Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ma nije bila toliko losa muzika, meni je vishe smetao procenat vazduha u dimu (da, da to nije greska u kucanju)....

Oh da, ja ne znam sta se dogodilo sinoc svim ljudima, obicno niko nikome ne prilazi svi se merkaju i nista... Ali sinooooooooc.... Lele... :alexis:

Oh, da bio je jedan presladak tip sa drugaricom, stajali su tamo kod zvucnika u gornjem desnom uglu. Nesto maslinasto zeleno je imao na sebi... JESI LI TU? :bale: :blush:
By spf 3000
Originally posted by CokoladnaBananica
i molim te, obasni Pakiju da si me ti ujela, sinoc su me isprozivali zbog shljivice:P

c, c, c... covek se ni ne seca ko mu je napravio sljivicu :giggle:
da sam to bila ja zena bi me lansirala sa dvadesetog sprata :lol:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Deksi
Bilo je preslatkih likova slazem se,cak mi se dopala i jedna likusa ali nebitno...rutina mi je bila pij,pij i pij...zatim malo gubljenja uz muziku,pa vracanje za sto s ortakinjama da sednemo i odmorimo se i tako...:dance:
Korisnikov avatar
By blenta
ontopic:
nikad vam nishta ne valja
muzika je bila recimo ok
bolje od cece jece viki gage dude cuce i sl.

utisci :

kissqueen jedno divno jako fino i kulturno stvorenje
hlaefdige isto tako
najlepshi glas preko fona hehe :leviathan:
hvala za drzanje straha u liftu :hail:
colorado bash kako sam ga zamisljao :evilkiss:
mmiki mister pogubljenosti
prvo peripetije oko lichne karte
potom doshao sat vremena ranije(nije mogao da docheka)
kad smo izlazili napolje ishao sa duksom sa sve etiketom hehehe
i onda jednostavno kibnuo sa stanice(uplashio se avalona hehehe)
ali mislio sam da tju da prsnem od smeha dok sam sa kissq i hlae sedeo na klupi i prilazi lik izbaci kuk u stranu
stavi ruke u F(cirilicom) i drekne HLAJVDIG pa gde ste ja sat vremena ranije stigao lol :budilnik:
nego beogradjanin18 nisi se ti ok proveo zbog drushtva neg :setnja: ne???

sve u svemu pozitivna impresija
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Electra
i molim te, obasni Pakiju da si me ti ujela, sinoc su me isprozivali zbog shljivice:P

c, c, c... covek se ni ne seca ko mu je napravio sljivicu :giggle:
da sam to bila ja zena bi me lansirala sa dvadesetog sprata :lol:

:meduza: ... Ma pusti ga, bwe, pravi se naivan tu nešto... Tačno se videlo da je ono bio otisak muške vilice ! :jezik: :giggle:
Korisnikov avatar
By mmiki
Originally posted by Deksi
Bilo je preslatkih likova slazem se,cak mi se dopala i jedna likusa ali nebitno...rutina mi je bila pij,pij i pij...zatim malo gubljenja uz muziku,pa vracanje za sto s ortakinjama da sednemo i odmorimo se i tako... :dance:
Kakva je to zurka kad se odvalis od pica, doso decko da se napije? :puzzle:
Moje vidjenje dobrog provoda na zurci je razvaljivanje od igranja uz kolko-tolko OK muziku, vidim da se ti ne zalis na nju(i meni je bila OK), zar je zelja za napijanjem pobedila?:puzzle:
Korisnikov avatar
By blenta
hehehe mr ja
taman sam mislio da nema na forumu vishe onih tema
videli smo se u 65 imao si zutu majicu
videli smo se na bajlonijevoj pjaci imao si dve ruke i kosu i sl.
:muzika:
Korisnikov avatar
By Val
neke zamalo i da poljubis.... :blush:
:lol:
Korisnikov avatar
By V25
Vrlo sadrzajno vece...I was with Dz.Rouz and Frey...Gde cete bolje drustvo...Sreli smo i unicorna(tek sam sada shvatio da se znamo 100 godina) i tako par simpaticnih persona...
Korisnikov avatar
By mmiki
mladunac, mladunac, zajebant si ti jedan...
"potom doshao sat vremena ranije(nije mogao da docheka)", hlaefdige je lepo upozorila da se ne pojavljujem posle 23, inace ranije sam dosao zbog prevoza.
"kad smo izlazili napolje ishao sa duksom sa sve etiketom hehehe", to mi se 1. put u zivotu desilo, kakav sam glupak, elem spremao sam se 10min...\
"i onda jednostavno kibnuo sa stanice(uplashio se avalona hehehe)", toga se ne secam: "kibnuo sa stanice zbog avalona", potrcao sam 2 puta: kada sam prelazio semafor (ispred pekare) i kada sam trcao da eventualno uhvatim 95/96 koji su isli zajedno, avalona sam poslednji put video ispred pekare, kad sam se ispozdravio...
Jedno IZVINI avalonu ako je protumacio da sam od njega pobegao, NISAM!

