Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Ju, opet zurka. I opet bez folka? :nerd:

Dajte ljudi bar u petak 13. da bude Ceca tu. Nesrecan je to dan. :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ej necu da preterujem. ali da brate jednom konsultuj recnik ako insistiras da pises na engleskom! gotovo svaki put nesto pogresis! bez ljutnje, ali stvarno nije fora!!
Korisnikov avatar
By Stripi
Nešto smo osjetljivi danas? :D

:kiss:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ali kako ona to fenomenalno izvede. Ovo je već neki durgi, treći put.
Hlaefdige stvarno si dama.
:sesir:
Korisnikov avatar
By switchon1234
Malo je pomesao willkommen i welcome i ispade welkomme.

Kao sto je Galateja napisala, svidela nam se ova zurka 29-og, i sigurno cemo imati u vidu ovu 13-og, mada mislim da je previse blizu 29-om septembru.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mozda na ovu da odem? :nerd:

Cisto sumnjam........:novine:
By nikolof
:tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado: :tornado:
za sve one koji i ovo propuste..bice jos jedan party na kraju meseca.....
naravno i dalje u istom muzickom programu, bez folka...folk je odavno mrtav...samo ga jos u novom sadu slusaju...
By nikolof
:dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj: :dj:
dj lucky love, dj twin's, dj ovaj i onaj................................................
Korisnikov avatar
By mmiki
Ihhhhhhhhhhhhh, ko ce sad u NS.......
Korisnikov avatar
By mortisha
A bilo bi jako lepo kad bi ova"GAY" zurka, stvarno i bila "gay" a ne "GAY-Friendly" zurka..

Cisto da znam gde idem..
Ako tamo treba da srecem .. tipove iz teretane i da im se smeskam, kao da ja nisam tu zbog devojka nego onako slucajno-da se spremim.
Dosta njih i nema pojma kakva je zurka ..samo im tipovi na ulazu kazu " brate hajde dole ima riba" ( i to mi je rekao jedan od tih iz teretane).
By nikolof
gay frendly je iskljucivo iz jednog razloga....
a to je:ne zelimo da lokal zvrji zbog razloga koji su svima poznati u ovom besumucnom dopisivanju i trazenju narodnjacke muzike, koje se nece nikad vrteti na ovakvim zurkama.da je pameti kod ovih novosadskih gay ljudi, da umeju da se zabave i shvate da je 19ti vek odavno prosao, ne bi ovo bile frendly nego iskljucivo gay zurke....
e sad, sto se tice momaka i devojaka koji nisu u gay fazonu, mislim da su u ovom slucaju oni zasluzili priznanje u svom tolerantnom nastupu prema svima koji su tamo u gay fazonu...
i mislim da svaki party i treba da bude izmiksovan jer kako bi se inace i sirila svest ljudi da je biti gay ok.
u svakom slucaju svako ko je dobre volje i ko zeli dobru zabavu a pritom je mozgom u 21om veku je dobrodosao...

:mama: :mama: :mama: :mama: :mama: :mama: :mama: :mama:
Korisnikov avatar
By Zoe
A ako neki `tip iz teretane` pocne da fantazira u jednom trenutku, u alkoholisanom deliricnom stanju da bas i nije simpaticno gledati 2 pedera kako plesu i ljube se, ili pozele nekoj lezbejki da pokazu `sta je pravo musko`? Sta cemo onda?!?:lukavi:
Korisnikov avatar
By TheTree
Kada bih mogla da znam da bih upoznala nekog zanimljivog ..da,vrlo rado bih dosla..
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada bih i JA to znala, otisla bih........sve trceci......... :giggle:
Korisnikov avatar
By TheTree
Moze,ali trci iza mene..daj mi prednosti malo,da imam vise sanse :)
Korisnikov avatar
By mortisha
Pa ako je verovati organizatoru.. Mi cemo biti friendly....

A za divno cudo na prosloj zurci je bilo lepih devojaka (ako izuzmem onih par str8 plavusa koje nisu odavale utisak da su dosle da se zezaju vec da tracare o drugim str8 devojkama sto mi je u jednom trenutku postalo jako iritantno .. ) sve ostale devojke str8 ili bi ili les su bile stvarno ok..Zato mislim da bi trebale doci ako nista makar da ih vidite....

Veni Vidi
Korisnikov avatar
By TheTree
.."Ako ne mogu da vidim necu ni da gledam.."-Andric :)
Ko zna..mozda i dodjem
Korisnikov avatar
By mortisha
Pa u svakom slucaju imas vremena da odlucis.. nije 13. tako blizu..
Korisnikov avatar
By TheTree
Jeste blizu,jeste..meni vreme leti..kako se probudim ono vec sutra :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by TheTree

I meni isto :smeh:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Zoe
Originally posted by TheTree

I meni isto :smeh:
Eto :) ..Znam ja sta pricam..
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja vec cetvrti put pokusavam da odem na tu zurku....ali sad stvarno! taman ce proci prvi deo ludila oko ispita...
Korisnikov avatar
By Zoe
A ti? Kada ces ti da dodjes?
By nikolof
dok se neki zabavljaju drugi ce da :pas:
Korisnikov avatar
By Blady
Ej ja dolazim definitivno.... dosta sam propustila... tako da cu da nadoknadim...i ako ne bude les devojaka, ja cu da dovedem par njih, i nek svako dovede par njih i da vidite kako ce da se napuni....
Mada je ova prosla zurka bila u petak, a ne u subotu... Devojka i drugarica su slucajno upale i skontale.... eh....
DOLAZIM sigurno, bar kad je u mom gradu, i kad vec nisam bila na prethodnoj, sad cu...
A jos i zelim da pobegnem od folka, stvarno me to smara, ali kad je jos neki tech-house to me jos vise mami.... Dugo nisam bila na party-u
POZZ
Korisnikov avatar
By Delete
Moguce da cu biti u NS tada, pa ako bude bas dosadno u gradu, svraticu na koji minut, cisto da vidim ko je dosao na zurku i da li ce tu biti neki meni dragi ljudi iz NS.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!