Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By mortisha
Samo nemoj da odustajes ..od ovih zurki..
Trebalo bi malo da iscimas ove zene sto rese da te bojkotuju.. Malo moras da ih animiras.. pa ce i zurka biti strava..
Pozdrav T-T
By nikolof
devojaka je bilo u velikom broju na proslom partiju....
nazalost nemogu svima podesiti ugodjaj...ja sam dj, pustam elektronsku muziku...nazalost, narodnu muziku ne zelim da pustam, niti cu je ikad pustati...ako je to razlog bojkota, onda mi je drago da se neka vrsta selekcije vec napravila..
uostalom siguran sam da ima dovoljno mesta gde se moze slusati i uzivati uz narodnjake...
a siguran sam da ce ovo postati jedan od najboljih partija u srbiji...
hvala na podrsci..
:pickme:
Korisnikov avatar
By Insorcer
.. ne slusham narodnjake..ali ne slusham ni elektronsku muziku.. i to je eto odvoljan razlog da ne dodjem.. na zalost

..mada podrzavam svakoga ko moze da podnese takav zvuk u nameri da poseti vash party..i dobro se provede..jer ja ne mogu :D

:kafa:
By nikolof
ceo zivot covek se uci...narodnjaci su nas naucili u proteklih 15 godina samo prostakluku....
vreme je da se iz tog zacaranog kruga izadje i prihvati nesto novo i drugacije...
Korisnikov avatar
By Luba
Originally posted by nikolof
ceo zivot covek se uci...narodnjaci su nas naucili u proteklih 15 godina samo prostakluku....
vreme je da se iz tog zacaranog kruga izadje i prihvati nesto novo i drugacije...
Ta zaurlavanja na liniji BG- Stambol- Bagdad- Teheran- Islamabad zajebala su ovaj narod gore od Siljosevica. Sta ces? - karali nas Turci nekoliko vekova pa geni proradili. Sada su nam Turci veca braca od PYCA.
Korisnikov avatar
By Insorcer
...ah da..to prihvatanje "drugachijeg" je super.. dok se ne pomene neshto shto nije po ukusu....
samo sumnjam da ce ikada gay party da ima zvuchno obelezje goth-industriala .. nazalost... a to je bash i NOVO i DRUGACHIJE .:kosach:
By nikolof
progressive muzika je verovatno jedina muzika koja je u celom svetu pokrenula pokret koji se naziva totalna ljubav prema ljudima....ako se neka muzika moze porediti sa gay populacijom onda je to bas ova....
jedna od glavnih karakteristika svakog dobrog progressive partija je u cinjenici da se na njemu nalazi dovoljno gay ljudi koji cine atmosferu onakvom kakva treba da bude...
u ostalom....dodji i slusaj malo...mozda postanes najveci pristalica...
:chilling:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ihaj, gde je 29. septembar !!!!!
Mada, pozdravljam to sto ce se NS ponovo aktivirati po pitanju zurki.
Korisnikov avatar
By Delete
devojaka je bilo u velikom broju na proslom partiju....
nazalost nemogu svima podesiti ugodjaj...ja sam dj, pustam elektronsku muziku...nazalost, narodnu muziku ne zelim da pustam, niti cu je ikad pustati...ako je to razlog bojkota, onda mi je drago da se neka vrsta selekcije vec napravila..
Ma daj...odakle tebi ideja da je zbog muzike?!
Jesi li ti uopste upoznat sa razlogom tog bojkota?
I da li si uopste pokusao saradjivati sa njima?
By sexyguy
progressive muzika je verovatno jedina muzika koja je u celom svetu pokrenula pokret koji se naziva totalna ljubav prema ljudima....ako se neka muzika moze porediti sa gay populacijom onda je to bas ova....
jedna od glavnih karakteristika svakog dobrog progressive partija je u cinjenici da se na njemu nalazi dovoljno gay ljudi koji cine atmosferu onakvom kakva treba da bude...
u ostalom....dodji i slusaj malo...mozda postanes najveci pristalica...
:chilling:
jel ti znas o cemu pricas? lupetas!
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih pokusala cisto zato sto me mrzi da sipcim u bg svaki put! u stvari vise mi je skupo nego sto me mrzi.... sto se muzike tice... zahtevi su mi stvarno spali na to da nema narodnjaka i da ne budem bas jedina
Korisnikov avatar
By *deni*
A zasto "Escape from folk"?

Ako pretendujete da vam dodje veliki broj ljudi, ne biste se smeli ovako profilisati.

Ako ja mogu da budem tolerantan i da jedan deo veceri slusam rok, zasto onda oni koji preziru folk ne bi mogli da podnesu makar jedan blok najnovijih GRAND hitova ?

