Originally posted by deželaš
a to da li teen populacija tako generalno gledano ima seks mnogo pre punoletstva ili ne, to je za nas, dragi moji forumaši, već skoro pa metafizička špekulacija...
Ne mora biti nuzhno, idi samo shto se tiche gay populacije pa pretrazi oglase, chateve, gayromeo, gaydar i slichno, i posebno temu na ovom forumu 'kada ste izgubili nevinost', koliko tu 'dece' ima, a ponajvishe onih koji stave da imaju 18 jer im sajt ne bi dozvolio da se registruju a na slici vidish da se tek ispililo i odvojilo od uchiteljicine sise.
meni je to ok, kao i ova reklama, jer da je meni neko u tim godinama reko 'e dete ti si mali i nemoj da se jebesh' shvatio bih da je zavidan i reko mu da pali babu da mu shtrika nakurnjak
)
Dakle, praviti se da se 'deca' ne jebu ili prizeljkivati da se 'deca' ne jebu ce samo napraviti gore stanje - to ce postati taboo i oni nece imati informacije o polno prenosivim bolestima, kontracepciji i slichnim stvarima.
Durex kao firma nije duzhan da vrshi edukaciju jer chemu onda sluzhe osnovne i srednje shkole? Durex reklamira svoj proizvod i bash se pitam kako bi proshao kada bi umesto vickastih kampanja stavljao slike opakih bolesti.
Opet, te slike treba da se vide u osnovnoj shkoli, pored onih o pushachkim i nepushachkim plucima. Tachno se secam da nam je u 7. ili 8. osnovne postojala takva lekcija, s tim slikama, a tada je najvishe njih propushilo, a i kasnije. I svi to imaju na umu, pa opet pushe, i na paklicama pishe SMOKING KILLS pa nikom nishta. Alkohol je zabranjen za maloletne pa nisam do sad chuo da je bilo ko od njih ikada imao problema da ga nabavi, na ovaj ili onaj nachin.
Durex je verovatno izabrao donji limit od 18 godina jer je hteo da pokazhe da treba razmisljati o toj tematici najranije moguce. Da su stavili 16 godina [koliko valjda iznosi age of consent], opet bi bilo ovakvih tema, samo i u javnosti, gde bi se ljudi zgrazhavali kako to Durex promovishe spolno opcenje medju nashom malom, neukom i krhkom decom.
Po treci put - edukacija se vrshi negde druge, a ne na bilbordima, pogotovo ne onim koje placaju kompanije.