Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by marrreZovu te na razgovor.
Znaci obicno pozovu tog nekog na neke kontrole ako je u pitanju hiv?
Originally posted by marrreTo ne znam. Raspitaj se u ambasadi te država da li je testiranje na HIV deo procedure pre dobijanja vize ili tako već nešto...
i josh sto shvatam kao olaksavajucu okolnost je to da je ta devojka sa kojom sam imao kontakt otisla u inostranstvo da zivi i po njenim recima testirali su je na hiv,valjda je to pravilo.jJel to praksa?
Originally posted by marrreIzvini, da te pitam... što si baš na gej forum (tj. forum LGBT populacije) došao da se raspituješ o HIV-u? Mislim, ok je, niko ti ne zabranjuje, nego me interesuje onako... šta je to što te je prelomilo da baš ovde potražiš odgovore na svoje dileme...
devojka sa kojom sam imao kontakt
Originally posted by marrreMislim da je zeleo da vezba aktivisticki egzorcizam na tebi.
imam ortakinju koja je bisexualno opredeljena pa sam pricao sa njom o HIV-u i tim stvarima pa me je ona navela na ovaj sajt.inace ja sam hetero..ne razumem poentu pitanja ali nema veze
Originally posted by FreyTo duže vreme je 2 meseca, tzv. window-period od trenutka ulaska virusa u organizam do mogućnosti detekcije prvih specifičnih antitela na virus (samim tim i registrovanja samog HIV-a).
Onaj koji sumnja da ima HIV ne bi smeo, iz moralnih razloga, da daje krv, i da iskoristi takvu priliku da se testira. Nije ljudski testirati se na taj način. Plus, da bi postojala reakcija na test potrebno je da osoba bude zaražena duže vreme, pa je velika šansa da test bude negativan za HIV pozitivne osobe, čime obmanjujete sebe i dovodite u pitanje život onih kojima je krv potrebna.
Originally posted by PakiOriginally posted by marrreIzvini, da te pitam... što si baš na gej forum (tj. forum LGBT populacije) došao da se raspituješ o HIV-u? Mislim, ok je, niko ti ne zabranjuje, nego me interesuje onako... šta je to što te je prelomilo da baš ovde potražiš odgovore na svoje dileme...
Originally posted by pčelicaMod?Originally posted by PakiOriginally posted by marrreIzvini, da te pitam... što si baš na gej forum (tj. forum LGBT populacije) došao da se raspituješ o HIV-u? Mislim, ok je, niko ti ne zabranjuje, nego me interesuje onako... šta je to što te je prelomilo da baš ovde potražiš odgovore na svoje dileme...
Ts ts ts ts...
Jel' to mod progovara iz tebe?
Originally posted by RACABGSvugde u svetu rade ELIZA test, to nije nikakva mudrost za izvesti, i ja ga mogu uraditi sasvim fino (stavise i ga radio), ali je to test koji ima svoja ogranicenja, i ma koliko da su profesionalni, ne mogu tu nista uciniti. Naprosto uvek postoji neki rizik. Cak ni PCR nije neprikosnoven i svemoguc, mada jeste precizniji. No bilo kako bilo - ako neko vec dodje do toga da mu treba transfuzija krvi, taj neko nema izbora nego da im veruje. Prestani da siris paranoju.
pre mesec dana sam bio na testiranju u studentskoj poliklinici samnom je bila jos jedna devojka sa foruma i tako u razgovoru sa savetnicom dobili smo nekoliko zanimljivih podataka kao na primer da test koji se radi u zavodu za transfuziju nije bas siguran, drugo da se pomenuti formular popunjava iz razloga da bi se smanjila mogucnost da se krv osobe koja se mozda nalazi u prozor periodu ne uzima. kao i da u zavodu za transfuziju krvi nema strucnog kadra koji bi tmogao da oceni kroz razgovor da li postoji opasnost.
test koji se radi je elisa ,osobe koje su zarazene a nije prosao prozor period dobijaju laznu sliku testa i njihova krv se distribuira dalje ka pacijentima isto tako ako ste imali neku prehladu ili blagu infekciju taj isti test moze dati laznu sliku pozitivnosti .
STO BI ZNACILO ZAVOD ZA TRANSFUZIJU KRVI NIKADA NEMOJTE UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO JEDNOSTAVNO SU NE PROFESIONALNI
Originally posted by UlixZNAM DA RADIS TAMOOriginally posted by RACABGSvugde u svetu rade ELIZA test, to nije nikakva mudrost za izvesti, i ja ga mogu uraditi sasvim fino (stavise i ga radio), ali je to test koji ima svoja ogranicenja, i ma koliko da su profesionalni, ne mogu tu nista uciniti. Naprosto uvek postoji neki rizik. Cak ni PCR nije neprikosnoven i svemoguc, mada jeste precizniji. No bilo kako bilo - ako neko vec dodje do toga da mu treba transfuzija krvi, taj neko nema izbora nego da im veruje. Prestani da siris paranoju.
pre mesec dana sam bio na testiranju u studentskoj poliklinici samnom je bila jos jedna devojka sa foruma i tako u razgovoru sa savetnicom dobili smo nekoliko zanimljivih podataka kao na primer da test koji se radi u zavodu za transfuziju nije bas siguran, drugo da se pomenuti formular popunjava iz razloga da bi se smanjila mogucnost da se krv osobe koja se mozda nalazi u prozor periodu ne uzima. kao i da u zavodu za transfuziju krvi nema strucnog kadra koji bi tmogao da oceni kroz razgovor da li postoji opasnost.
test koji se radi je elisa ,osobe koje su zarazene a nije prosao prozor period dobijaju laznu sliku testa i njihova krv se distribuira dalje ka pacijentima isto tako ako ste imali neku prehladu ili blagu infekciju taj isti test moze dati laznu sliku pozitivnosti .
STO BI ZNACILO ZAVOD ZA TRANSFUZIJU KRVI NIKADA NEMOJTE UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO JEDNOSTAVNO SU NE PROFESIONALNI
Originally posted by RACABGNe radim tamo. Stavise, ne bih ni u ludilu pristao da se bavim transfuzijom ili hematologijom, to mi je krajnje nezanimljivo.
ZNAM DA RADIS TAMO
zavodu sam postavio pitanje ako bih trebao da primim transfuziju postoji li mogucnost da platim da se ta krv koja ce mi biti data bude testirana sa PCR testom i dobio sam odgovor da je to nemoguce toliko o njihovoj profesionalnosti
i ne sirim ja paniku paniku siri statistika, koliko bese u procentima ima zarazenih HIV-om od transfuzije ?????
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!