotiv, jako plašim samoće. Ja sam već četiri godine sam i samoća mi baš teško pada. Nemam volju nigde da idem jer su oko mene sve neki parovi a samo ja kao zadnji idiot sam. Evo najsvežijeg primera: u utorak sam bio na Marizinom koncertu i iako sam veoma uživao ipak bih voleo da sam imao nekoga da uživamo zajedno. Još teže mi pada činjenica da taj neko postoji ali da me, nažalost, ne voli tj. ne voli me onako kako ja njega volim.
Korisnikov avatar
By Mars
Još teže mi pada činjenica da taj neko postoji ali da me, nažalost, ne voli tj. ne voli me onako kako ja njega volim.
A ti se onda seti cinjenice da negde napolju takodje postoji neko drugi, ko ce da te voli mnogo vise nego sto si pomisljao da neko nekog moze da voli (pa i ti, ovog koga pominjes)

„A ko kaze nesto protiv Marsovog dupeta – taj nek mi pusi kurac!“
(Velimir Ilic, ministar za kapitalne investicije)

http://www.astronomy.com/asy/default.aspx
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam sebe izgradjivala vezano za samocu, nije da sad nesto prizeljkujem da bude tako, ali da mi tesko ne pada ako bude... Mozda su ti ljudi u parovima isto sami, mozda i usamljeniji nego neko ko nije u paru... Isto mi nije bilo prijatno da odem na neka mesta gde ce biti uglavnom parovi a ja dodjem sama, ali ipak odem. Vise puta se desilo da sam se dobro provela. Valjda ljudi prihvataju razlicitost i da nemamo svi iste zivote :wink:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ajde bre ljudi, vidim da moram da vratim stari potpis na forumu... If you look hard enough you will find LOVE ACTUALLY is all around...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!