Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by mili86Ma da- u pravu si- svi su dobili sto su trazili (sarkazam- ukoliko znas sta to znaci. Ali po odabiru tvog "stajlinga", mislim da nemas pojma o icemu)
mislim da je jedno 100 puta bolje od obezbedjenja koje je bilo u xu a ako je neko uopste imao problem zapitajte se zasto???
Originally posted by mili86Takve gluposti pises da bih jos pomislio da nisi nogom krocila ni u X ni u Flojd, da ne znam bolje. Flojd je posle svih onih incidenata, a narocito nakon poslednjeg, trebalo zatvoriti, a da je bilo imalo pederske solidarnosti, niko tamo vise ne bi ni odlazio. No, kako unic0rn svojevremeno (vrlo mudro) rece - eto nama prve balkanske sado/mazo gej saune. I vidim lepo ti je. Izvoli nastavi odlaziti, ima nas kojima nije lepo, pa necemo. I dalje cemo da se proseravamo.
hm... mislim da je proseravanje o obezbedjenju u Floydu debelo platio gazda Xa. ja licno nikad nisam imao problema sa obezbedjenjem.. mislim da je jedno 100 puta bolje od obezbedjenja koje je bilo u xu a ako je neko uopste imao problem zapitajte se zasto???
a sto se doceka tice?? pa ako bude nesto organizovano , verovatno cu doci i to sa ovim sto je pisao iznad meneBili biste divan par.
Originally posted by mmikiuh, ljubi ga bananica ludog, mladog i nadasve hrabrog:love:...sad imam izgovor da se ne odvajam od tebe kad dodjem u bg-pravicemo se da si mi licno obezbedjenje:P
Pa bas bih voleo da idem... Prebicu obezbedjenje ako treba... Mada 1. januar je tako daleeeko...
Originally posted by mili86Mozda je problem sto mislis. Nisi kvalifikovan.
ali mislim da je sve to oko batina proseravanje... jer sto bi nekoga maltretirali ako nije zasluzilo...
i jesmo divan par.. bar zajedno imamo godina kao neki koji se ovde pozivaju da komentarisu...Da 'prostis, a sta si htela da kazes ovim?
Originally posted by UlixObozavam te!!!Originally posted by mili86Mozda je problem sto mislis. Nisi kvalifikovan.
ali mislim da je sve to oko batina proseravanje... jer sto bi nekoga maltretirali ako nije zasluzilo...
i jesmo divan par.. bar zajedno imamo godina kao neki koji se ovde pozivaju da komentarisu...Da 'prostis, a sta si htela da kazes ovim?
Originally posted by mili86reci onima koje je obezbedjenje umlatilo da je u pitanju pedersko prepucavanje i rekla-kazala, siguran sam da ce imati razumevanja za tvoje gluposti.
hteo sam da kazem da se ostavite pederskih prepucavanja i rekla kazala...
i da prestanete da budete drkadzije ispred kompa... ajmo malo da uzvo pricamo...ako nemas nista protiv, radije ne bih.
svi ste ovde jaki na recima...ajmo malo dela...jel sad treba tebe da umlatimo ili sta?
sto neko nije branio te momke ili devojke... ako ih je neko uopste maltretirao...ne, niko ih nije maltretirao. modrice su sami sebi napravili, a onaj slusni aparat se sam od sebe slomio, a kad je obezbedjenje drkalo mog decka na ulazu, ja sam to sve halucinirao.
Originally posted by mili86Meni je zao sto i tebe nisu maltretirali, ako bi vec da te neko drka (ili da ti nekog drkas, ne znam). Eto, ti im se pozali da te jos nisu gnjavili, mozda te neko raspali po faci, pa ces biti zadovoljan.
hm... a bas se pitam zasto mene nikad niko nije drkao na ulazu i jos gomilu ljudi koja tamo dolazi...
sto se "dela" tice.. nisam mislio na umlacivanje, vec na to da i ova saka jada pedera sto se sakuplja treba da ima podrsku od samih ljudi koji se ovde okupljaju a ne da se delimo na one koji su premlaceni u clubu i na one koji sumnjaju u te stvari.... uostalom... ici cu u floyd dok ne nadjem neko drugo gay mesto koje ce mi se vise svideti...Zabole me i za to gde ces ti da ides. Uopste nije bila poenta da te odgovorim od toga. Sto se mene tices mozes i da im spavas pred pragom. Naprosto sam zeleo da ti kazem da kad sumnjas u to da je neko bio maltretiran sumnjas bez razloga, jer oni incidenti nisu izmisljeni, za svaki je bilo svedoka koliko volis. To sto si ti bio zauzet u wc-u u to vreme, zaista ne treba da bude dovoljan razlog da se pravis pametan.
Originally posted by mili86Izvinjavam se sto vam se mesam u javni razgovor, ali, Mili, jesi li ti retardiran pa ne shvatas Ulixa ili se pravis retard?
ja sam mislio da je ulix iole obrazovan, a on ispade tetka... ja u te toalete ne zalazim... to sto se tamo radi, ja radim kod kuce... i sto se pisanja tice, a vala i drugih stvari... a nisam rekao da sumnjam u te incidente, mada nisam bas ni ravnodusan... sta ja znam.. mislim da se pravi prevelika galama i da sve to lici na neukusni scenario... jer se vec desavalo da neko vodi losu kampanju
Originally posted by mili86a) Uliks voli tetke, pa ga ne vredja sto ga tako nazivas. Mada bi mogao upotrebiti ogledatlo u bilo kom momentu, starting from now.
ja sam mislio da je ulix iole obrazovan, a on ispade tetka... ja u te toalete ne zalazim... to sto se tamo radi, ja radim kod kuce... i sto se pisanja tice, a vala i drugih stvari... a nisam rekao da sumnjam u te incidente, mada nisam bas ni ravnodusan... sta ja znam.. mislim da se pravi prevelika galama i da sve to lici na neukusni scenario... jer se vec desavalo da neko vodi losu kampanju
Originally posted by mili86Ljudi dobijaju batine od ljudi (takoreci) koji treba da ih stite. I jos pride plate ulaz da bi dobili batine. I tebe to ni najmanje ne uzbudjuje. Znas sta, ako ubiju boga u tebi, nemoj ovde da dodjes da cvilis.
sta ima da shvatim....
mislim da se tome pridaje nepotebna paznja...eto toliko....
a ako neko ima nekih problema, neka to resi kao ja,,,, okreni 92
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!