- 28 Sep 2006, 04:02
Originally posted by UlixOriginally posted by mili86Meni je zao sto i tebe nisu maltretirali, ako bi vec da te neko drka (ili da ti nekog drkas, ne znam). Eto, ti im se pozali da te jos nisu gnjavili, mozda te neko raspali po faci, pa ces biti zadovoljan.
hm... a bas se pitam zasto mene nikad niko nije drkao na ulazu i jos gomilu ljudi koja tamo dolazi...
Lepo sam ti rekao za dogadjas kome sam prisustvovao. A zaista ne spadam u osobe kojima se takve stvari prividjaju.sto se "dela" tice.. nisam mislio na umlacivanje, vec na to da i ova saka jada pedera sto se sakuplja treba da ima podrsku od samih ljudi koji se ovde okupljaju a ne da se delimo na one koji su premlaceni u clubu i na one koji sumnjaju u te stvari.... uostalom... ici cu u floyd dok ne nadjem neko drugo gay mesto koje ce mi se vise svideti...Zabole me i za to gde ces ti da ides. Uopste nije bila poenta da te odgovorim od toga. Sto se mene tices mozes i da im spavas pred pragom. Naprosto sam zeleo da ti kazem da kad sumnjas u to da je neko bio maltretiran sumnjas bez razloga, jer oni incidenti nisu izmisljeni, za svaki je bilo svedoka koliko volis. To sto si ti bio zauzet u wc-u u to vreme, zaista ne treba da bude dovoljan razlog da se pravis pametan.