Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Pitam se zasto se toliko zahvaljujete jedni drugima, kao da ste bili na dodeli "Oskara", a ne na zurci.
Te "Hvala ovom " , te " hvala onom".
:pms:
Jako bitno da li je neko celo vece proveo u WC-u, ili je zaboravio da skine etiketu sa tek kupljenog duksa.
:roll:
By Ulix
Originally posted by Kiborg
Pa kakva je to muzika konkretno bila pa svi kukaju?
Jednolicna.

Ili se to meni mozda ucinilo, a bio sam pijan kao daska, tako da je sve moguce.
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Jelisaveta
Pitam se zasto se toliko zahvaljujete jedni drugima, kao da ste bili na dodeli "Oskara", a ne na zurci.
Jako bitno da li je neko celo vece proveo u WC-u, ili je zaboravio da skine etiketu sa tek kupljenog duksa.
Ne idiotishi!

Ionako nisi bila Deni, tako da, nemash pravo glasa! :P
Korisnikov avatar
By gorilica
Moja jedina zamerka je ne postojanje garderobe, a budući da sam bio samo u poslednjem satu jurke, sve ostalo mi je OK.
Malo me je samo iznervirala reakcija nekih ljudi pri susretu, kao i pokušaji muvanja na samom kraju (tipa: daj da veče zaokružim time što će neko da me kresne), ali C'est la vie, svako ima svoje tripove.
Moj cilj dolaska je bio da vidim neke meni drage ljude, i upoznam neke, meni interesantne forumaše, tako da sam to što sam zamislio i ostvario.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Beli Dečak
Originally posted by Jelisaveta
Ne idiotishi!

Ionako nisi bila Deni, tako da, nemash pravo glasa! :P
Bila nisam, to je tacno, a napisala sam i zasto nisam bila ( uganula sam nogu ).
A da li je taj Deni bio, ne znam. Pa nisam mu ja tutorka, pa da vodim racuna o tome da li je bio, ili nije.
:kada:
Korisnikov avatar
By blenta
inache ostatje mi dva oziljka na nadlaktima od cigareta pfffff
colorado ne beri brigu
izgledao si normalno(ne besno)
samo na momente odsutno
Korisnikov avatar
By Pitomi oblak
Prostor je super ali je muzika bila skroz bzvz, samo na trenutke zanimljiva. Elem, na samom pocetku razocarenje - GARDEROBA NE RADI !!!
Posle zurki u Plastiku ovo je bilo razocarenje :(
Korisnikov avatar
By Ra
Pa meni je zurka bila OK..celo vece sam djuskao..a onda kad mi je pripalo muka....izasao sam i upoznao par forumasa (necu spomenuti koje da ne bih nekog zaboravio da spomenem)...muzika je ok ...light-show je bio totalni shit....ali sam ja se igrao sa mobom ... :zvezda: :zvezda: :zvezda:

E da :kiss: za Sparkolinku moju....

:B :kosach: :B
Korisnikov avatar
By Adenim
Video drage i manje drage ljude, proveo se ok sa veselom druzinom.
Korisnikov avatar
By Deksi
Znaci generalno manje-vise koliko vidim,utisci su ok....nisam verovao koliko se ljudi skupilo,pogotovo to sto smo ja i moje ortakinje prvi stigli...ali se pokazalo da to i nije loshe...zauzeli smo jedan sto! :evilkiss: nisam imao vremena za neka upoznavanja ali sam zapazio neke face koji su ostvili lep utisak... :up:
Sve u svemu prva Loud & Queer zurka mi je bila vrh!:zastava:
Korisnikov avatar
By mmiki
Deksi, ja bas nikako da se setim tipa sa dve cure za jednim stolom, stigao sam medju prvih 10, seo odmah do ulaza s' druge strane sanka i posmatrao...
Korisnikov avatar
By Deksi
Karirana kosulja kratkih rukava,ispod bela majica dugih,krem pantalone,sketcherke...malo u rave fazonu...
Bio sam u frci pre zurke pa mi je frizura licila na neuspeli plavi afro koji kupi razne signale is kosmosa:shok2:
Malo sam se pogubio...
Korisnikov avatar
By mmiki
E bas te nisam primetio... Sigurno si se zavukao u neki cosak, il' sam ja od silnog ushicenja sve pozaboravljao... Ja sam imao belu majcu bez rukava i teget bermude kad smo vec kod opisivanja...
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix
Originally posted by Kiborg
Pa kakva je to muzika konkretno bila pa svi kukaju?
Jednolicna.

