Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Zibro
a na koju foru su svi upoznali "gomilu forumasa" ??? jel to ljudi imaju svetlece reklame sa natpisom GS FORUM ili sta ???

pa manje vishe je ona moja fotka/e
odgovorna pa su se mahom ljudi prepoznavali
tebe niko nije skontao jel si bio obuchen i obuven :alikako: :ledeni:
ti nisi nikog od forumasha skontao?
Korisnikov avatar
By unic0rn
@Val, mmiki

cc :D

ja sam se jedva suzdrzao da to napishem da ga ne bi pogodilo, a ti pridikovala, kad ono eto je ona :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
Rekoh "ETIKETA SA IMENOM" mi je jos falila, s' obzirom na ostale...
Korisnikov avatar
By Deksi
Ok...pasce neki dogovor do sledece zuraje mmiki.... :up: i ostali :eureka:
Korisnikov avatar
By mmiki
Naravno da ce pasti... :canttouchthis:
By Pending-For-A-Bending
E, pa i ja sam upoznao par forumasha- ostale znam od predjasnjih zurki... Pozdrav svima s kojima sam se upoznao!

Inace, ponasanje (nas) forumasha je za svaku pohvalu- u vremenu kad vecina PEDERA ne zna/ne zeli da se javi osobi koju je upoznao prosli put, (mi) forumashi smo prilazili koga smo prepoznali i prestavljali se i upoznavali... Stvarno fino

A da... Party....

Veoma fino, muzika mi legla, obezbedjenje za pohvalu (ovaj put su i pretresali), mozda je bilo malo mracnije pa si mogao da se za...es i nesto lose da privedes:)) Mislim, ovo je verovatno bilo dobro za lose frajere:))

Borise, samo nastavi ovako!
Korisnikov avatar
By mmiki
"mozda je bilo malo mracnije pa si mogao da se za...es i nesto lose da privedes. Mislim, ovo je verovatno bilo dobro za lose frajere".
ma idealno lose... (da izvinu oni kojima Ceca ide na zivce), ja sam bio malo los po tom pitanju. Sa nekima sam se mazio a ni imena im ne znam niti sam ih sta pitao...
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by mmiki
(da izvinu oni kojima Ceca ide na zivce)
a to su SVI oni koji su te vodili na zurku...

:avalon:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sad chekam da se teta val oglasi
ona val shto od mene i junca shtiti ovu finu neiskvarenu decicu
:pop:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Mmiki, duso, hajde, ljubim te, ubuduce zglavno citiraj postove na koje zelis da odgovoris.
To je vrlo jednostavno
Odaberes zeljeni post i kliknes opciju "Quote" u vrhu, sacekas da ti se otvori i das mu ga po diskusiji.
Ovako se sva izgubim, jer mi se mesaju citati i tvoji odgovori.
Ljubi te Jelisaveta u etiketu od duksa.
:sweet:
Korisnikov avatar
By mmiki
Znam kako se citira, samo me je mrzelo... Sorry.
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by colorado
(da izvinu oni kojima Ceca ide na zivce)
a to su SVI oni koji su te vodili na zurku...

:avalon:
Rekoh da izvinu... Ako mogu...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Najvise ljudi do sada :shok2:

Ok mi je bilo, moglo je i bolje...falili su mi neki ljudi.
Sve pohvale za organizaciju... :up:

(muzika naravno ne moze da se uporedjuje sa onom iz andera... :love: )

Pozdrav za lift girls (ni jedna nije sa foruma, al' nema veze)...posebno za jednu od njih :smug:

(upoznah Belog Boy-a :D :D , Mortisa :D ..i taurusa :) )
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by unic0rn
@Val, mmiki

cc :D

ja sam se jedva suzdrzao da to napishem da ga ne bi pogodilo, a ti pridikovala, kad ono eto je ona :lol: :lol: :lol:

:smeh: Pa ne mogu bash ceo dan da budem ozbiljna. Ono danas sam bila ja u real life. A sad sam samo Val. :P

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by mladunac
Originally posted by Zibro
a na koju foru su svi upoznali "gomilu forumasa" ??? jel to ljudi imaju svetlece reklame sa natpisom GS FORUM ili sta ???

