Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
Mislim wtf, zena ima muza, ako ima muza, pretpostavicu da je u srecnom braku, i onda mi je kriminal da se guram tu, ako nije u srecnom braku, nek se razvede. Eh ti ljudi sto bi da sede na dve stolice...
:pop:

Samo sto mislim, da je ovo malo kompleksnije, pogotovu kod vas na balkanu. Razvod...pa jos ako je dete u "igri"...ijaoooooo...ne bih bila u kozi te osobe!
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by STATUS
Hm, meni se ipak cini da je mnogo strasnije kada muz ima ljubavnika, nego kada zena ima ljubavnicu, mozda gresim.... :wink:

Mozda??? :lol:

:eevil:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
to sto ona ima muza...nije moja stvar.moje je samo da joj stavim do znanja da joj je muz suvisan..ipak..
By Çâðê_DUP
kad joj stavim do znanja da je muz "najslabija karika", neka odluchi. prosto.:right:
Korisnikov avatar
By tramp
nikako osim ako joj je muz gej, ne zanimaju me zene sa str8 muzevima :D
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemam zivaca da se petljam u takvo sta
Korisnikov avatar
By KiWi
Kupio bih joj onaj vibrator od 50 din iz kineske radnje.. i napisao lepu posvetu.. ne može da ne upali!
Korisnikov avatar
By starsailor
nikako, ne privlace me zene koje imaju sex sa muskarcima
Korisnikov avatar
By Delete
Jbg, ne vredi da je muvam kad vec ima muza...samo da joj se nadjem u nevolji :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne bih joj se priblizavala....nek se sama sredi.... uostalom ako je bi i ima muza, znaci da se odlucila za osobu s kojom zeli da bude, bez obzira na pol, sta ce joj neko drugi? (that's what its all about!!). ista prevara kao i svaka druga...a ne....i pass...
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam Attached Non Monogamous
imam strejt muza i imam decku
i obata to znadu
i nikad to nisam krila
ni od prijatelja, ni roditelja, a cak ni ovog foruma
so
:hvala:
Korisnikov avatar
By one of the people
(da sam zena) rekla bih joj onako usput u liftu:
znas, mislim da on nije muskarac za tebe.

e onda nakon dve-tri nedelje kad joj se misli slegnu pozvala bih ja nju na jednu kaficu .... :colorado:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Od takve zene bi zbrisala sto dalje i nabavila sudsku zabranu prilaska od strane nje meni.
Nisam konzerva, stavise, nemam nista protiv da ljudi, dok jos ne potpisu papir, rade sta zele, experimentisu, sastavljaju i rastavljaju veze, kres varijante itd. Ali, onog casa kada se odlucis za maticara, prestaje bal. Pa budi i Angelina Jolie.
Korisnikov avatar
By Sandra123
Znaci ako je bi odmah je moras osvojiti,pa mozda zena voli svog muza? :protest:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by devokICA
i obata to znadu
i nikad to nisam krila
so
superrrr :dance:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by tramp
Originally posted by devokICA
i obata to znadu
i nikad to nisam krila
so
superrrr :dance:
da znas da jeste:smilegrin:
samo mala ispravka, nemadem decku, imam zenu ( ne kao supruga zenu, nego kao zena zenu..ne mogu da kazem da mi je devojka il decka nekako mi to smesno zvuci kada je ona u pitanju...mozda partnerka je nasrecniji izraz, mada mi se zena bas svidja posebno sto ona ne moze da izgovori zh kako treba, nego ga onako, anglo-saksonski " omeksa " :mljac:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Zene, kako biste osvojile zenu za koju sumnjete da je Bi,ima muza,a ona je nesigurna u sebe?
Pokusala bih da je raskrinkam i osvojim pomocu vekovima poznate metode:

Obukla bih se izazovno, otkrila bih poprsje, a kroz prozirnu haljinicicu bih ostavila da mi se naziru crne chipkane tangice.
Stavila bih opojni parfem, bordo karminom bih istakla senzualne usne i tako skockana bih izasla sa tom zenom i njenim muzem na veceru.
Citave veceri bih krisom pratila njene reakcije i prepoznala bih zelju u njenim ocima, ako je biseksualka.
Posle bih je pozvala u klozet da napuderisemo noseve i tamo bih je direktno startovala i tako otklonila njenu nesigurnost za vijek i vijekova.
:lezkiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
Originally posted by STATUS
Hm, meni se ipak cini da je mnogo strasnije kada muz ima ljubavnika, nego kada zena ima ljubavnicu, mozda gresim.... :wink:

Mozda??? :lol:

:eevil:
zašto? Ne vidim krucijalnu razliku ...
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ja bih pokusao oboje da utesim...
:hail: :saint2:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma takve je najlakse osvojiti.
Kazes joj da ne mora da ti pegla kosulje,da ne hrces kad spavas,da se kupas vise puta u toku nedelje,ne samo nedeljom,ne ides na fudbal,ne srces supu i ne podrigujes,pamtis datume i znas da se cvece ne nosi samo na sahranu.
:eu:
By pčelica
Originally posted by Seka Sabljak
Zene, kako biste osvojile zenu za koju sumnjete da je Bi,ima muza,a ona je nesigurna u sebe?
Pokusala bih da je raskrinkam i osvojim pomocu vekovima poznate metode:

Obukla bih se izazovno, otkrila bih poprsje, a kroz prozirnu haljinicicu bih ostavila da mi se naziru crne chipkane tangice.
Stavila bih opojni parfem, bordo karminom bih istakla senzualne usne i tako skockana bih izasla sa tom zenom i njenim muzem na veceru.
Citave veceri bih krisom pratila njene reakcije i prepoznala bih zelju u njenim ocima, ako je biseksualka.
Posle bih je pozvala u klozet da napuderisemo noseve i tamo bih je direktno startovala i tako otklonila njenu nesigurnost za vijek i vijekova.
:lezkiss:

Ja sam se zaljub'la!!!
:love: :love: :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!