Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Ulix
Originally posted by mili86
hm... a bas se pitam zasto mene nikad niko nije drkao na ulazu i jos gomilu ljudi koja tamo dolazi...
Meni je zao sto i tebe nisu maltretirali, ako bi vec da te neko drka (ili da ti nekog drkas, ne znam). Eto, ti im se pozali da te jos nisu gnjavili, mozda te neko raspali po faci, pa ces biti zadovoljan.

Lepo sam ti rekao za dogadjas kome sam prisustvovao. A zaista ne spadam u osobe kojima se takve stvari prividjaju.
sto se "dela" tice.. nisam mislio na umlacivanje, vec na to da i ova saka jada pedera sto se sakuplja treba da ima podrsku od samih ljudi koji se ovde okupljaju a ne da se delimo na one koji su premlaceni u clubu i na one koji sumnjaju u te stvari.... uostalom... ici cu u floyd dok ne nadjem neko drugo gay mesto koje ce mi se vise svideti... :tehno:
Zabole me i za to gde ces ti da ides. Uopste nije bila poenta da te odgovorim od toga. Sto se mene tices mozes i da im spavas pred pragom. Naprosto sam zeleo da ti kazem da kad sumnjas u to da je neko bio maltretiran sumnjas bez razloga, jer oni incidenti nisu izmisljeni, za svaki je bilo svedoka koliko volis. To sto si ti bio zauzet u wc-u u to vreme, zaista ne treba da bude dovoljan razlog da se pravis pametan.
Korisnikov avatar
By mili86
onaj deo o pragu i WC-u je bas tetkast
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A na sta se nadovezuje ovaj zadnji post sa policijom? :puzzle:
A ulixe, imas od mene kafu zbog vecine odgovora ovdasnjih :kiss:
And the highlight of the night was
"ja sam mislio da je ulix iole obrazovan, a on ispade tetka"
:hail: :hail: :hail:
Korisnikov avatar
By mili86
pa ovako deluje obrazovano... a bavi se rekla kazalima...
uostalom... to i nije tema...
bice bolje da se vratimo na docek...sto i jeste pitanje
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lunja
Šta je suprotno od "tetka"? "Mačo-muškarac"?
Nemam pojma, ali šerif Čapi (iz onog filma "Hepi, Teksas" o kome pisasmo na drugoj temi) je i mačo i tetka istovremeno
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by mili86
pa ovako deluje obrazovano... a bavi se rekla kazalima...
Opet ti. :smeh:
Pa, da rezimiramo: obrazovani ljudi nisu tetke i ne bave se "rekla kazalima".

It's hot! :tos:
Korisnikov avatar
By mili86
:odrasti: mogu bar da pricaju o necemu pametnom, a ne o mestu gde sam se ja toboz nalazio za vreme tih nestretnih dogadjaja...
Korisnikov avatar
By FLOYD
ja sam se koliko god mogao potrudio da nemilih dogadjaja vise nema,kao sto ih i nema! opustite se i dodjite u FLOYD ili DUGU,sve je ok sad,zasto u opste vise pricate o stvarima koje su iza nas.
Korisnikov avatar
By Val
Ja eto ne mogu da dodjem i proverim. :placko: Mene FLOYD nije zvao...

:smeh:
By Ulix
Originally posted by FLOYD
zasto u opste vise pricate o stvarima koje su iza nas.
Imas apsolutno fantastican smisao za humor.

Oh, kapetane moje, znam tebi je Flojd prva ljubav bila, a oni koje umlatise gorile tvoje tek bljesak su znacile u mraku... (Copyright by Josipa Lisac and Ulixandra)
By Pending-For-A-Bending
Ja cu MOZDA tamo ponovo otici kad cujem da se promenila muzika, da nema maltretiranja... U sustini idem tamo MOZDA kad cujem neke pohvale od (normalnih) osoba
Korisnikov avatar
By *deni*
Posto se ovde FLOYD uglavnom kritikuje, nisam bio lenj pa sam izvukao jedan post iz teme "CLUB FLOYD", koji dokazuje da ima persona koje su u FLOYD-u boravile bez neprijatnosti ( cak i bez placene ulaznice).
Autor(ka) posta je rupaul:
rupaul
Tako ste me naplasili sa tim frkama u FLOYDU da sam jedva skupila hrabrosti da u subotu na nedelju oko 4 sata ufuram tamo.Nisam platila kartu, jer mi niko nije trazio pare.Kada sam usla odusevila sam se.Prisla mi je jedna devojka koja se odaziva na ime Marakana i pitala da li sam prvi pu t tu, jer je ona maltene inventar u FLOYDU.Upoznala me je sa par ljudi tamo, ali najvise mi se svidela sankerica Gordana koja je kao i ja transvestit.Nisam mogla da verujem da tako opusteno mesto postoji u Bg.Sve pohvale za FLOYD i njegov menadzment.Samo nastavite tako i produzite rad i nedeljom i radnim danom jer ne zivi se samo petkom i subotom uvece!Kiss for manager, and personal!!!!!!!!!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!