pa manje vishe je ona moja fotka/e
odgovorna pa su se mahom ljudi prepoznavali
tebe niko nije skontao jel si bio obuchen i obuven
ti nisi nikog od forumasha skontao?
nope , u sustini nisam nesto preterano ni snimao ljude , za nekoliko faca mi se ucinilo da su mi poznate sa fotki ali nisam bio siguran ,
inace ja sam bio sa desne strane od DJ-a izmedju zvucnika
Korisnikov avatar
By Egmont
Prvo, hvala na pohvlama za žurku :oskar:

A sad o kritikama. Prostor je bio mali za masu koja se pojavila. Na žurci je bilo skoro 700 ljudi. Problem Beograda jeste što nema klub u kome tolika masa može da normalno funkcionise - diše, ne znoji se, ne plače od duvanskog dima, itd. Sam objekat je doživeo veliko devastiranje od strane posetiteljki i posetilaca - srča, proliveno piće, izgoreli podovi od opušaka, iskaljan hodnik, otkinute zavese. Ako bude sledećeg puta, piće će biti služeno u plastičnoj ambalaži.

Namerno je ostavljeno malo sedećih mesta kako bi ljudi više igrali, komunicirali, muvali se.

Bilo je i bolje i mnogo bolje i lošije i mnogo lošije muzike na LnQ žurkama, ali ova nije bila loša. Barem tako kažu kompetentni ljudi. Mada, kad je muzika u pitanju lične impresije su najbitnije. Ukusi jesu različiti, što možemo videti i na ovoj temi. Ocene su od očajna i trash, do dobra i "nisam stajao od đuskanja". Što se tiče kvaziremixa, mislim da sam više nego odličan poznavalac trenutne klupske produkcije i nisam čuo ni jedan kvaziremix, već su puštane trake koje produciraju vrlo priznati svetski producenti. Loud & Queer može da priušti i dobar prostor i odlične DJ-eve, ali pitanje je da li tržište i potrošači to mogu sebi da priušte.

Glede Plastika, divan je to klub, infrastrukturno jedan od opremljenijih, sve pohvale za enterijer, itd, ali klub ima tu "kolji vola radi kila mesa" poslovnu politiku. Ja jesam velik bik, ali ne želim da budem vo i da sa žurki izlazim u minusu.

Popili ste mnogo, svaka čast. To je valjda i zbog cena, koje jesu bile niže u odnosu na Plastik i Andergraund.

Light-show je namerno bio minimalistički. Mogao je prostor da se ispuni sa mnogo više svetla, ali se onda ne bi video grad. A to bi stvarno bilo šteta.

Nedostatak garderobe je veliki propust i sledeći put će biti ispravljen. Greška doista nije moja. Vlasnik objekta nije očekivao ovoliko gostiju. Ipak, iako greška nije moja, ja moram da se izvinim svima.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egmont
Prostor je bio mali za masu koja se pojavila. Na žurci je bilo skoro 700 ljudi.
Nedostatak garderobe je veliki propust i sledeći put će biti ispravljen. Greška doista nije moja. Vlasnik objekta nije očekivao ovoliko gostiju.
Eto sad znaš da postoji ciljna grupa od 701 osobe (uključujući i ovu što je uvrnula nogu pa nije mogla da dođe) :hiphip:
Sam objekat je doživeo veliko devastiranje od strane posetiteljki i posetilaca - srča, proliveno piće, izgoreli podovi od opušaka, iskaljan hodnik, otkinute zavese.
Tako ti je na svakoj ekskurziji, zašto misliš da nastavnicima daju onolike dnevnice za ekskurzije nego da poplaćaju štetu koju deca naprave. :hekla: :giggle:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by jukie
Originally posted by Egmont
Prostor je bio mali za masu koja se pojavila. Na žurci je bilo skoro 700 ljudi.
Nedostatak garderobe je veliki propust i sledeći put će biti ispravljen. Greška doista nije moja. Vlasnik objekta nije očekivao ovoliko gostiju.
Eto sad znaš da postoji ciljna grupa od 701 osobe (uključujući i ovu što je uvrnula nogu pa nije mogla da dođe) :hiphip:
Nogu sam uganula ja i zaista mi nije prijatno da se o toj nezgodi prica sa prizvukom :hiphip: posalica.
Zaista me boli zglob, ali su mi jaci dusevni bolovi sto nisam mogla da idem na zur.
Korisnikov avatar
By jukie
to je bio pogrešan smajli, sorry
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by jukie
to je bio pogrešan smajli, sorry
Nista, nista.
:zen:
Korisnikov avatar
By blenta
ja mislim da je sve bilo maximalno korektno odradjeno
svaka pohvala
u svakom sluchaju bolje je nego gay klub