Ili se to meni mozda ucinilo, a bio sam pijan kao daska, tako da je sve moguce.
Mico, ti ne razlikujes Draganu Mirkovic od Nirvane posle 2 piva, tako da.....
By Ulix
Pa i to sto kazes, a popila sam (bukvalno, ne salim se) korito vina.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mmiki
E bas te nisam primetio... Sigurno si se zavukao u neki cosak, il' sam ja od silnog ushicenja sve pozaboravljao... Ja sam imao belu majcu bez rukava i teget bermude kad smo vec kod opisivanja...
tebe sam mozda i video prema opisu vrlo poznato...ja sam na pocetku sedeo za stolom pored onog velikog koji je bio rezervisan...posle su dosle jos neke devojke i zauzele ostale stolice...ali smo se redovno vracali da sednemo malo ja i jos dve devojke u dark fazonu...sedeo sam bas na celu tako da ko god je ulazio mogao je da me vidi....hmmm....zar sam toliko neprimetan :wtf:
Korisnikov avatar
By mmiki
"...zar sam toliko neprimetan?", moras poraditi na tome da te drugi primete. A mene si video ako si zalazio do DJ-a gde sam djuskao ili kako idem do toaleta da se napijem cesmovace, isao sam bar 10 puta, ovoliku grdosiju od neme da ne vidis - bruka...
Ti spomene frizuru, ja nemam problem sa tim, kosa mi je skroz kratka.
Korisnikov avatar
By Deksi
"...zar sam toliko neprimetan?", moras poraditi na tome da te drugi primete. A mene si video ako si zalazio do DJ-a gde sam djuskao ili kako idem do toaleta da se napijem cesmovace, isao sam bar 10 puta, ovoliku grdosiju od neme da ne vidis - bruka...
Ti spomene frizuru, ja nemam problem sa tim, kosa mi je skroz kratka.
Onda sam te video...jesi bio okrenut DJ-u dok si djuskao?
Ja sam bio par puta u klonji...treci put posto nisam mogao da cekam red za muski wc otisao sam uzenski s ortakinjama..pa na smenu:redaljka:
Korisnikov avatar
By mmiki
:lol:
E ja u zenskom WC-u bas nikad nisam bio...
Korisnikov avatar
By Deksi
Pa ni ja do juce :sigh: ali za sve postoji prvi put... :nesiguran:
Uopste me ne cudi zasto nema blama kog sam doziveo...sve sto drugi nisu radili ja jesam...:lukavi:
Korisnikov avatar
By mmiki
Nista, cekam neku sledecu zurku da upoznam jos forumasa, upoznah tricavih 7-8, malo je to... U NS sigurno necu ici...

Zelim ti uspesno menjanje pola Deksi-ce. :lol: One kiss for you, sweety.

Sad se setih da sam video gorilicu kad se vracao... Crvene neke pramenove lik pustio...
Korisnikov avatar
By Deksi
Nista, cekam neku sledecu zurku da upoznam jos forumasa, upoznah tricavih 7-8, malo je to... U NS sigurno necu ici...

Zelim ti uspesno menjanje pola Deksi-ce. :lol: One kiss for you, sweety.

Sad se setih da sam video gorilicu kad se vracao... Crvene neke pramenove lik pustio...
Ahem....radije cu se zadrzati na tome da samo s vremena na vreme promasim wc i udjem u zenski koji je 2 sa 2 a nas troje unutra.... :P
Primetio sam neke likove i likuse...
jednog s chirokanom:hail2:
onda lika u zelenoj majci kratkih rukava,kratke kose :smilegrin:
jednog u koznom mantilu:smug:
par slatkih parova:hmm:
devojku u crnom sa shesirom:smokin:
izuzetno visoku devojku:B
devojku s extra frizurom:vatroslava:
ribu koja se obukla ko isidora bjelica:peace:
chokoladna bananica naravno! :spin:
.............................................................................
Korisnikov avatar
By Zibro
a na koju foru su svi upoznali "gomilu forumasa" ??? jel to ljudi imaju svetlece reklame sa natpisom GS FORUM ili sta ???
Korisnikov avatar
By mmiki
"...udjem u zenski koji je 2 sa 2 a nas troje unutra...", ijuuuu, sta cu sve da cujem... Sa str8 drugaricama, jedino ako si bi. Ne mogu da verujem da imas tako super drugarice.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zibro
a na koju foru su svi upoznali "gomilu forumasa" ??? jel to ljudi imaju svetlece reklame sa natpisom GS FORUM ili sta ???
nadjesh se s nekim ugovorno, e onda taj zna tog, a taj zna tog i tako te vuku za ruku, onda upoznas tonu ljudi, retko kome i zapamtis ime, vecini ni face, al vremenom se vec raspoznajete... :)
Korisnikov avatar
By mmiki
Zibro, ja se prijavih za ekskurziju na forumu kod uciteljice hlaefdige, bilo nas je valjda 6, posle, na zurci videh coloniu, bananicu, belog decka, mozda jos koga. Kad sam cekao ispred Pravnog (mesto skupljanja), palo mi je na pamet da napisem "MMIKI", ali nisam imao papira. A na zurci mi je jos etiketa sa imenom falila...
Korisnikov avatar
By Deksi
"...udjem u zenski koji je 2 sa 2 a nas troje unutra...", ijuuuu, sta cu sve da cujem... Sa str8 drugaricama, jedino ako si bi. Ne mogu da verujem da imas tako super drugarice.
nisam bi :neto: provereno...drugarice jesu dobre....uglavnom drago mi je da su neke novajlije upoznale ostale forumase...ja eto nisam ali bice prilike...vazno mi je da sam se dobro proveo,a ti si prvi na listi kog hocu da upoznam na sledecoj zurci :)
Korisnikov avatar
By mmiki
:D
Ako hoces da ih sto vise upoznas, samo se ukljuci u neku grupu koja prima prinove, npr. hlaefdige i colorado su nekoliko nas novih docekali rasirenih ruku.
Ih, colorado - kubni zajebant...
Korisnikov avatar
By mmiki
Uh kako me nervira ovo nabrajanje...
Zaboravih avalona i unic0rna...
Korisnikov avatar
By Val
A na zurci mi je jos etiketa sa imenom falila...

Pa nije ti falila nego visila na duksu ili...? :nerd:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!