Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by PakiOriginally posted by KissQueen... Sećaš se da sam sinoć nekom rekao, pojašnjavajući mu ko si sa foruma: "Ona devojka bez avatara..." ?!
S obzirom da su se neki zalili sto nemam avatar... Evo moje kosice!
Originally posted by mmikiMore, znaš me, 'tico, čak smo i odigrali jedan "stiskavac"!
Paki, pa ja tebe ne znam, sto ne pridje, ne ujedam?
Originally posted by KissQueenOooooo, ma za sledeću neću ni morati bilo šta da pojašnjavam ostalima, možda samo tebi (do tad ćeš biti prva dama foruma, pazi šta ti žemka )Originally posted by PakiOriginally posted by KissQueen... Sećaš se da sam sinoć nekom rekao, pojašnjavajući mu ko si sa foruma: "Ona devojka bez avatara..." ?!
S obzirom da su se neki zalili sto nemam avatar... Evo moje kosice!
Naravno da se secam! Eto, sad ces morati da smislis neko drugo objasnjenje za sledecu zurku!
Originally posted by Pakinista licno. proleteo sam pored cele zurke ... a u narecenom trenutku mi je i fizicki bilo muka... ni od koga licno... od sebe najvise...Originally posted by fencysmurfNije strašno... Ipak si ti dobrica , žao mi je samo što si onako proleteo pored mene...
ja sam se smorio ko bezubi dabar. but then again ja sam i onako nadzak baba...
Originally posted by mmiki... Ne serendaj, more.
Cudo jedno... Mislis da ne znas coveka a juce si _____ sa njim...
Na pravom sam putu da postanem muska prostitutka ili neka muska "sex i grad" varijanta...
Ne mogu cudom da se nacudim... Mali je ovaj svet ili svaki gay visi na GS forumu...
Originally posted by KissQueenOriginally posted by Beli Dečak
Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje
E tako
ajd sad, pozdrav
Who, me?
Originally posted by ZibroHmm pa ti si bio tamo kod nas, kako to da mi niko nije reko "E, ovo je Zibro"
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!