za zibra:
ko shto rekoh obuvenog te nisam prepoznao heh
ja imao crnu SWAT majicu i nisam bash stajao cirkulisao sam stalno
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Beli Dečak

Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose :) Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje :P

E tako :) :) :)

ajd sad, pozdrav :)

Who, me? :) :kosa:
Korisnikov avatar
By blenta
da
to je bila kiss queen
cini mi se
hehehehe
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni je bilo super, Hlaefdige, Mladunac, Mmiki,Colorado, Avalon... svi su skroooz super!
:grouphug:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by tinkerbell
Najvise ljudi do sada :shok2:

Ok mi je bilo, moglo je i bolje...falili su mi neki ljudi.
Sve pohvale za organizaciju... :up:

(muzika naravno ne moze da se uporedjuje sa onom iz andera... :love: )

Pozdrav za lift girls (ni jedna nije sa foruma, al' nema veze)...posebno za jednu od njih :smug:

(upoznah Belog Boy-a :D :D , Mortisa :D ..i taurusa :) )
Ti si bila?!?!
Kako te ne videh....da te pozdravim :farewell:
Korisnikov avatar
By mmiki
KissQueen je vrlo prijatna, cedna osoba i to joj je svakako kao osobi veliki plus. Samo je malo bila, cini mi se povucenija, 21. vek zahteva malo vise stabilnosti i samopouzdanja. KissQueen, nemoj se ljutiti, mali savet od mene...
BIG KISS FOR KISSQUEEN!!!
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
uh, konacno stigoh kuci
prvo da kazem, IT WAS ABSOLUTELY FABULOUS ( moja 1. gay zurkica :D )

posto sam na zurku dosao pravo sa posla, bio sam umoran k`o skot ali vredelo je. da stvar bude gora, potpuno sam promukao pa sam zvucao kao Deep Throat. Muzika je bila OK, mada sam celo vreme cekao World Hold On da se malkice izludiram.od one vrucine na dancefloor-u mi je friz bio u outu pa sam na svakih 10 minuta trckao u wc da sa lica skinem penu za kosu koja je nemilosrdno curila u ochi. anyway, iduci put cu se osisati:D

finally, da se zahvalim svim super likovima sa foruma koje sam upoznao, koji su svojim prisustvom ulepsali veche, redom: White,Paki,Delete, Tinkerbell, Inner,Mr.Ja, Dina,Bananica, Hlaefdige, Colorado, SparkUlix,Pauli,Adenim,Forever,Unic0rn,Mladunac,Frey,Khons,Nbegi,... ja se stvarno izvinjavam ako sam nekog zaboravio. i da ne zaboravim naravno Statusa i mother dearest - Avalonku:kiss:

edit: neke znam i od ranije ali sve spojih u jedan niz:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
S obzirom da su se neki zalili sto nemam avatar... Evo moje kosice! :merlinka:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
KissQueen je vrlo prijatna, cedna osoba i to joj je svakako kao osobi veliki plus. Samo je malo bila, cini mi se povucenija, 21. vek zahteva malo vise stabilnosti i samopouzdanja. KissQueen, nemoj se ljutiti, mali savet od mene...
BIG KISS FOR KISSQUEEN!!!

Next time, obecavam... :) Ono 'stabilnosti' si dobro zapazio, nisam bas najbolje ovih dana, drzi me jos depresija za jednom jelenom, koja od 05.09. vise nije sa nama. :(
Korisnikov avatar
By Paki
Sa nekima sam se mazio a ni imena im ne znam niti sam ih sta pitao...
Eeee, kad bi bar većina bila tako opuštena, od onih single... umesto što su k'o drvene Marije... :sigh:

... Inače, primetih ja da ti je bilo baš super... :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!