Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Jedam cokoladice, slusam muziku, mastam, setam gradom...udjem u knjizaru...procitam dve, tri pesme, odgledam film, citam knjigu, fotografisem, razgovaram sa prijateljima, zasmejavam i imitiram, posmatram, sanjarim...:obraz:
Korisnikov avatar
By Deksi
gledam tv,citam neku dobru knjigu,slikam ili izadjem s drustvom negde...:shrug:
Korisnikov avatar
By Escobar
spavam ili idem u teretanu. tuzno :povez:
Korisnikov avatar
By mili86
slobodno vreme...
malo ga imam
uglavnom tada odem u crkvu, citam knjige... bavim se fotografisanjem mog malog grada...
By superfly
muzika, yoga, čitanje, muzika, bajs (sa slušalicama tj muzikom),
muzika, internet, yoga, muzika, chat (dok slušam muziku), blejanje, prijatelji, glazba, ....... huh!

:)
Korisnikov avatar
By Mars
Umereno brza voznja kolima sa jos 2,3,4 drugih zabavnih ljudi je meni uvek zabavna.
Takodje i osmisljavanje gde cu da idem i sta cu da radim (od bitnijih stvari u zuvotu) je takodje zabavno.

"...the attraction, the tension, don't you see baby, this is perfection"
(kolumbijska narodna pesma o Marsovom dupetu)

http://fun-with-words.com/
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
za sada imam slobodnog vremena, kao i aktivnosti kojima mogu da ga ispunim. sve zavisi od toga za šta sam raspoložen. ako mi treba neka relaksacija uglavnom radim neke fizičke poslove i gledam da sam što više napolju. obožavam neke pipkave i dosadne stvari kad sam nervozan. to me potpuno isključi od sveta. volim da čitam, gledam filmove, a ovih dana spremam ispite. zimi kad dosta vremena provodim unutra slažem puzzle. itd.
Korisnikov avatar
By coka
slusam muziku, pricam telefonom,igram,kuvam,jedem...
Korisnikov avatar
By djo
pa bazanje po gradu po raznim zadacima :)

mada najomiljenija mi je zabava sedenje za stolom, u kafani ili nekoj kuci, uz pice i beskrajno razglabanje... eto
Korisnikov avatar
By KiWi
Slušam muziku, jurcam kojegde, trošim pare na gluposti, gledam filmiće, uživam u golišavosti (svojoj i tuđoj), skidam programčiće sa neta, pravim knedle sa šljivama, gledam VB, telefoniram...
Korisnikov avatar
By Dina
Vidjam se sa dragim ljudima, citam, gledam nesto vezano za astrologiju posto sam je zapostavila bas zbog nedostatka slobodnog vremena, mastam... Uglavnom imam jako malo slobodnog vremena sto je za mene i bolje. Evo ovog vikenda sam slobodna i kao treba da se odmaram a ja svo vreme planiram sta da radim u buducnosti, ili mi se vrzmaju po glavi neki dogadjaji iz proslosti... pa se brinem i sve tako... Od sutra mi krecu i fax i posao, tada teske misli odmah oteram i kad imam vremena... Uvek bude - o tome cu misliti sutra :wink:
Korisnikov avatar
By Delete
Idem u teretanu, setam, vozim motor ili auto, odem do susednog grada ili susedne drzave, ispijam sokice u lokalnim kaficima, trosim pare i tak` :)
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Iskreno, dobio sam bolestan otkaz nakon 10 minuta rada, al živim u Mostaru pa i nije čudno.. prije par mjeseci i imam vrmena na pretek.
Crtam, šetam psa, idem na selo kopkat biljke, kopkam po saksijema na balkonu.. Od zabave? Napušavam se s nekim djevojkama, idem na koncerte, sviram klavijaturu, bubnjam po čemu stignem, slušam muziku, vozim bike... :mete:
Korisnikov avatar
By Hys.
sem neta i kompa.....uhhh...
knjige, pisanje, kafenisanje, filmovi, muzika, setanje, izlazenje povremeno, filozofiranje u 3 ujutro.....
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by devokICA
filozofiranje u 3 ujutro.....
:smeh: Kako mi je to poznato
Korisnikov avatar
By gari
Uglavnom drkam...mislim kompjuter, ali desi se i drkanje druge i treće vrste. Pas šeta mene, ja šetam ženu i tako. Onanija na veliko.

:bye: :kissing: :zongler:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!