U raznovrsnosti je lepota.
:yes:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jenny u borbi za pravo na drugaciju muzicku opredeljenost! :potapsava:
By Pending-For-A-Bending
Ja sam stvarno za to da ne bude narodnjaka, ali iako slusam elektronsku muziku, ne znam zasto se nekad ne organizuje zurka gde je malo... slusljivija... muzika... Muzika za diskoteku, gde ce se pustati pesme tipa:
Meck- Thunder in my heart
Infernal- Paris to Berlin
Pink- Stupid Girls
Snap- Beauty queen

Shvatate sta 'ocu da kazem... To je makra vecini prihvatljivo

I nemojte da mi spominjete Floyd i njihov izbor muzike sa prastarim densicima i Uniting Nations
Korisnikov avatar
By *deni*
Zalazem se za to da se organizuje zurka na kojoj ce se pustati i slusati iskljucivo kvalitetna izvorna narodna pesma, tipa "Obrase se vinogradi gore kraj Topole, doslo vreme da se uzme ko i koga vole", " Snijeg pade na behar na voce", " Ne klepeci nanulama", "Ej cija frula ovim sorom svira" i sl.

Ne da bi bilo derta i meraka, ihaj !!!
By nikolof
TextText

:zastava:
Escape from FOLK, volume 2
party, Novi Sad, 29(petak) Septembar 2006.
DJ Twins, DJ Lucky Love, DJ Car Z.
6 hours of total progressive
GO GO DANCE
start 23h
ulaz 200din
:redaljka:
info 063519758 :misli:
Korisnikov avatar
By *deni*
Aman, nikolf, nije novosadska gay scena toliko raznovrsna da dozvoljava luksuz "Escape from folk" zurke.
Narod iste Cecu, a bogami i Seku, Jecu i Gogu i to najbolje zna menadzerka nekad popularnog "Obsession" kluba. "Nema narodnjaka ! " - bila joj je pocetna deviza, a veoma brzo smo svi zavrsili u kolu, uz pesmu "Ja znam" Zorice Brunclik.
Gledaj to i sa prakticne strane. Kad u neko doba pustis Gogin hit "Gacice", racunaj da ce bar dvadeset pederki da pojuri prema sanku da naruci pice usled adrenalinskog udara. Veci promet u sanku - veci i tvoj DJ - evski honorar. :yes:
:dance: :pare: :yay:
By nikolof
:muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika: :muzika:

postoji savrsen klub u beogradu za narodnu muziku....X.....
preko puta opstine Stari Grad...you are all welcomme
Korisnikov avatar
By *deni*
Vrlo dobro znamo gde je X, kao i sva druga mesta za provod u Beogradu, a bas zbog takvih "Escape from folk", "escape from ovoga, escape from onoga" zurki, vikendom masovno eskejpujemo iz NS - a za Beograd.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
necu da ulazim u raspravu o tome ko sta slusa.... a jos manje o kvalitetu muzike.....i zanrova.... ali ja bas iz suprotnih razloga eskejpujem u beograd!!!
By nikolof
demokratija u svakom segmentu zivota daje za pravo ljudima da imaju sopstveni izbor....
prema tome...uzivajte u beogradu isto onako kako ce neko uzivati u novom sadu...
u protivnom...raspravu o muzickim ukusima ostavite za malo vaspitanije, edukovanije i nadasve :eu: ljude....
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne slusam ni narodnjake ni techno, ni progressive........ne idem na zurke.........ali mozda skoknem nekad na neku (mozda bas ovu?!) samo da vidim sta se to dogadja :nokti:

Andjelcicu mali, ides li i ti? :D (odnosi se na Andjelu, prim.prev.)
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Resila sam da sledeceg vikenda svratim do NS- a, tako da cu gledati da dodjem i na ovo desavanje, a nadam se da cu uspeti da se konsolidujem sa nekim novosadskim cicama, pa da furamo zajedno.
:sunce:

Dobrodoslo bi mi bilo i prenociste, da ne bih morala u svit zore da se vucem na voz za BG.

Dolazim, dakle, zeljna sam promene !

:yay:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by OneGirlArmy
Ne slusam ni narodnjake ni techno, ni progressive........ne idem na zurke.........ali mozda skoknem nekad na neku (mozda bas ovu?!) samo da vidim sta se to dogadja :nokti:

Andjelcicu mali, ides li i ti? :D (odnosi se na Andjelu, prim.prev.)

Ako je Pilence pusti. :smeh:

:komp:
Korisnikov avatar
By Abyss
:up: za sve što je različito od folk and progressive žurki.
:down: za sve ostalo :D
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Abyss
:up: za sve što je različito od folk and progressive žurki.
Ja sam progresivna zena.
:dance:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
i? sta ce biti sa ovom zurkom? jel se dolazi?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!