Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By SUNNY B
pa mislim ako se privlacim sa sexy vaxy i tashibabom,majom i pilicom onda mislim stvarno......a nije da mi nisu prijateli. ne znam da li se podrazumevaju bivse sa kojima sam bila u vezi a sada smo cisti prijetelji. a njih ima brdo.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Meni je sa Foruma Bombi i najveca prijateljica.
:)
Korisnikov avatar
By coka
mislim da moze :friends:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ako ni jedna strana ne oseca privlacnost prema drugoj strani - onda da! :jutro:
By Bombina
Originally posted by Seka Sabljak
Meni je sa Foruma Bombi i najveca prijateljica.
:)
da naravno,
pisala sam ti u2
:kiss: :cheer:
By Bombina
postoji prijateljstvo uz druzenja
Bilo bi interesantno cuti razna iskustva u vezi „prijateljstava” sa curama... da li imate utisak da taj pojam ovde povlaci za sobom sve ono što se i kod nas podrazumeva pod lez prijateljstvo ili se u necemu se razlikuje.
Recimo JA bih Iskreno da ti kazem, eto ja sam se ostvarila prava zenska prijateljstva
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Naravno da moze :) i to je jedna grdna muka, jer kad bi me neke lez prijateljice izneverile, noge bi im polomila (obaveshtene su o mogucnosti deshavanja te radnje i slazu se da i meni sleduje isto pri izvrshenju zlochina ) :evil: zvuchi grubo ? neee to samo govori koliko mi te osobe znache :) shta bih ja bez djoleta 1, 2 i 3, 4, 5 :)
E najsladje definisanje frendshipa je bilo izmedju djoleta 2 i mene :) kad smo ustanovile da hemija izmedju nas dve moze da postoji samo u flashi oooojhaaa
By Çâðê_DUP
u teoriji-da, u praksi-zavisi od okolnosti, od osoba (svake pojedinacno), tj od njhovih karakternih osobina, stepena inteligencije, ranjivosti, empatije, zainteresovanosti, motivacije, emotivnosti i ostalih vidova represije. :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by lez from bg
Mozhe li postojati prawo prijateljstwo izmedju dwe lez dewojke?
Znachi bez trunke fizichke priwlachnosti i nekakwih zadnjih namera?
Ja mislim da mozhe,a vi?
Izvinjavam se za veliki off, ali koja je to fora u proteklih mesec, dva da se "v" zamenjuje sa "w"? Na sve više mesta i sve više puta? Čemu to?
Korisnikov avatar
By Andre87
Prijateljstvo je postojanija kategorija osecanja..moguce je...mada ako je postojala iskra,nanosice ti uz radost i bol koji ce vremenom nestati...
By Melibea
Ranije me je jedna forumasica ubedjivala kako prijateljstvo izmedju lez devojaka ne postoji....Naravno dokazala sam suprotno... Imam dve lez i 3 bi drugarice prema kojima NIKAD ali NIKAD nisam nista osecala i od samog trenutka smo kliknuli kao frendovi... :vestica:
By B reddie
moze. ali samo ako se zna sta jedna od druge ocekuju - friendshipwize, ako se to ne poklapa, e onda....

:zid: :wtf: :mad: :flaming: :sekirica: :( :no: :placko: :cut: :sniff:

i sve je gotovo...
Korisnikov avatar
By anchez
mislim da ce uvek makar sa jedne srane postojati zelja za necim vise od prijateljstva, tako da je moj odgovor ne moze!!!!
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Naravno da mogu dve devojke da budu samo prijatelji.U suprotnom.... :hug: ja bih imala mnoogo devojaka..:hug:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Moze na cistom terenu bez nekih skrivenih osecanja koja prevazilaze nivo prijateljstva.
Korisnikov avatar
By anchez
Naravno da moze!!!:vijaca:
Korisnikov avatar
By someone
naravno da moze :) nema to veze shto su gay,gledam ih kao drugarice :)
Korisnikov avatar
By Galateja
U ovom slučaju slažem se sa većinom da može da se održi drugarstvo ili prijateljstvo između dve gej osobe.

