Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
ljubavno prepucavanje Bree!!! i 2kune prebaceno u DyR - korisnici se mole da otvore posebnu temu za slicne razgovore i ne uplicu ih u sve ostale teme

hvala
tramp
Korisnikov avatar
By gari
Za mene je vrlo važno da ostanem stabilan kao što sam i do sada bio, zdrav i veseo...Uvek optimista-GARI.

:dude: :spijun: :cul:
By Бреее!!!
Здравље и пријатељство ... Подједнако важно, јер ме исуњавају ... !!! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Zibro
poprilicno je vazno ne odgovarati na ovakve teme :smilegrin:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Zibro
poprilicno je vazno ne odgovarati na ovakve teme :smilegrin:
Da, mnogo je bolje odgovarati na teme tipa: koliki si penis primio do sada?

:pas: :indijanac: :mete:
By Бреее!!!
Ма пусти га Гари, њему је важно да не одговара ... да бар рече зашто, па да знамо и ми !!! Овако, можда му је стварно важније то што ти рече !!! ;)

Мени је вечерас, на пример, важно да видим на шта ће личити та ТВ Авала ... Кошава је и даље срање, тако да још нисмо добили ваљану замену за БК !!! :(

Korisnikov avatar
By bigirl
Ljubav.

Prvo sam se mislila par minuta da l' da kucnem prijatelji, zdravlje, fax... Al' neću da lagim. Ljubav mi je UVEK na prvom mestu. Najvažnija.
Korisnikov avatar
By gari
Da, TV Avala je počela sa emitovanjem na frekvenciji bivšeg 3K. Za sada vidim puštaju samo muziku. I to je važno za večeras.

:kopa: :vegi: :brada:
Korisnikov avatar
By Val
Zdravlje na prvom mestu. Postoji masa vaznih stvari u zivotu. Ali bez zdravlja mozesh da se j**** sa svim shto ostane. :tegovi:
Korisnikov avatar
By gari
Otprilike tako: dok si zdrav ne razmišljaš o zdravlju a kada se razboliš onda je za to već kasno. No, šta ćemo situacija kod nas je takva da ne možemo izbeći stresne situacije nikako.

:pivce: :auto: :shake:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sta mi je najvaznije, onako u jednoj reci... Spokoj.
Korisnikov avatar
By gari
Da, u pravu si-biti spokojan je velika vrednost u životu. No, kako ljudi hrle materijalnim stvarima ne mogu zbog toga ni biti spokojni. Veoma mi je žao kada vidim ovde na Forumu toliko ljudi koji su izgubili spokojstvo zbog nekih nevažnih stvari /a njima vrlo važnih/. A nikako im se ne može pomoći savetom, jer misle da su stalno samo oni u pravu.

:kafa: :indijanac: :andjelak:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Zdravlje, zaboga.
I dovoljne kolicine omiljenog mleka za telo, svet otvoren za poglede i soba koja prima 5000 ljudi sa podignutim casama.
Korisnikov avatar
By IriS
evo, trenutno mi je važno da znam zašto ovaj smajli koji igra tenis :tenis: žmuri oba puta kada udari lopticu :puzzle:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Brele, zašto ti je važno da u naslov svake teme staviš znake uzvika?
Korisnikov avatar
By gari
Veoma mi je važno da spavam bar dvanaest sati dnevno /što i uspevam/. A najbolje bi bilo kada bih kao medved prespavao celu ovu zimu.

:smeh: :skijanje: :sladoled:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
posto je zdravlje odavno otislo down the drain, sada mi je vazno da nadjem svoju srecu. u vidu ljubavi, prijateljstva, plana za buducnost... nebitno, samo da zivot dobije smisao.
By Бреее!!!
Ово у Будимпешти ме подсетило да је уз здравље врло битан - мир !!! :)

Korisnikov avatar
By gari
Kao Panić-miw, miw, miw...Sooo, miw i samo miw.

:uplasen: :kissing: :zastava:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by kiss addict
evo, trenutno mi je važno da znam zašto ovaj smajli koji igra tenis :tenis: žmuri oba puta kada udari lopticu :puzzle:
Ma ne žmuri tad! Samo se cimne nekako, pa izgleda kao da žmuri. :diplomac:
Korisnikov avatar
By gari
Joj, ovo je zaista vrlo, vrlo važno. Ipak mislim da žmuri?

:drkanje: :crveni: :carica:
By Бреее!!!
Мени је сада најважније да ме и даље воли моје најдивније створење на свету !!! :love: :klap:

By Бреее!!!
Originally posted by Super Mario
tvoj gari (ali ne forumaš)?
Oх Боже, треба разумети када је за некога индискреција врло важна, најважнија ... !!! :misli:

Korisnikov avatar
By gari
I meni je najvažnije da me voli moje najdivnije stvorenje na svetu a to je moj pas tj kučkica koja se zove Dženi /nije kao gumena lutka iz BB, ona je Džejni/. Osim toga, voli me i moja draga ženica, nekoliko prijatelja i 99,99 % forumaša? He, he...

:jumphug: :ogledalce: :cul:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!