"mmiki mister pogubljenosti", u jbt, mozda i jesam...
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by mmiki
Originally posted by Deksi
Bilo je preslatkih likova slazem se,cak mi se dopala i jedna likusa ali nebitno...rutina mi je bila pij,pij i pij...zatim malo gubljenja uz muziku,pa vracanje za sto s ortakinjama da sednemo i odmorimo se i tako... :dance:
Kakva je to zurka kad se odvalis od pica, doso decko da se napije? :puzzle:
Moje vidjenje dobrog provoda na zurci je razvaljivanje od igranja uz kolko-tolko OK muziku, vidim da se ti ne zalis na nju(i meni je bila OK), zar je zelja za napijanjem pobedila? :puzzle:
Hehehe...ne...toliko...stvar je u tome sto sam unutra popio tri mala jelena i martini a pre zurke dok sam sedeo s ortakinjama ispred Inexa i blejao ispili smo nas troje jelenka od 2l u roku od 20 min... :sweet: ....inace sam se razvalio od igranja...iako sam zauzeo sto s ortakinjama za njim smo najmanje vremena proveli:dancing:
Korisnikov avatar
By unic0rn
mladunac, mladunac, zajebant si ti jedan...
"potom doshao sat vremena ranije(nije mogao da docheka)", hlaefdige je lepo upozorila da se ne pojavljujem posle 23, inace ranije sam dosao zbog prevoza.
"kad smo izlazili napolje ishao sa duksom sa sve etiketom hehehe", to mi se 1. put u zivotu desilo, kakav sam glupak, elem spremao sam se 10min...\
"i onda jednostavno kibnuo sa stanice(uplashio se avalona hehehe)", toga se ne secam: "kibnuo sa stanice zbog avalona", potrcao sam 2 puta: kada sam prelazio semafor (ispred pekare) i kada sam trcao da eventualno uhvatim 95/96 koji su isli zajedno, avalona sam poslednji put video ispred pekare, kad sam se ispozdravio...

bwahahahahhahahahaa

ma jok nisi!

Ne samo sto celo veche nisi primetio fuckin etiketu, pa su ti je skidali na povratku kuci, nego si posle one pekare zbrisao u sekundi ko avetinja. Samo se okrenusmo a Miki vec presao ulicu :smeh: :smeh: I to na pogreshnu stranu? :lol: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Val
Joj bre, ne dirajte dete. :( Niste vi navikli na neiskvarene deckice... :P
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
...."kibnuo sa stanice zbog avalona", potrcao sam 2 puta: kadasemafor (ispred pekare) i kada sam trcao da eventualno uhvatim 95/96 koji su isli zajedno, avalona sam poslednji put video ispred pekare, kad sam se ispozdravio...
Tacno vas zamisljam kako se vijate u osvit dana.
Esi se ti to mmiki uziveo u ulogu Dzulije Robers u filmu "Odbegla mlada" ?
:lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ma ne diramo ga teta val
a i mi smo neiskvareni ;)
mada sam i ja izgledao ko magarac u magli
vishe jer nisam navikao na alkohol
:roll:
Korisnikov avatar
By mmiki
Unicorn, ja sam nosio belu majcu bez rukava koja je bila skroz mokra pa sam na samom izlazenju iz zgrade obukao duks i trenerku preko.
"Miki vec presao ulicu. I to na pogreshnu stranu?", kakvu pogresnu stranu, isao sam do 29.novembra.
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
u svakom slucaju, ja cu reci da mi je bilo fenomenalno, i zahvaljuem se svim sarmantni lezbejkama i dragim pederima koji su mi prilazili "ti si CokoladnaBananica?"...
"Ti si Cokoladna Bananica ? Drago mi je sto smo se upoznali, ja sam Usecerena Jagodica, a ovo je moja drugarica Pohovana Tikvica. "

:cheer: :rotflmao: :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by mladunac
ma ne diramo ga teta val
a i mi smo neiskvareni ;)
mada sam i ja izgledao ko magarac u magli
vishe jer nisam navikao na alkohol
:roll:

Ma da...jadan decko se smotao. Prva gay zurka u zivotu, sve novo i nepoznato...a vi tako. Nema smisla.

Shto se tice neiskvarenosti, malo je ljudi koji zaista jesu cool, iskreni i neiskvareni. :nazalost:

Nego, shto pijesh kad ti shkodi? :P
Korisnikov avatar
By mmiki
Jeste, stigao kuci u 06:30, docekalo me voljeno lice moje mile materi...
Kakva ironija...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Jeste, stigao kuci u 06:30, docekalo me voljeno lice moje mile materi...
Kakva ironija...
Nadam se da si primenio troskovnik koji sam ti sastavila.
Lepo je kad majka doceka svog ( bludnog ) sina.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
muzika je bila onako - burazerska, tipa: "evo komšijin mali radi super muziku u tom nekom ribrfu (Rebirth), pa može on da je pušta na žurci." potpuno žanrovski nedefinisana, jednom DJ-u se dešavalo da svako malo ostane bez ritam mašine, a vrhunac su bili nekakvi kvazi remiksi poznatih hitova. najjači efekti su postizani tako što odvrnu bas do daske, pa to kao nešto "cepa". stvarno mi je zvučalo kao da je neko par dana pre žurke otkrio neki sempling program, pa se tako malo igrao, a onda mi došli da čujemo to amatersko ostvarenje. pa ako se masa smori i zastane, oni odvrnu bas, pa opet svi đuskaju.

