Prvo, hvala na pohvlama za žurku
A sad o kritikama. Prostor je bio mali za masu koja se pojavila. Na žurci je bilo skoro 700 ljudi. Problem Beograda jeste što nema klub u kome tolika masa može da normalno funkcionise - diše, ne znoji se, ne plače od duvanskog dima, itd. Sam objekat je doživeo veliko devastiranje od strane posetiteljki i posetilaca - srča, proliveno piće, izgoreli podovi od opušaka, iskaljan hodnik, otkinute zavese. Ako bude sledećeg puta, piće će biti služeno u plastičnoj ambalaži.
Namerno je ostavljeno malo sedećih mesta kako bi ljudi više igrali, komunicirali, muvali se.
Bilo je i bolje i mnogo bolje i lošije i mnogo lošije muzike na LnQ žurkama, ali ova nije bila loša. Barem tako kažu kompetentni ljudi. Mada, kad je muzika u pitanju lične impresije su najbitnije. Ukusi jesu različiti, što možemo videti i na ovoj temi. Ocene su od očajna i trash, do dobra i "nisam stajao od đuskanja". Što se tiče kvaziremixa, mislim da sam više nego odličan poznavalac trenutne klupske produkcije i nisam čuo ni jedan kvaziremix, već su puštane trake koje produciraju vrlo priznati svetski producenti. Loud & Queer može da priušti i dobar prostor i odlične DJ-eve, ali pitanje je da li tržište i potrošači to mogu sebi da priušte.
Glede Plastika, divan je to klub, infrastrukturno jedan od opremljenijih, sve pohvale za enterijer, itd, ali klub ima tu "kolji vola radi kila mesa" poslovnu politiku. Ja jesam velik bik, ali ne želim da budem vo i da sa žurki izlazim u minusu.
Popili ste mnogo, svaka čast. To je valjda i zbog cena, koje jesu bile niže u odnosu na Plastik i Andergraund.
Light-show je namerno bio minimalistički. Mogao je prostor da se ispuni sa mnogo više svetla, ali se onda ne bi video grad. A to bi stvarno bilo šteta.
Nedostatak garderobe je veliki propust i sledeći put će biti ispravljen. Greška doista nije moja. Vlasnik objekta nije očekivao ovoliko gostiju. Ipak, iako greška nije moja, ja moram da se izvinim svima.