No, ono što je meni čudno je to kako se dosta razglaba o klanovima, sindromima 'svaka sa svakom'' i 'bivša moje bivše', što je meni strano, da se razumemo, a ovamo odgovori skroz suprotni.

Dakle, meni je ta podvojenost u odgovorima forumaša vrlo čudna i ne znam kako da je tumačim.
Korisnikov avatar
By jenny
Pa Galateja ne shvataj bukvalno to "svaka sa svakom".

on: naravno.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by jenny
Pa Galateja ne shvataj bukvalno to "svaka sa svakom".
Naravno, ne shvatam bukvalno, samo sam komentarisala da mi za oči (u slučaju foruma) zapadnu teme o ne znam kakvom ženskom promiskuitetu, kao i ponavljanje te dve sintagme pod navodnicima, iz prethodnog posta.

Pa mi je zato bilo čudno kako neko ko je sa jedne strane u lez paranoji može sa druge da brani gej druženje, tj. mogućnost održavanja istog.

A što se tiče teme, takođe mi je upadljivo ono 'ako nema privlačnosti'. Onda ispade da je gej prijateljstvo moguće samo između osoba koje se ne sviđaju jedne drugima, znači sa neprivlačnima :lol: .
Korisnikov avatar
By jenny
Lez paranoja :lol:

Jbga istina je negde između (kao i uvek).
Korisnikov avatar
By maka
moze naravno,moja A. i ja smo bile prijateljice...... 7 dana :smeh: a sad smo jos bolje!
By Dee
Mislim da moze biti drugarstva ali prijateljstva ne. Proradi, onda, citav spektar vrlo jakih emocija koje neibezno vode zelji za necim vise... Bar ja to tako rezonujem... ;)
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by Galateja
A što se tiče teme, takođe mi je upadljivo ono 'ako nema privlačnosti'. Onda ispade da je gej prijateljstvo moguće samo između osoba koje se ne sviđaju jedne drugima, znači sa neprivlačnima :lol: .
Bas i ja htedoh isto da napisem.

Inace bas i ne mogu da se pohvalim lezbejskim prijateljstvima, ali jesam imala jedno - prijateljicu s kojom sam se divno slagala i druzila (dok nas zivot nije odvukao na potpuno razlicite strane).

Za nju ama bas nikako ne mogu da kazem da (mi) je neprivlacna osoba, ali prosto nikad nisam razmisljala o njoj u tom pravcu. Druzile smo se, pricale, ispijale kafe, izlazile, mnogo puta u istom krevetu spavale, nalazile se jedna drugoj i sve to tako sto inace prijatelji rade. I imale potpuno cist i otvoren odnos. Tako da je moje jedino iskustvo lez prijateljevanja - jako pozitivno i ide u prilog tvrdnji da je vrlo moguce.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Naravno da moze.. Jbt pa i da sam str8 ne bih zelela da pojebem svakog svog str8 ortaka, tako da je isto i sa lez drugaricama.. :kissass:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Hahahahahhaaha!
Ladno moja tema opet ozivela. :D
Ma naravno da moze postojati prijateljstvo. :)
Korisnikov avatar
By Madonna
od prijateljstwo do prijateljstvo. kako to da ne pises wise w? imas li neki savet za mlade narastaje? :novinar:
Korisnikov avatar
By SabotagE
Originally posted by shut
od prijateljstwo do prijateljstvo. kako to da ne pises wise w? imas li neki savet za mlade narastaje? :novinar:
Hahahahahhaaa!
Nikad nisam pisala w umesto v osim na ovom forumu kad sam se tek uclanila.Nemam pojma sta mi je bilo.
Valjda sam bila klinka. :wtf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!