Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Zoedala si mi ideju, sta mislite da napravimo pokret ''Zaljubljivanje''? samo ne znam da li se to racna kao propovedanje nove vere:cyborg: ili cemo morati da pokrenemo gradjanski rat:rafal: renesanso i humanizmu, pojedite se od muke:njanjanja:
Prikljucujem se zelji da za zaljubljivanjem
Originally posted by MortisMoj problem je u tome što on mene voli, ali kao prijatelja, a meni njegovo prijateljstvo ne treba. Ja hoću nešto drugo od njega. On je zaista divna osoba i voleo bih da imam takvog prijatelja, ali ovo što osećam prema njemu nije prijateljska ljubav. Teško mi je da budem pored njega samo kao prijatelj, a teško mi je da budem i daleko od njega.
Recept za zaljubljivanje i odljubljivanje je, da ne poverujes, isti!
Izadji iz okova svakodnevnice, bez obzira da li je to tvoja soba, aktivnost, autoritet... Vidi kakvi ljudi postoje van tih okova i ne svrstavaj ih odmah u grupe, potrudi se da ih upoznas. Vrlo uskoro, onaj skot zbog koga patis ce izbledeti u tvom umu, a ispunice ga neko nov zbog kog ces biti srecan...
Hteo sam da bude racionalno, a ispalo je tako bljutavo...
Ali savet stoji.
Originally posted by Sky123e znas sta
Hmm... Zelim da se zaljubim:(.... ima li iko predloga kako?
Originally posted by donquijoteNe možeš ga preboleti ako ga gledaš svaki dan.
Moj problem je u tome što on mene voli, ali kao prijatelja, a meni njegovo prijateljstvo ne treba. Ja hoću nešto drugo od njega. On je zaista divna osoba i voleo bih da imam takvog prijatelja, ali ovo što osećam prema njemu nije prijateljska ljubav. Teško mi je da budem pored njega samo kao prijatelj, a teško mi je da budem i daleko od njega.
Originally posted by bigirlVoleo bih da je to tako lako, da mogu da se probudim jednog jutra i da više ne mislim na njega. Ali mi ne uspeva. Mi se zapravo i ne viđamo svaki dan. Možda je upravo u tome moj problem, jer što ga duže ne viđam sve m više nedostaje, što kaže ona stara engleska izreka " Absence makes the heart grow fonder". Evo recimo, celo leto se nismo videli, jer je on iz Španije i tamo je proveo leto, dok sam ja ovde brojio dane i noći do ponovnog susreta. Videli smo se pre dve nedelje kad je došao, ne mogu da vam opišem svoju sreću kad sam ga ugledao, došlo mi je da ga pojedem kako mi je bio sladak. Sad se opet nismo videli dve nedelje, jer nije tu, videćemo se u četvrtak i ja ne mogu da dočekam. Kao što rekoh, on je jedna divna osoba, jako mi je lepo u njegovom društvu, jer je pametan, duhovit, lep i teško mi je da ga gledam samo kao prijatelja, a teško mi je i da budem daleko od njega. Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem samOriginally posted by donquijoteNe možeš ga preboleti ako ga gledaš svaki dan.
Moj problem je u tome što on mene voli, ali kao prijatelja, a meni njegovo prijateljstvo ne treba. Ja hoću nešto drugo od njega. On je zaista divna osoba i voleo bih da imam takvog prijatelja, ali ovo što osećam prema njemu nije prijateljska ljubav. Teško mi je da budem pored njega samo kao prijatelj, a teško mi je da budem i daleko od njega.
Odjebi ga.
Preseci.
Boleće.
Ali neće trajati dugo.
I makar neće biti status quo na kom si sada.
Originally posted by Dinalepo napisano...
Kod mene je bilo neko vreme kad sam govorila - samo da se zaljubim pa makar i nesrecno ali da znam da sam ziva...
Samo si u pravu sto ne verujes u pravog... Ja se iznerviram kad mi prijatelji tog "pravog" i spomenu, bolje da mi nista ne govore...
Originally posted by donquijoteA jesi li ti njemu rekao šta želiš od njega?
Voleo bih da je to tako lako, da mogu da se probudim jednog jutra i da više ne mislim na njega. Ali mi ne uspeva. Mi se zapravo i ne viđamo svaki dan. Možda je upravo u tome moj problem, jer što ga duže ne viđam sve m više nedostaje, što kaže ona stara engleska izreka " Absence makes the heart grow fonder". Evo recimo, celo leto se nismo videli, jer je on iz Španije i tamo je proveo leto, dok sam ja ovde brojio dane i noći do ponovnog susreta. Videli smo se pre dve nedelje kad je došao, ne mogu da vam opišem svoju sreću kad sam ga ugledao, došlo mi je da ga pojedem kako mi je bio sladak. Sad se opet nismo videli dve nedelje, jer nije tu, videćemo se u četvrtak i ja ne mogu da dočekam. Kao što rekoh, on je jedna divna osoba, jako mi je lepo u njegovom društvu, jer je pametan, duhovit, lep i teško mi je da ga gledam samo kao prijatelja, a teško mi je i da budem daleko od njega. Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
Originally posted by donquijoteOvo mogu da prihvatim samo kao fazu. Da iziritiras sudbinu.
Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
Originally posted by donquijoteTako je nekako i kod mene... Ja pustim da sve bude kako je, makar da je i neka situacija koja mi ni malo ne prija. Ali ako vremenom ne krene u pravcu obostrane ljubavi onda prolazi... valjda... Mogucnosti da bih ostatak zivota mogla provesti sama, ja se ne plasim. Zivot kao i svaki drugi - u necemu lep, u necemu nije...
... Ne želim da ga izgubim. Znam da je u ovakvim situacijama najbolje pribeći onom sistemu "klin se klinom izbija", ali kod mene ni na vidiku nema nekog ko bi bio približno kao on. Ja se inače jako teško zaljubljujem, šta znam, valjda imam visoke kriterijume, a nemam ni sreće. Izgleda da mi je suđeno da ostatak života provedem sam
Originally posted by donquijoteA ti se onda seti cinjenice da negde napolju takodje postoji neko drugi, ko ce da te voli mnogo vise nego sto si pomisljao da neko nekog moze da voli (pa i ti, ovog koga pominjes)
Još teže mi pada činjenica da taj neko postoji ali da me, nažalost, ne voli tj. ne voli me onako kako ja njega volim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!