Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Dugo sam razmisljala gde je mesto ovoj temi...
Ponekad je zaista spas da covek ima previse obaveza. Tada ne stigne da se bavi razmisljanjima tipa sta ako...
Ali ja trenutno nemam nekih obaveza, tako da se otvorio taj prostor za to chudo 'sta ako'.
Naime, imam neke svoje planove za naredne godine, i resila sam da sve ostalo stavim na 'hold' dok se ti planovi ne sprovedu u delo. Osim diplomiranja tu se provlace i putovanja (bar) po Evropi, i realno gledajuci, za to je potrebno puno zivaca, vremena i para. S'tim da bih jedino tako, putujuci i radeci ono sto volim, sebe mogla da nazovem srecnom i ostvarenom osobom. To je ono sto zelim. Ali ne zavisi samo od mene i mojih zelja, vec i niza okolnosti u kojima mogu da se nadjem.
Medjutim, sta ako...
Splet okolnosti ne bude na mojoj strani? Ako mi oko tridesete ipak padne na pamet da zelim neko detence i zbog toga zanemarim sebe i svoje potrebe? Ili, nespremna da odustanem od svojih planova i ciljeva zanemarim neke druge, vazne stvari u zivoti (mislim na ljubav prema drugoj osobi, roditeljima, prijateljima)?
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zaboravila sam da dodam da, iako sam ja upisala to sto sam upisala ubedjena da ja prosto obozavam to sto radim i da je to jedina oblast u kojoj bih mogla da se snadjem, pocinjem da mislim da to i nije bio bas pametan izbor. Pre svega, jer mi bavljenje time sigurno nece obezbediti dovoljno sredstava za samostalan zivot + putovanja, posebno ne u Srbiji, a potom i to sto sam dosla do tacke kada masa stvari koje bih trebala da znam, mene ne interesuju. Uz sve to, radi se o zahtevnom studiranju (obavezne vezbe i neretko i predavanja) tako da ostaje vrlo malo vremena za neke druge aktivnosti, tipa posla ili duzeg odsustva.
Korisnikov avatar
By Andre87
@Mina
Dete moze da pruzi nepresusnu motivaciju za nove poduhvate..zivis i za njega,ono je produzetak tebe...kroz njega zivis deo svoje buducnosti...a ono kroz tebe sagledava deo svoje proslosti :)
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Zivotne planove pravim pausalno, odnosno okvirno, jer ma koliko da je dobar strateg, covek ne moze bas u detalje da isplanira svoju buducnost, jer su tu cinioci kao sto su visa sila ( vis maior ), vanredne okolnosti itd.
I sama sam u nekim godinama kao u pesmi "Prodje leto trideseto, godina mi zao nije, nije vazno sta je bilo, sad je vazno kako mi je" ( :lol: ) i moram priznati da me sve cesce obuzima neodoljiva potreba da osim o sebi, brinem i o nekom drugom bicu. To je taj majcinski instinkt. Sve se cesce osecam nekako prazno, ne zadovoljava me vise toliko briga o sebi, ne ispunjavaju me aerobik i fitnes aktivnosti, odlazak kod frizera i french manikir.
Ozbiljno, u planu mi je da u naredne dve godine postanem majka.
:beba:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
napravices okviran plan (mozda tacnije, pravac u kom zelis da ides) a pojedinacne stvari ces morati da resis usput. odlicno je da te zadovoljava ono cime si odabrala da se bavis jer je to jedna od retkih stvari na koje mozes da se oslonis (u smislu- volis nesto i to je relativno nepromenljivo)...
...what if je u redu posto te drzi budnom i opreznom ali cesto moze da optereti ukoliko mu das previse prostora....

das sve od sebe pa vidis!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!