osvetljenje je takođe bilo "mestimično": em što su svetlosni efekti bili mahom po ćoškovima, em što se svako malo svetlo potpuno gasilo. pretpostavljam da je light tehničar hteo da postigne neki efekat, doduše uz pomenute muzičke pauze meni je svako malo izgledalo da prave fajront.

minus je i dosadni konobar koji je 10-ak puta došao da pita šta pijemo.

lokacija je bila odlična, prvi put sam video BG sa te visine i još više sam se zaljubio u grad. iako je prostor bio relativno mali, mislim da je uz odgovarajuću atmosferu mogao biti postignut pun pogodak. ovako ostaje da se pitamo da li LnQ ne može istovremeno da priušti ekskluzivan prostor i odlične DJ-eve.

ocena: 3/10.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Unicorn, ja sam nosio belu majcu bez rukava koja je bila skroz mokra pa sam na samom izlazenju iz zgrade obukao duks i trenerku preko.
"Miki vec presao ulicu. I to na pogreshnu stranu?", kakvu pogresnu stranu, isao sam do 29.novembra.
Shta se palish? :) ))

A i pitao sam da li je pogresna strana, jer i mi smo isli u 29.novembra :) )
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by mladunac

i onda jednostavno kibnuo sa stanice(uplashio se avalona hehehe)
:lol: :pucaodsmeha: :lol:
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Mr.Ja

Oh, da bio je jedan presladak tip sa drugaricom, stajali su tamo kod zvucnika u gornjem desnom uglu. Nesto maslinasto zeleno je imao na sebi... JESI LI TU? :bale: :blush:
Tu sam, srce, reci? :pickme:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Mr.Ja

Dakle, Mangas je ipak bio na zurci ? :drama:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Beli Dečak
Pa, ja sam se super proveo, ne znam za vas. DJejevi su stvarno bili trsh, ali to meni nije smetalo da se dobro provedem :P
Upoznah gomilu, na gomili, gomilu ljudi (ja se stvarno izvinjavam ali pola njih se ne secam) Pogled je bio fascinantan, ali ja nista nisam video naravno jer sam opet bio bez naocara.
Zahvaljujem se sarmantnoj Delete, otkachenoj Oneyi, povuchenoj :tihavodaronibreg: Tinkerbell, divnom plavookom decaku Coloniji, tuznom Pakiju, blesavom, u pravom smislu te rechi Mr. JA, prepredenom Mortisu :P , neprevazidjenom Bojandjou, pokrovitelju, nasoj majki Terezi Avalonu (volimo te maaamaaa :) ), glodaru unic0rnu, bljestavom Suncu, NBegiju (buuu Begi buuu) na odlichnom provodu i svima onima koji su me upoznali ili sam ih upoznao, kako god :P

Ah, da, srche je bilo na sve strane, ali to mi nije smetalo da tumaram okolo u potrazi za PLAVOKOSOM DEVOJKOM koja me je fascinirala smooth&silk izgledom kose :) Devojko javi se, pa da idemo negde u zezanje :P

E tako :) :) :)

ajd sad, pozdrav :)

hm.. a ja?!

u svakom slucaju, ja cu reci da mi je bilo fenomenalno, i zahvaljuem se svim sarmantni lezbejkama i dragim pederima koji su mi prilazili "ti si CokoladnaBananica?", a posebno hvala dragom Pakiju, Coliniji i White-u, koji su me dopratili do stana:kiss:

volima vas puuuno :D
Evo ja se javno izvinjavam sto sam te zaboravio Bananice, znash kako, plave oci mi nisu dale mira :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ej Bananice, ti si zivi dokaz da nisam tooliko pukla kao shto sam mislila da jesam :) znachi bila sam pri pameti poshto sam te prepoznala :)
Muzika, ha, pa vazno je da je bila ok da se igra, ja igralaaaa jeeeee :hyper:
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Jazzva
Bilo ok... samo sam morao otići :sigh: .
obzirom da su ti ochi bile krvave ko vampiru, chovek bi reko da si morao da se pokupish pre izlaska sunca? :lol:
To je bilo zbog dima :ozbiljan: :D .
Korisnikov avatar
By colorado
E da. Zelim samo da se "izvinim" za svoje asocijalno ponasanje od sinoc. Vec nedeljama sam opterecen ispitom koji me ceka ove nedelje i samo idem okolo i svesno iskaljujem svoj bes na ljude oko mene, pa rekoh - 'aj da vas postedim. Mislio sam da ce mi izlazak pomoci, ali nije.

Eto. To sam hteo da vam kazem.

Vau. Kakva pateticna poruka.
Nastavite.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!