Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
delimichno, odneo potvrdu za tekucu godinu a sredinom oktobra treba za sledecu (2006/2007) (posto je kod mene upis u sledecu tek 17.10. iako semestar pocinje 2.10. :lood: )

al, odlozeno u svakom slucaju :D
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
A koliko vi u RH imate onih krševa od MIG-21 /godina proizvodnje 1959/?

:poklon: :venchanje: :lezkiss:
To je vojna tajna, ali odat ću ti je... Ima ih nominalno 24, od toga realno 12, dok lete samo 3, eventualno 4. Imamo više generala nego ratnih brodova i aviona zajedno. A iz državnog proračuna se već godinama više izdaje samo za prezentaciju sabora (žderanje, lokanje, službena auta...) nego što iznose cjelokupna potraživanja vojske sve sa plaćama... :pegla:
Korisnikov avatar
By gari
E mi smo vas /izvinte na izrazu/ zajebali. Imamo admirale i kontra-admirale a nemamo more? I šta sad da se radi. Velikom Moravom /uz koju ja obitavam/ mogu da plove onako samo neki plitkki čamci, Dunavom možda i neki malo veći a o razaračima, topovnjačama, krstaricama i nosačima aviona nema ni govora. Sad, ili ćemo da bacamo so u Moravu da postane slana pa da je zovemo srpsko more ili da napadnemo nekoga i otmemo mu bar 2 km mora? Inače, šta će nam admirali?

Lele, ja i 2 kune izdadosmo države i sve vojne tajne! Kako je kod vas u vojnim zatvorima? Jel jebu...?

:backstab: :novinar: :smug:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by gari
Lele, ja i 2 kune izdadosmo države i sve vojne tajne! Kako je kod vas u vojnim zatvorima? Jel jebu...?

:backstab: :novinar: :smug:
Gnja... Mi imamo pun Zagreb KBB (kapetana bez broda) iako imamo moreta...
A admirala je više nego brodova... :giggle:
Mi izdadosmo države??? Zar su to tajne? Pa nekidan je pred ST kapetanijom bila javno vezana čitava HRM, sve 3 RTOPa i jedan PČ i 1 minolovac...
A od kada je vojna tajna da Srbija nema more? :bundeva:
Korisnikov avatar
By gorilica
Bojim se da mu nisi odgovorio na poslednje, i verujem najvažnije pitanje o zatvorima. :lol:
Korisnikov avatar
By gari
Pa ne zna čovek, tamo u "lijepoj našoj" su zatvori "otvorenog tipa".

:alexis: :saint: :sladoled:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:colorado: JA SAM POSLE VISEGODISNJEG ODLAGANJA ODLUCIO PRE 2 GODINE DA ODEM U VOJSKU I NISAM SE POKAJAO!! PROVEDOH 9 NEZABORAVNIH MESECI U KASARNI SA 500 FRAJERA,STA BOLJE MOZE JEDAN GAY DECKO DA DOZIVI?:seronjo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!